Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה ראשונה - לא מזמן חזרתי לגור עם ההורים ואני גר בחדר הכי למטה שזה כמו קומת קרקע כזו - עכשיו הבעיה שאין שם דלת וכל פעם מעירים אותי הדיבורים של האחים או ההורים שלי בבוקר. במקום לקום ב8 בבוקר לעבודה. הם מעירים אותי מ6 וזה דופק לי את כל השינה. רציתי לדעת איזו דלת כדאי לקנות? מהחדר שלי לקומה למעלה יש מרחק של בערך 12 מדרגות.

איזה דלת אפשר לקנות שתבודד רעשים, צריך משהו של פלדלת? למדוד את המידות של הפתח ולהזמין מתקין?

יש דבר כזה דלת שאוטמת רעשים או שהם גם ככה יעברו דרך הקיר? לא מדובר בקירות גבס - קירות עבים.

דבר שני - התפנה לי כלוב די גדול של תוכים בגינה. נתתי את התוכים לחבר. תוכונים, כי הם שיעממו אותי ונמאס לי מהם. רציתי לדעת איזו ציפור או עוף אחר אפשר לגדל בצורה חוקית במדינה? האם זה חוקי לגדל בז, עיט, תנשמת או ינשוף משהו כזה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

כל חיות הבר של מדינת ישראל (ובתוכן כמובן ציפורים) הן במעמד מוגן ולכן אסורות בתפיסה, צייד, גידול ואחזקה.

העונשים על כך הם חמורים ביותר.

תגדל לך איזה תוכי אחד או איזה ציפור אחרת (הכל בהתאם להעדפה אישית ולתקציב) ותחסוך לך בעיות עם החוק (שלא לדבר על האומללות של ציפור בר מפוארת שכזאת בכלוב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל חיות הבר של מדינת ישראל (ובתוכן כמובן ציפורים) הן במעמד מוגן ולכן אסורות בתפיסה, צייד, גידול ואחזקה.

העונשים על כך הם חמורים ביותר.

תגדל לך איזה תוכי אחד או איזה ציפור אחרת (הכל בהתאם להעדפה אישית ולתקציב) ותחסוך לך בעיות עם החוק (שלא לדבר על האומללות של ציפור בר מפוארת שכזאת בכלוב).

איזו ציפור אחרת? אני לא מדבר על עיט או בז ישראלי שהוא נדיר. מה לגבי עיט או בז שהוא נפוץ בעולם ולא נדיר? אין אנשים שמגדלים עיט או בז מגיל קטן ומאלפים אותו או שזה רק בסרטים? אני רוצה ציפור שגם אפשר להוציא אותה מהכלוב ושהיא חוזרת לבד. יש דבר כזה או רק יונות? מה יש חוץ מכלב או חתול שהוא מעניין? האמת היה הכי כיפית שהיתה לי זה איזה חתול שהוא חצי חתול בר או משהו שבמקרה הגיע לגינה ורק היינו מביאים לו אוכל מידי פעם.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם דגים?

לא מלכלכים, לא משאירים שערות, לא שורטים רהיטים, לא קופצים על השכן, לא אוכלים את שיעורי הבית, מעניינים ויפים ואפשר להביט בהם המון זמן בלי להשתעמם. אבל מה - אי אפשר ללטף אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תוכי מוכתם (האכלת יד) אפשר בכיף לשחרר מהכלוב. תדע שהוא באמת אוהב אותך אם ברגע שנכנסת הביתה הוא יעוף אליך וינחת לך על הכתף.

חפש קוקטיל וקנה ממגדל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. התוכי מוחתם מלשון חתימה ולא מוכתם מלשון כתם.

2. אנשים שמגדלים עופות דורסים קיימים גם במציאות רק שלא במציאות הישראלית, גידול כל סוג של עוף דורס אסור.

3. ציפור שעפה וחוזרת לבד זה אך ורק יונה, אפילו תוכי מוחתם ברמה גבוהה לא תמיד יחזור, תלוי בהרבה גורמים סביבתיים ובמצב הרוח של התוכי, בכל מקרה, אני לא רואה את ההגיון בלקנות חיה במאות/ אלפי שקלים, להקשר אליה, לשחרר אותה ולקוות שאולי היא תחזור, אולי לא.

