Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן התחדשתי ברכב המדובר מיד שנייה ונראה שהצמיגים כבר מיצאו את עצמם,

לכן אצטרך את עזרתכם בבחירת סט שיהיה אוחז ביבש ובגשם, שיהיה שקט ויחזיק לאורך זמן.

תקציב-סביבות 440-450.

כמו כן, התייעצתי עם פאנצ'ר מאעכר לגבי ג'אנטים לרכב והוא אמר שמגנזיום זה מאוד עדין ומכה קטנה גם יכולה לפוצץ אותו,

האם זה נכון/לא והאם יש אפשרות שכן תהיה עמידה?

תודה רבה.

פורסם

אם אתה נוהג בזהירות, ולא עולה על בורות, ולא נוגע במדרכות, אין לך ממה לפחד!

והייתי מציע לך להתחדש בדיוק באותם צמיגים שאתה נועל עכשיו, שזה קונטיננטל.

אחיזה מעולה, שקטים, בטיחותיים ואיכותיים.

היה לי גם אותם, אבא שלי בלי להתעייץ איתי שהגיע זמנם החליף לרבייעיה של קלבר, אמנם הם גם מעולים, אבל אני לא אוהב אותם, והם מרעישים =[

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אז זהו, הבעלים הקודמים החליף את הקונטיננטל בצמיגים סינים ואני לא יודע מה היה, או מה עדיף.

לגבי הג'אנטים השאלה עד כמה באמת צריך להיות זהירים, כי אחד הנהגים על הרכב הוא נהג חדש,

לא שהוא פוגע מדרכות סדרתי אבל בחניות ובורות לפעמים מתפספס.

פורסם

אם אתה חושב על לקנות סט ג'אנטים ב-1500 שקל מאוטו דיפו אז כדאי שתרד מזה כבר עכשיו.

מצד שני אם אתה כבר מתעניין על סט איכותי שעולה 3000 שקל (ומעלה) אז אין לך ממה לפחד, לא מבורות ולא ממדרכות בחניה.

אני ממליץ לך להרכיב רביעייה טריה של קונטיננטל קונטי-קונטנט 2 (או 3), צמיג מעולה שאוחז מעולה בכל מצב!

רק אני חושב שזה מוזר שאוטו חדש יחסית כבר החליף סט צמיגים ובדרך להחליף עוד אחד?:shock:

פורסם

אז ככה:

1- לגבי הקונטיננטל, מה זה אומר קונטי-קונטנט 2 או 3? יש העדפה? ומה לגבי ארץ ייצור?

2- לגבי הג'אנט, רק איכותי אני רוצה פשוט התשובה של הפנצ'ר מאעכר הייתה כוללת מדי: "ג'אנט מגנזיום זה עדין, נשבר מכל מכה"... אשמח לקבל המלצה גם לסוג ג'אנט איכותי ומקום לקנות בו.

3-לגבי זה שזה סט שני שמוחלף זה יכול להיות מהרבה סיבות.

סליחה על החפירה ותודה על העזרה :-P

פורסם
אם אתה חושב על לקנות סט ג'אנטים ב-1500 שקל מאוטו דיפו אז כדאי שתרד מזה כבר עכשיו.

מצד שני אם אתה כבר מתעניין על סט איכותי שעולה 3000 שקל (ומעלה) אז אין לך ממה לפחד, לא מבורות ולא ממדרכות בחניה.

אני ממליץ לך להרכיב רביעייה טריה של קונטיננטל קונטי-קונטנט 2 (או 3), צמיג מעולה שאוחז מעולה בכל מצב!

רק אני חושב שזה מוזר שאוטו חדש יחסית כבר החליף סט צמיגים ובדרך להחליף עוד אחד?:shock:

אני גם בתהליכים של לרכוש ג'אנטים בתקופה הקרובה, ופזלתי גג 2500.

האם אני יכול להשגי משהו טוב במחיר הזה?

כי ציינת 3 ומעלה רק P:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

שלום,

אין צמיג כזה "קונטי-קונטקט 2\3". יש "קונטי פרימיום קונטקט" - שזה הצמיג השקט יותר כביכול, שאמור לספק נסועה שקטה על חשבון ביצועים ועמידות. בסידרה הזאת,לפחות ממה שאני מכיר, הצמיג החדש ביותר הוא הפרימיום-קונטקט-2.

ברכבי vag, בייחוד בדגמי הגולף, הרכב מגיע עם "קונטי-אקו-קונטקט", שזו בעיקרון צמיג "ירוק", כלומר אמור לחסוך בסופו של דבר בתצרוכת הדלק וכמובן להתבלות ולהישחק לאט יותר. הדבר כמובן בא על חשבון אחיזה ונוחות.

שני הצמיגים הנ"ל זהים פחות או יותר במחירם. אצל "צמיגי אנטון" ביפו תוכל למצוא כמדומני את שני הדגמים.

