Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה המערכת שלי היא לא כמו שהייתה פעם ונהייתה חלשה יותר (מערכת מקורית מובנית במאזדה 3 2008) הבאס הוא לא באס חזק כמו שפעם היה והעוצמה הרבה יותר חלשה,זה ניכר בכך שפעם שהייתי שם על עוצמה 1 או 2 היו שומעים משהו ועכשיו כלום.

האם יש איזושהי אפשרות לחזק את המערכת הקיימת במינימום הוצאות?

האם ניתן לשחזר את המערכת ולהגיע לרמה של המערכת כשהיא הייתה מקורית?

תודה מראש .

פורסם

להחליף רמקולים זו אופציה טובה,

אני לא יודע את המידות במאזדה אבל צעד ראשון זה להגדיר תקציב.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יש כמה פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון :

דבר ראשון זה הבלאי שיכול להיווצר עם הזמן במידה ומשמיעים בעיווטים אז הבלאי מואץ

דבר שני יכול להיות שכבר אתה רגיל למערכת ובגלל שזה לא חדש לך אז יש תחושה של עוצמה חלשה ( הכל במוח )

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

המערכת לא מה שהיתה פעם?

אתה צריך להיות שמח שזו רק המערכת, חכה שתגדל :shock:

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש כמה פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון :

דבר ראשון זה הבלאי שיכול להיווצר עם הזמן במידה ומשמיעים בעיווטים אז הבלאי מואץ

דבר שני יכול להיות שכבר אתה רגיל למערכת ובגלל שזה לא חדש לך אז יש תחושה של עוצמה חלשה ( הכל במוח )

אכן לא עשיתי חיים קלים למערכת.

הבאס כל הזמן היה מכוון על המקסימום והייתי שומע בווליום יחסית סביר אבל עם באס גדול,זה ניכר שהבאס ירד גם החברים אומרים שמורגש קצת ירידה אבל זה לא משהו משמעותי בכל זאת זה מפריע לי, אני לא ממהר להחליף רמקולים כל עוד הם עובדים טוב אני רק רוצה לברר איך אפשר להוציא מהם יותר או שזה בלאי טבעי ועליי להתמודד עם רוע הגזירה?

המערכת לא מה שהיתה פעם?

אתה צריך להיות שמח שזו רק המערכת, חכה שתגדל

:shock:

:-P:-P:-P

עזוב אותי מלגדול מתאים לי להישאר בן 18 לנצח

פורסם

הרמקולים סטוק גם ככה לא הכי איכותיים ואתה גם שם באס עד הסוף? מעבר לזה שזה מזיק לרמקולים אני בטוח שזה גם לא איכותי לאוזן שלך ולא שומעים נקי.. הבלאי ה"טבעי" הקדים את זמנו בהרבה בגלל שהבאס עד הסוף.

פורסם
הרמקולים סטוק גם ככה לא הכי איכותיים ואתה גם שם באס עד הסוף? מעבר לזה שזה מזיק לרמקולים אני בטוח שזה גם לא איכותי לאוזן שלך ולא שומעים נקי.. הבלאי ה"טבעי" הקדים את זמנו בהרבה בגלל שהבאס עד הסוף.

במאזדה 3 הם על הכיפאק ולא הייתי משקיע יותר מזה במערכת.

רק שיפצו'ר קטן ולא יותר .

• תוכן חדש...