אתה לא ממוקד, תוכי, בז, עיט, יונות (:shock:), חתול, כלב, חתול בר, אולי תעשה קצת סדר, תראה מה באמת אתה מעוניין לגדל ואז תחזור לשאול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תוכי מוכתם (האכלת יד) אפשר בכיף לשחרר מהכלוב. תדע שהוא באמת אוהב אותך אם ברגע שנכנסת הביתה הוא יעוף אליך וינחת לך על הכתף.

חפש קוקטיל וקנה ממגדל.

אני חייב להודות שתמיד סיקרן אותי מה עושים עם עניין הצרכים - הולכים עם סמרטוט בכל הבית ? :)

השבוע הייתי בחנות חיות, כדי לקנות עצמות לכלבה שלי. במקרה, יצא לי להסתכל על הכלובים שם ופשוט כאב לי הלב. אני לא מתכוון להאניש תוכים, אבל יכלתי לראות כזו עצבות גדולה בעיניים שלהם, שפשוט הרגשתי רע.

פורסם
1. התוכי מוחתם מלשון חתימה ולא מוכתם מלשון כתם.

2. אנשים שמגדלים עופות דורסים קיימים גם במציאות רק שלא במציאות הישראלית, גידול כל סוג של עוף דורס אסור.

3. ציפור שאפה וחוזרת לבד זה אך ורק יונה, אפילו תוכי מוחתם ברמה גבוהה לא תמיד יחזור, תלוי בהרבה גורמים סביבתיים ובמצב הרוח של התוכי, בכל מקרה, אני לא רואה את ההגיון בלקנות חיה במאות/ אלפי שקלים, להקשר אליה, לשחרר אותה ולקוות שאולי היא תחזור, אולי לא.

אתה לא ממוקד, תוכי, בז, עיט, יונות (:shock:), חתול, כלב, חתול בר, אולי תעשה קצת סדר, תראה מה באמת אתה מעוניין לגדל ואז תחזור לשאול.

לא אני לא צריך דגים, מה יש לי לעשות עם דגים?

אמרתי לך אם זה היה חוקי הייתי רוצה לגדל עיט או בז. או תנשמת כזו לבנה, שהייתי בצבא היו מלא תנשמות כאלו שאוכלות עכברים היו מגדלים אותן שם. אם אי אפשר לגדל ציפור טרף אני ירד מזה. אני יביא לעצמי איזה חתול שיכול להיות חתול גינות שמסתובב בגינה לבד לא חתול מפונק כזה אני אחשוב על זה:-P החתול הכי יפה זה קרקל

http://www.youtube.com/watch?v=57qew_cglac&feature=related

אבל נראה לי אחד כזה יכול לטרוף תינוקות :lol:

מה זה תוכי מוחתם? זה שיד אדם נגעה בו מהלידה והוא לא פוחד?

פורסם
אני חייב להודות שתמיד סיקרן אותי מה עושים עם עניין הצרכים - הולכים עם סמרטוט בכל הבית ? :)

קוקטיל, בשונה מחתול, לא ממש בררן בכל מה שקשור למקום שבו הוא מחרבן, אז... כן. תהיה מוכן לזה שתצטרך לנגב את הקקה שלו מכל מיני מקומות בבית, ולעתים גם מעצמך. מצד שני, זה קקי של ציפור. כל זמן שזה לא נוגע במתכת כלשהי זה לא מזיק, רק סתם מעצבן.

אגב, למרות שיש לקוקטיל שכל של ציפור :lol:

לא מדובר בחיה טיפשה במיוחד: הוא יודע לחקות צלילים, אפשר ללמד אותו לזמר נעימות שונות (רק את הזכרים!) והוא בהחלט יודע להבחין בין מי מבני הבית שאוהב אותו לבין מי שפחות מתחבר אליו.

