Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 1.6 אוטומט ב 89,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, לנו הייתה C3 דור ראשון, ובשימוש יומיומי של אבי, הוא לא התלונן כלל לגבי הגיר. פשוט ציינתי את העובדה שרבים סולדים מהגיר הזה. כל אחד מסיבותיו הוא. או שפשוט הסטיגמה ובעיות שהיו איתו בעבר (שסתומים שנוטים להישרף בגיר, עד שנת 2003 וכולל) גרמו וליבו את כל העניין.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאשר נהגתי ב-C4 הישנה כמה חודשים, הגיר לפעמים סירב בתוקף להעלות הילוך. מלבד זאת לא ראיתי הבדל מהותי בינו לבין רוב תיבות ההילוכים בעלות 4 יחסי העברה שיצא לי לנהוג עליהם.

הבוז לך.

פורסם

הAL4 שופר במהלך השנים ויחסית קל להתרגל אליו בדיוק כמו נהגים של קונצרן VAG שמתרגלים לDSG

הC3 רכב ממש יפה, אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן

פורסם
רק הקליאו של רנו בסוף דרכה, והC3 היא יחסית חדשה, לפחות בהשוואה לקליאו. כמו כן, לסיטרוואן, יש מנוע שיוצר במשותף עם BMW ומותקן גם במיני של החברה. חסרונות אפשריים, בטיחות עדיפה ברנו, מרווח. יש שיאמרו תיבה בעייתית בC3, הAL4.

בכל זאת אני חושב שמדובר במחיר ראוי לרכב ראוי וחביב בהחלט! ועוד דוגמה למרווח האפשרי שיש ליבואנים. זליכה...מחכים למוצא פיך :roll:

מאד מפתיע המבצע הזה, אני הימרתי על מבצע על ה 207 שכמו הקליאו גם היא מוחלפת בקרוב.

לגבי התיבה מדובר בתיבה המשודרגת כמו ב C4, שהיא דומה עד זהה לזו בקליאו.

לדעתי למי שמחפש קטנה אוטומטית מדובר בעיסקה מעולה.

פורסם

אני נוהג ב- C4 1.6 עם תיבת AL4.

אחרי 15K היא החלה להינעל במוד חירום מדי בוקר כשהרכב היה קר. היה צריך להחליף שסתום או וסת לחץ שמן. זו תופעה נפוצה בצי הליסינג של החברה. לחבר לעבודה הוחלף הגיר אחרי 50K. ב- 307 2.0 של אבי הגיר נזקק לשיפוץ ב- 100K. לעומת זאת ב- 306 1.8 XT שעברה כבר שלשה דורות במשפחתנו לא היו תקלות כלל ב-200K. סתם בשביל לקלקל את הסטטיסטיקה.

מכיוון של- C4 יש טיפטרוניק, אין בעיה להתגבר על ההתנהגות הסרבנית של התיבה כשצריך לפתע לבצע kickdown.

פורסם
מאד מפתיע המבצע הזה, אני הימרתי על מבצע על ה 207 שכמו הקליאו גם היא מוחלפת בקרוב.

לגבי התיבה מדובר בתיבה המשודרגת כמו ב C4, שהיא דומה עד זהה לזו בקליאו.

לדעתי למי שמחפש קטנה אוטומטית מדובר בעיסקה מעולה.

אני מניח שלובינסקי יציעו גם את ה207 במחיר תחרותי. הרי במצב כזה מי ירכוש את ה207 בכמעט 100K כשהC3 זולה ממנה ב10K. מצד שני, אם אני לא טועה, המבצע לכמות מוגבלת. אז הכל יכול להיות.

פורסם
אני נוהג ב- C4 1.6 עם תיבת AL4.

אחרי 15K היא החלה להינעל במוד חירום מדי בוקר כשהרכב היה קר. היה צריך להחליף שסתום או וסת לחץ שמן. זו תופעה נפוצה בצי הליסינג של החברה. לחבר לעבודה הוחלף הגיר אחרי 50K. ב- 307 2.0 של אבי הגיר נזקק לשיפוץ ב- 100K. לעומת זאת ב- 306 1.8 XT שעברה כבר שלשה דורות במשפחתנו לא היו תקלות כלל ב-200K. סתם בשביל לקלקל את הסטטיסטיקה.

מכיוון של- C4 יש טיפטרוניק, אין בעיה להתגבר על ההתנהגות הסרבנית של התיבה כשצריך לפתע לבצע kickdown.

הבעיה ב AL4 אינה אמינותה אלא אופן פעולתה.

פורסם

ההתנהגות של ה AL4 היא עניין של טעם. לגבי האמינות שלו, זה כבר סיפור אחר. ולו מהבחינה הזו, הדיעה שלי היא שבשנת 2011 אין הצדקה לרכוש רכב חדש עם הגיר הזה או כל ווריאנט שלו.

לקח לי זמן להתרגל לגיר הזה, ושתי מכוניות, מכיוון שבשתיהן הגיר היה כבר בשלבי תקילה כשקיבלתי אותן.

מבחינת תפקוד אני יכול לומר שכיום, עם גיר AL4 תקין ומשופץ ביסודיות, נדמה לי שגירים אחרים הם נוזליים מדי וקשה לי לשלוט ברכב איתם (מזדה 3 ו-2 למשל).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם אני מחובבי הגיר וחושב שהוא מתקדם לזמנו, אבל לא רוצה להסיט לשם את הדיון. היו מספיק דיונים על הגיר - בעד ונגד (גיר גויאבה, אפשר רק לאהוב או לשנוא).

פורסם

הגיר ממש נוח, לטעמי, אני גם כבר רגילה אליו, וכשאני נוסעת על רכב עם גיר "נורמלי", לא נוח לי ולא כיף לי בנסיעה 8)

הגיר שלי עבר 136K ק"מ, ופעם בכמה חודשים הוא נכנס למצב חירום, אבל לא ננעל, והנעה מחדש פותרת את הבעיה [למרות שזה לא פיתרון, אבל אין טעם לתקן] והסיבה היחידה היא טיפול לקוי של הבעלים הקודמים, שלא טרחו להסתכל מתחת לרכב ולראות שיש נזילה של משהו בכלל, ונסעו בלי שמן גיר כלל .

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

גיר אשר עלול להינעל במצב חירום באמצע הנסיעה ללא התראה - מהווה סכנת בטיחות.

בדרך כלל זו תקלה שאפשר לפתור ללא שיפוץ מלא.

אני דווקא חובב של מכוניות אירופיות ובעשר השנים האחרונות נהגתי ב- 306, 205, C3(ידני) ו-C4 .

פורסם

מחיר מצויין לסי 3 בתנאי שגם לא פגעו משמעותית באבזור העשיר .

בעניין הגיר אני אני מצטרף למיעוט שאוהד - בכביש מפותל או דרך הררית הגיר הזה עובד מצויין ולמרות התקלה בשסתומים אני עדין ושב שזה גיר טוב שאצי עבד מצויין 150K בלי הרבה רחמים מצידי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני אצטרף לאנשים שממש שנאו את ה AL4 בהתחלה (פיזו' 307 2002,עברתי ממיצובישי לנסר),

לאחר מכן התרגלו אליו (מזל שיש טיפטרוניק), ובסוף יצאו עם נזק בכיס ב ~90K על שיפוץ גיר ( תיקון שסתומים בעלות של 2000 ש"ח)

• תוכן חדש...