Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב להחליף את הרכב שלי בקרוב, התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 50K (כמו בכותרת),

אני מאד רוצה רכב ידני, דיזל, שיהיה אפשר גם לכייף איתו, מובן שרצוי כמה שיותר חדש אבל פחות ממודל 2004 לא יבוא בחשבון.

חשבתי על משהו בסגנון של לאון FR דיזל אבל זה לגמרי מחוץ לתקציב שלי,

היות ואני לא מכיר עוד דגמים שעונים על הדרישות שלי אני לא יודע לאן להסתכל עוד.

משהו שאני לא רוצה - רכב שמחיר החזקתו (חלפים וכ'ו) לא יהיה כמו של AUDI.

אשמח לשמוע רעיונות מעניינים ותודה מראש :)

under construction...

פורסם

איי שם ב-2003 כשהחל שיווק הסיאט איביזה הקודמת היה דגם "ספורטיבי" עם מנוע 1.9 דיזל ו-130 כ"ס. כצפוי הדגם נמכר בכמויות מזעריות ולדעתי ב-2004 השיווק הופסק אבל יכול להיות שזה קרה עוד ב-2003.

אם תמצא אחת כזאת שטופלה ביד אוהבת נשמע שהיא תקלע לדרישות שלך.

בהצלחה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למה אתה מתעקש על 2004 דווקא? מילא דור 3 או 4 אבל אם אתה מחפש דיזל, תצטרך להתגמש או שתיאלץ להמשיך לחפש עוד כמה חודשים טובים. מנסיון. הסיבה: נמכרו רק כמה מאות (אם לא עשרות), בהגזמה. למצוא פורשה למכירה (שהיא פחות מיד 2 מ2003) יהיה יותר קל.

איביזה TDI ידנית 130 כ"ס (6 הילוכים) נמכרה בשנים 2003-2005. קשה למצוא אחת כזו, ועוד יותר קשה למצוא אחת סטנדרטית שלא עברה שיפורים.

פולו TDI: יש 2 גרסאות (ושתיהן נמכרו רק במהלך 2003):

1. 130 כ"ס ידני 6 הילוכים (זהה לאיביזה TDI, ועדיף באיכות וחומרים).

2. 105 כ"ס ידני 5 הילוכים. יותר נדיר מגרסת ה130 כ"ס אבל יש.

גרסת ה130 כ"ס יותר חסכונית בנסיעות במהירות שיוט ארוכות כדוגמת כביש 6 מכל גרסת דיזל אחרת של אותם השנים (גם הSDI!), צריכה של 1 ל21-22 בנהיגה רגועה ובינעירונית בעיקרה.

אם מסתכלים גם לכיוון משפחתיות אז יש לך את גולף/ טולדו/ אוקטביה TDI ידני (מומלץ) או אוטומט (לא מומלץ).

שתדע, אחזקת TDI שמוגדר כ"ספורט" (איביזה ופולו) מבחינת חלפים וכו' תהיה יותר יקרה ביחס לגרסה רגילה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ראיתי מודעות שונות וקבלתי המלצות על VOLVO S40 TDI.

יש למישהו מושג לגבי צריכת דלק? אמינות? רעיונות לשדרוגים? :)

אשמח לשמוע דעתכם ועוד עצות.

יום טוב... :)

under construction...

• תוכן חדש...