Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אתמול בערב הרגשתי לפני ההנעה שדוושת הבלם קשה וחשבתי שמשהו קרה למגבר בלם.

לאחר ההנעה הדוושה התרככה קצת, אבל לא כמו בד"כ.

עשיתי בדיקות במגרש החנייה והרכב בולם כמו שצריך מה גם שהדוושה חוזרת למצבה הרגיל ככל שנוסעים יותר.

למרות - שאם לוחצים הרבה פעמים על הבלם מרגישים שוב שהדוושה נהיית קשה.

פתחתי מכסה מנוע ובדקתי נוזל בלמים וצינורות שנראו בסדר.

היום בבוקר שמתי לב שכנראה בורח לי נוזל בלימה מהגלגל הימני האחורי. לא הספקתי לבדוק אבל הערכה שלי שמהבוכנה.

האם זו באמת הבעייה?

כמה אמור לעלות טיפול בהנחה שזו הבעיה וארצה להחליף גם את הבוכנה בגלגל שמאלי אחורי?

כמה אמורים לעלות חלפים אם ארצה להחליף לבד? (יש לי ניסיון בהחלפת בלמים, כמובן.)

תודה!

עריכה: רק עכשיו ראיתי כמה חפרתי. סורי..

פורסם

דוושה ספוגית נשמע כמו אוויר במערכת.

בתור התחלה הייתי מציע שתפרק את הגלגל שבו זיהית נזילה, ותבדוק בדיוק את מקור הנזילה. אולי הבורג ניקוז משוחרר או התפרק.

כשהאוטו כבוי ולוחצים כמה פעמים על הבלם עד שנהיה קשה, זה תקין לגמרי וזה אומר שהמגבר בלם עובד.

אני במקומך הייתי הולך למוסך בכל מקרה, שיזהו מקור הנזילה, יחליפו שמן ברקס על הדרך, ויעשו ניקוז אויר. ניקוז אויר לעשות בבית זה לדעתי לא כדאי וגם לא אפשרי לבד (למרות שיש היום קיטים שזה כן אפשרי).

לגבי החלפת רפידות, זה לא קשור לבעיות שתיארת. ייתכן שהרפידות בסדר גמור (עם "בשר")

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

מסוכן ביותר ואף לא חוקי לטפל במערכת הבלמים לבדך .

במנגנון של בלמי דיסק זה פשוט יחסית ואולי עוד אפשרי אבל במנגנון

של סנדלי בלימה עם קפיצים וכיוונים ובנוסף נזילה ,אני ממליץ לך לבצע זאת במוסך .

תתחיל קודם מבדיקה ויעוץ במוסך ,זה לא אמור לעלות לך כסף ותמשיך משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...