מה זה תוכי מוחתם? זה שיד אדם נגעה בו מהלידה והוא לא פוחד?

תוכי, כשאר בעלי הכנף, אינו נולד אלא בוקע מביצה. תוכי מוחתם הוא תוכי שמרגע בקיעתו מהביצה הוא נלקח מאמו ומגודל ע"י אדם. הוא מכיר את האדם כאחד מבני מינו ומבחינתו לחיות לצד האדם זה הדבר הטבעי ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
קוקטיל, בשונה מחתול, לא ממש בררן בכל מה שקשור למקום שבו הוא מחרבן, אז... כן. תהיה מוכן לזה שתצטרך לנגב את הקקה שלו מכל מיני מקומות בבית, ולעתים גם מעצמך. מצד שני, זה קקי של ציפור. כל זמן שזה לא נוגע במתכת כלשהי זה לא מזיק, רק סתם מעצבן.

אגב, למרות שיש לקוקטיל שכל של ציפור :lol:

לא מדובר בחיה טיפשה במיוחד: הוא יודע לחקות צלילים, אפשר ללמד אותו לזמר נעימות שונות (רק את הזכרים!) והוא בהחלט יודע להבחין בין מי מבני הבית שאוהב אותו לבין מי שפחות מתחבר אליו.

תוכי, כשאר בעלי הכנף, אינו נולד אלא בוקע מביצה. תוכי מוחתם הוא תוכי שמרגע בקיעתו מהביצה הוא נלקח מאמו ומגודל ע"י אדם. הוא מכיר את האדם כאחד מבני מינו ומבחינתו לחיות לצד האדם זה הדבר הטבעי ביותר.

נו אז איפה אני מזמין עיט מוחתם? שמרגע לידתו אינדיאני ליטף אותו ומוכר אותו בEBAY? :lol:

אני אלך להסתכל על תוכים האכלת יד לראות אם משהו מוצא חן בעניי. אבל כרגע אני חושב להביא חתול סיאמי וזהו.

איזה תוכים מעניינים יש חוץ מקוקטייל וג'קו? שניהם יש לחבר שלי ולא התלהבתי. נראה לי שאני אביא באמת חתול אבל אחד לא מפונק, אחד שחי בגינה ואוכל עכברים וכל מה שיש. הבעיה שאם אני קונה חתול מחנות או מביא ממשהו הוא כבר מפונק. החיה שהכי אהבתי עד עכשיו זה חתול רחוב שהיה בגינה והרגלנו אותו לבוא עם אוכל. ראיתי אותו אוכל פעם אחת יונה ופעם נחש.

נראה לי שאת השרשור על הדלת אני אשאל כבר ב ACE? אחרי שהבנו שאי אפשר לגדל תנינים וציפורי טרף בבית?

ומה זה חוטמן? זה נראה יצור חמוד מישהו באמת מגדל את זה? זה האמת הייתי רוצה כזה רקון - דביבון - יש דבר כזה דביבון מאולף במדינת ישראל? אני רוצה חיה מעניינת לא משעממת כמו דגים תוכים או כלב ידידותי, זה הכיוון- אולי אני יביא גירית דבש? סתם עכשיו ברצינות - אני זוכר שהיה שרשור על חוטמן - זה מסתדר הדבר הזה? זה כמו דביבון?

פורסם

יש לי חדשות בשבילך: כל חתול ישמיד פולש כלשהו שיעז להיכנס למרחב האוירי של הבית שלך. שים לב: מרחב אוירי, כלומר: גם אם מדובר בייצור שאינו הולך על הקרקע, דינו נחרץ מרגע שנכנס לביתך.

לפני רבע שעה המחסל הקטן גמר פה איזה ג'וק, לא לפני שהוא נתן לו לרוץ קצת, שיהיה מצחיק :lol:

הספקתי להסריט אותו שניה לפני שהג'וק גלש לו במורד הוושט שלו אל הקיבה. אולי אעלה מחר את הסרטון.

דבר אחד בטוח: הג'וק הזה יצא מהבית שלי רק דרך ארגז החול של החתול.

• תוכן חדש...