Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה צמיגים. יש להם הרבה שימושים. טובים בעיקר בלשרוף אותם בהפגנות, לנדנדות, לעשות מהם עציצים לגינה:

RaisedBedGardenTires.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם פשוט התבלבלו בין goodyear ונתנו לך goodride....(או שלא)

כל צמיג ממותג ידוע ומוכר יעשה את העבודה, כדאי לבדוק את "טריות" הצמיג, תאריך יצור - מותבע על הצמיג כקוד בן 4 ספרות:

לדוגמא: 0211 - השבוע השני בשנת 2011.

צמיגים מומלצים:

3\Continental - Conti Premium Contact-2

Toyo

Yokohama

Falken

Goodyear

MICHELIN

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
ידעתי שחברת הליסינג בת ****

איזה סוג צמיגים מומלץ להתקין על מאזדה 3 2008 מידת צמיגים 195/55/15 .

רצוי שלצמיגים יהיו אורך חיים ארוך..

195/65/15

זו המידה שלך.

אני ממליץ על Falken ZE912.

http://goo.gl/2ctgD

צמיג איכותי במחיר טוב.

פורסם

שלום,

יש לי שאלה - הזכרת חברת ליסינג.

האם קנית את הרכב מחברת ליסינג, או שאתה משתמש ברכב שלהם ורוצה ללחוץ עליהם, כדי שירכיבו צמיגים יותר נורמליים?

במידה והרכב עדין שייך לחברת ליסינג, אולי תוכל לקבל את ה FALKEN שהומלץ מקודם. צמיג לא רע במחיר לא יקר, לכן יש סיכוי שחברת ליסינג תסכים. אולי גם TOYO, הדגם הזול שלהם.

במידה והרכב נקנה מחברת ליסינג, ואתה רוצה להחליף את הצמיגים - תציין תקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

יש לי שאלה - הזכרת חברת ליסינג.

האם קנית את הרכב מחברת ליסינג, או שאתה משתמש ברכב שלהם ורוצה ללחוץ עליהם, כדי שירכיבו צמיגים יותר נורמליים?

במידה והרכב עדין שייך לחברת ליסינג, אולי תוכל לקבל את ה FALKEN שהומלץ מקודם. צמיג לא רע במחיר לא יקר, לכן יש סיכוי שחברת ליסינג תסכים. אולי גם TOYO, הדגם הזול שלהם.

במידה והרכב נקנה מחברת ליסינג, ואתה רוצה להחליף את הצמיגים - תציין תקציב .

הרכב בעבר היה כרכב מליסינג מימוני ונקנה מהם . חייב לציין שהרכב ממש שמור עם קילומטר'אז נמוך.

הצמיגים נראים במצב מעולה לא בדקתי את השנה שלהם אבל הם בהחלט לא נראים בלויים .

מה הם ההשלכות על קנייה של צמיגים ממותג נחשב ?

התקציב שלי הוא באזור ה 1000~1500 שח .

חשוב שלצמיג יהיה אורך חיים גדול כמה שאפשר .

פורסם
הרכב בעבר היה כרכב מליסינג מימוני ונקנה מהם . חייב לציין שהרכב ממש שמור עם קילומטר'אז נמוך.

הצמיגים נראים במצב מעולה לא בדקתי את השנה שלהם אבל הם בהחלט לא נראים בלויים .

מה הם ההשלכות על קנייה של צמיגים ממותג נחשב ?

התקציב שלי הוא באזור ה 1000~1500 שח .

חשוב שלצמיג יהיה אורך חיים גדול כמה שאפשר .

לך על אחת החברות הגדולות שצוינו לעיל...

MICHELIN ו-CONTINENTAL הם ה-מותגים בתחום ואם אתה מוכן להשקיע טיפה לא הייתי חושב פעמיים.

אם קצת מתקמצן - YOKOHAMA או FALKEN.

בכל אופן לא צמיג סיני כי אתה רוצה להיות בטוח ורוצה צמיג שיש לו אמא ואבא.

