Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נוצרה לי בעייה בשברולט אופטרה 2006.

הבעיה הינה כאשר אני נוסע ברכב ורוצה להוריד הילוך ובעצם למשוך את ההילוך, הגיר לא מאפשר זאת ולא נותן לי לעבור ל 4 אלף טור, ובנוסף כאשר הדבקתי את הדוושה עד הרצפה בישביל לראות אולי אני הוזה ולא נותן מספיק גז הוא לא עבר ת 3 אלף טור.

בנוסף הגיר כול הזמן מוריד הילוכים ולא נותן להעלות אותם ,וכאשר הוא מעלה אותם הוא לא מושך מעל ל 3 טלף טור. אגב אותו הדבר עם כפתור ההולד(hold) שמשמעותו להחזיק את ההילוך.

אשמח לדעת מה אומרים המומחים .

נ.ב.

הבוקר שמתי לב שכאשר רוצים לפתוח תדלת האחורית ימנית לצורך העיניין כאשר הצוקציק למעלה, הדלת לא נפתחת כאילו משהו חוסם את פתיחת הידית עד בסוף ובעצם לא מאפשר לדלת להיפתח.

אשמח לדעת גם היכן אפשר לתקן את זה באזור רחובות רמלה.

• תוכן חדש...