Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלי: קקדו מוחתם.

התוכי הזה מתנהג בדיוק כמו כלב, רק הרבה יותר חכם.

הבעיה היחידה היא המחיר שלו.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כן, ארות הן חוקיות אבל חשוב להבין שלרכוש תוכי גדול ללא נסיון קודם בגידול תוכים משול לרכישת 911 טורבו למחרת הוצאת רשיון נהיגה.

במינימום של המינימום, מדובר בפתח לצרות צרורות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת היא שגידלתי תוקפה מסוימת תוכים , אבל הם מתו ומאז לא גידלתי יותר אף בעל חיים.

אני מניח שניתן ללמוד על אופן הגידול שלה באינטרנט , לא ?

פורסם

אם הם מתו אז זה אומר שלא היית מאוד מוצלח בגידול, אתה בטוח שאתה רוצה לקבור ארה שעלתה לך 8000 ש"ח?

תתאמן קודם על תוכים קלים יותר לגידול.

פורסם

שוב אותה בעיה, אדם ללא נסיון בגידול זוחלים שיקפוץ ישר לגידול כח (ועוד אחד די גדול) יסיים את ה"חוויה" עם כח מת או לחילופין, עם פחות כמה אצבעות ביד (שלו, לא של הכח). :lol:

פורסם

אם זה ציפור או חיה ישראלית אז צריך לשמור עליה ואסור לגדל אותה בארץ? אבל אם זו חיה מארץ אחרת שנפוצה בעולם כמו כח, חוטמן או לא יודע מה כן מותר לגדל? טוב האמת החלטתי לרדת מציפורים, זה לא שאני יביא ארה יקינטונית עכשיו.

אני חושב על משהו כמו חוטמן. או חתול מעניין. מותר לגדל חתול בר קטן? דביבון?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

חיית בר ישראלית מקומית אסורה בגידול.

חיית בר לא מקומית מותרת בגידול אך ורק אם היא מגיעה מריבוי בייתי ולא מתפיסות בטבע ורק באישור מיוחד מהרט"ג.

חוטמן ניתן לגדל כאמור, רק עם אישור מיוחד.

חתול בר לא ניתן לגדל.

המגבלות הן אדירות, רובן הן כי "סתם ככה בא לנו להגביל לך את החיים" ומיעוטן מתוך התחשבות בחי העולמי, בסכנה לחי הישראלי ובסכנה לשלום הציבור.

פורסם

מה זה אישור מיוחד מהרט"ג ואיך מקבלים אותו??

אני רואה שבארצות הברית מוכרים חופשי זברות, נמרים כל מה שרוצים.

פה מוכרים ציפורי טרף

http://www.raptorsforsale.com/raptors-for-sale.asp

ופה מוכרים חופשי חיות מכל הסוגים

http://www.exoticanimalsforsale.net/animalsforsale.asp

יש שם שועל ממש חמוד, טוב שהם לא מוכרים כל דבר מעל 2000 דולר

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אני רואה שבארצות הברית מוכרים חופשי זברות, נמרים כל מה שרוצים.

[/b]

אמרת הכל (ורק למען הפרוטוקול,גם שם זה לא "חופשי" ומלווה בהרבה דרישות, היטרים ובקרות וטוב שכך)

בארץ לא תמצא כלום מזה!

פורסם

לפותח השרשור, סלח לי חבר אבל נשמע לי שאתה קצת פחות רציני מבחינת ההתייחסות ממה שנדרש כדי לגדל בעל חי רב תאי כלשהו.

ולרגע של עברית -

1. התוכי מוחתם מלשון חתימה ולא מוכתם מלשון כתם.

******יונות (:shock:)

ורק נוסיף שאם התוכי אוכל בידיים, הוא גם מוכתם.

חוץ מזה, למה מעירים על השימוש במילה יונות? אם אין יונות איך זה שיש בני יונות?

מ.ש.ל

8)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חתול זה זול יותר, פרקטי יותר, וברוב המקרים יהיה לו גם אופי מוצלח יותר מזה של תוכי,

בלי הדרישה המוגזמת לעתים לתשומת לב. אה, וזה גם לא מ***ן בכל הבית, אלא רק בארגז החול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...