פורסם
לך על אחת החברות הגדולות שצוינו לעיל...

MICHELIN ו-CONTINENTAL הם ה-מותגים בתחום ואם אתה מוכן להשקיע טיפה לא הייתי חושב פעמיים.

אם קצת מתקמצן - YOKOHAMA או FALKEN.

בכל אופן לא צמיג סיני כי אתה רוצה להיות בטוח ורוצה צמיג שיש לו אמא ואבא.

אתה יכול לציין לי את ההבדלים בין נעילת צמיג שנחשב צמיג סיני באיכות ירודה לבין נעילת צמיג שהוא ממותג מוביל בעל שם?

פורסם

אחיזה טובה יותר,מרחק בלימה קצר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההבדל העיקרי, הוא באחיזת כביש (דבר שיכול למנוע ממך, חו"ח, לפגוש עצמים שונים בדרך כאשר יש איבוד שליטה ברכב), דבר שיחמיר בנסיעה על כביש לח / רטוב.

בקצה השני מבחינת חומרה - סתם רעשי כביש לא נעימים.

alfa 156 2.5.

פורסם
אתה יכול לציין לי את ההבדלים בין נעילת צמיג שנחשב צמיג סיני באיכות ירודה לבין נעילת צמיג שהוא ממותג מוביל בעל שם?

לא ממש. בטוח שגם אחרים לא יוכלו. אף אחד פה לא משתתף בייצור הצמיג ולא יודע מה יש בפנים.

יש כמה פרמטרים שמביאים אותי למסקנה שאסור לחסוך בצמיג ולקחת מותג מוביל.

1. צמיג - הקשר היחידי שלך עם הכביש. כשהקשר טוב, אתה בטוח. בגלל החשיבות הזו לא הייתי הולך על הרפתקאה של רכישת צמיג זול ומוזר. לעומת זאת, אני מוכן ללכת על הרפתקאות ברכישת מוצרים אלקטרוניים שבמקסימום יתקלקלו ואני אזרוק אותם. זו ה-סיבה למה צמיג רוכשים על בטוח ולא סתם.

2. מחיר וגודל החסכון - ברכישת 2 או 4 צמיגים ההבדל במחיר הוא לרוב זניח (כ-500 שקל ברכישת 4), והכל בהתחשב בכך שהצמיגים צריכים ללוות אותך 4 שנים, כך שהחסכון במחיר לעומת התועלת, או האפשרות שתסע על צמיגים שאיכותם בספק, לא שווים את החסכון הזה.

3. לצמיגי מותגים יש שם ויש אמא ואבא והם עוברים בדיקות מחמירות. יש להם יבואנים מסודרים שיכולים לתת מענה במקרה הצורך.

4. העובדה שרכבים במקור מגיעים עם צמיגים של מותג ולא סתם.

5. לגבי אחיזה או התנהגות לא אוכל להעיד אישית. יש בפורום מספיק חוויות של משתמשים שכתבו על הבדלים בתחושה/התנהגות בין צמיג כזה או כזה עם יתרון מובהק לצמיג המותג. אני נהג רגוע שנוסע רגוע ובמתינות, עם צמיגים של חברה ידועה, ככה שביומיום גם אם הייתי נוסע עם צמיג סיני, סביר להניח שלא הייתי מרגיש משהו.

החסכון המועט ברכישת צמיג זול שלא שווה את הדיון בכלל, זמן השימוש הפוטנציאלי בצמיג, החשיבות של הצמיג בכלל, מביאים אותי לכלל מסקנה שאין מקום להרפתקאות בתחום אלא ברכישת צמיג איכותי.

פורסם

אוקיי, מכיוון שהצמיגים במצב מעולה אני לא אזרוק אותם כרגע ואחכה עד שיתבלו ואקנה חדשים , בנתיים אשתדל לנסוע זהיר. אני זוכר כל השנים לפני שהיה לי רישיון אבא היה קונה או GOOD YEAR או דאנלופ.

• תוכן חדש...