צמיג שלישי הינו ה- "קונטי-ספורט-קונטקט", פה הדגם האחרון הוא הקונטקט-3, המתיימר לספק ביצועים ספורטיביים יותר, כמובן שעל חשבון נוחות ואורך חייו של הצמיג. אלו כבר יקרים יותר ולא מגיעים במידה של הגולף הסטנדרטית 195\65\15r

לגבי ג'אנטים - אכן הרכבו הופך אותו לעדין יותר, אבל כל עוד אתה נוהג בצורה נורמאלית, כלומר לא נכנס במכוון במדרכות וצולל למהמורות, וכל עוד החתך של הצמיג נשאר בשרני (כלומר אתה הולך על ג'אנט בקוטר 15-16 אינטש), אין לך מה לדאוג.

אפרופו ג'אנטים, אני אהבתי את הג'אנט 16" המקורי שמגיע בילט-אין עם הגולף 1.4 tsi מוגדשת בטורבו+מגדש על. הייתי אומר לך לברר את העלות, אבל היא סביר להניח מרקיעת שחקים... מה שבטוח הוא לא לקנות ג'אנטים מאוטו דיפו, אלא לפנות למי שמוכר כאלה איכותיים, מתוצרת bbs למשל ועוד שלל המותגים. אתה יכול לשאול בפורום שיפורים ובטוח יפנו אותך למקום המתאים.

בהצלחה

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המפורטת :mm_yeah:.

דבר שני, אני מבין שמפה הבחירה היא יותר העדפה אישית אבל מה אתה ממליץ מביניהם לרכב שמשמש כרכב למשפחה?

פורסם
קודם כל תודה על התשובה המפורטת :mm_yeah:.

דבר שני, אני מבין שמפה הבחירה היא יותר העדפה אישית אבל מה אתה ממליץ מביניהם לרכב שמשמש כרכב למשפחה?

שלום,

אז ככה: ברשותי גולף 5 שנועלת את הקונטי-פרימיום. כמו"כ אני על כביש החוף מחיפה לת"א לפחות פעם בשבוע והצמיגים, לאחר כשנה וחצי, מתחילים לגלות סימני עייפות. מבחינת אחיזה הם אוחזים בסדר, מבחינת בידוד רעשים גם בסדר, אבל זה גם פונקציה של סוג הרכב, שנתון, מצבו ועוד. בגדול אני לא מאוכזב מהקניה וממליץ על הצמיג.

להוריי גולף 6 שעברה כ-6000 ק"מ ונועלת את הקונטי-אקו, אולם מן הסתם מכיוון שהרכב חדש וידוע שהושקעו בו מאמצים לטובת בידוד, לכן קשה לאמוד את ההבדלים.

אני ממליץ לך לעשות ככה: להיכנס לאתר הרשמי של קונטיננטל וללמוד על שני הדגמים. בנוסף להיכנס לאתרים שעורכים השוואות בין צמיגים ולבחון את שניהם. אל תפסול את הצמיגים מבית יוקוהמה שנחשבים טובים לא פחות ותקרא גם עליהם.

מה שלא פחות חשוב הוא שבמעמד הרכישה תבקש צמיג טרי כלומר - שתאריך ייצורו מעיד שהוא לא יותר מבן חצי שנה. בגדול בדופן הצמיג יש ארבע ספרות: שתיים לציון השנה כלומר "11", ועוד שתיים שמציינות את השבוע בו יוצר הצמיג. בשנה 52 שבועות לכן תדע שאם יהיה כתוב נניח "10", תדע שהוא יוצר איפשהו בסביבות מרץ והוא בן חצי שנה למשל.

בהצלחה

פורסם

מבחינת האחיזה:

1 . ספורט קונטקט

2 . פרמיום קונטקט

3. אקו קונטקט.

יש לי ספק, שאת שני הדגמים הראשונים תוכל למצוא ב 450 ש"ח במידה שלך.

לטעמי, לא צריך להיות נעול על חברת קונטיננטל.

בתקציב שרשמת, ובהתחשב לדרישת אחיזה טובה, אני ממליץ לך לחפש TOYO T1R, שנחשב ULTRA HIGH PERFOMANCE, כמו CONTI SPORT CONTACT.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה שלך אין צמיגים עם יומרה ספורטיבית.

ראיתי משהו מוזר בקשר ל CONTIPREMIUM CONTACT 2 באתר TIRES4U - יש פנצ'ריות שמפרסמות אותם במחיר של סביב 400 ש"ח, ואחר כך המחיר קופץ ל 700 -600.

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=267588&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E2%F8%EE%F0%E9%E4.

יש אופציות אחרת בתקציב שלך כתחליף לקונטיננטל, במידה ולא תמצא אותם במחיר טוב) :

PIRELLI P6000

YOKOHAMA C.DRIVE

KLEBER HP3

GOODYEAR EXCELLENCE

BRIDGESTONE B250

אבל העדפה היא באמת לקונטיננטל פרמיום ואחרי זה גודייר ופירלי (לדעתי, כמובן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...