Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחי לי ל' ואיך את יודעת מה הוא המרחק בין הצומת לשוטרים? אלה אם כן את מכירה את הרחוב הזה,

בכל מקרה אני מאמין שאם הסרטון ערוך וזאת לא בעיה במצלמה אולי כי החלק שנחתך יש אינפורמציה לא קשורה בנושא או דברים שלא צריכים להשמיע בצינור לילה או YNET

פורסם

אצלי התעורר חשד שדניס הוא היבואן הבלעדי של מצלמות לרכב, והשוטרים מקבלים ממנו פרמיה לפי האחוזים שהמכירות עלו.

אחרת אין שום הסבר הגיוני לכך שהברק היכה פעמיים באותו המקום... :twisted:

:-P :-P

פורסם

שאלת מליון הדולר היא האם יש מצלמה במחיר סביר שיכולה להקליט למשל שעה ברצף (עם כרטיס זיכרון של 64 ג'יגה למשל) באיכות סבירה.

אז זו השאלה.

למה?

הרי זה לא אמור להיות סרטון ארוך,

מתמרור העצור עד למיקום של הניידת.

ל'

המצלמה לא התחילה לצלם בדיוק מרגע העצירה אלא לפני זה, לכן פרק זמן להחלפת הקובץ כנראה הגיע בתזמון לא הכי נעים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
סליחי לי ל' ואיך את יודעת מה הוא המרחק בין הצומת לשוטרים? אלה אם כן את מכירה את הרחוב הזה

המרחק בין הצומת לשוטרים הוא 37 מטר בערך.

שימו לב בסרטון בשניות 00:02-00:05 רואים בצד שמאל בין הבניין את השוטר ועם הבן אדם שהוא עצר לפני זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סליחי לי ל' ואיך את יודעת מה הוא המרחק בין הצומת לשוטרים? אלה אם כן את מכירה את הרחוב הזה,

ה או YNET

לא מכירה את הרחוב אין לי מושג באיזה עיר הוא צולם,

אני רק משערת שהוא נעצר מספר מטרים אחרי ולא מספר ק"מ ממקום בו מוצב התמרור.

(בדומה לסרטון הקודם שלו בו הוא צולם).

שאלת מליון הדולר היא האם יש מצלמה במחיר סביר שיכולה להקליט למשל שעה ברצף (עם כרטיס זיכרון של 64 ג'יגה למשל) באיכות סבירה.

אם תמצא מצלמה כזו תעדכן אותי בה"פ.

אני רוצה לשדרג את הקיימת שיש לי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהיוטיוב של דניס -

מחר ב2.7.2013 ב 24.00 בצינור לילה עם גאי לרר ב ערוץ 10 ראיון אתי...)))))

חבל רק שזה משודר באמצע הלילה ולא באחת ממהדורות החדשות המרכזיות, כפי שהיה עם התקרית הראשונה.

פורסם

אני בינתיים אסמוך על המזל ואמשיך לנסוע ללא מצלמה, אין במסלול היומי שלי שוטרים ותמרורי עצור..

פורסם

אני שומע את מרפי בדרך אליך.

המצלמה הקודמת שלי החזירה את נשמתה לבורא, בהתחלה חשבתי לא לקנות עוד אחת אבל בסוף קניתי, אגב, איך אפשר לבטל את הקפיצות (בין ההקלטות) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שני דברים :

במקום בו נעצר דניס בפעם הראשונה ,הוחלף תמרור ה"עצור" , ל"תן זכות קדימה".

המקום בפעם השנייה : רחוב הלפר ,פינת הרצל בבת-ים . שם עומדת ניידת כמעט באופן קבוע.

בברכה

מוטי

פורסם
אגב, איך אפשר לבטל את הקפיצות (בין ההקלטות) ?

לבטל את פריסת ההקלטה לקבצים לפי דקות. במצב זה המצלמה תקליט עד שייגמר המקום בכרטיס (ותתחיל מחדש ע"ח דריסת כל מה שהוקלט קודם-לכן), או עד שתכבה אותה ואז כל מה שהוקלט מרגע ההפעלה עד לכיבוי יישמר כקובץ בודד.

פורסם

אני לא מבין למה לשוטר במשטרת ישראל יש את הכוח להיות גם הרשות השופטת.

מדוע בערים כאשר מקבלים דו"ח על חניה הפקחים מצלמים את הרכב (לצורך הוכחה) ומשטרת ישראל לא מחוייבת בכך?

הגיע הזמן שמילה של שוטר לא תספיק והוא יצטרך לספק גם הוכחה מצולמת לעבירה.

בצורה זאת נשיג שני דברים:

1) לא יהיו יותר דוחות מונפצים.

2) יופחת העומס הרב על בתי-משפט, כי אם יש הוכחה מצולמת, אין ממש מה לעשות נגד זה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...