Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על התגובות. לצערי אין לי ביטוח דירה.

ולעניין קניית האופניים:

K2 לא נחשבים סבירים?

ומה לגבי שני הדגמים הראשונים שמופיעים בדף הזה ? (אלה באיזור ה1300)

אני לא מחפש חדש, אני מחפש משהו באיכות סבירה וזול. אם אני אמצא דגם סביר של שיכוך מלא משומש באיזור המחיר הזה אני אהיה מאושר. (אם לא אז סתם זנב קשיח איכותיות בסגנון של הארו)

תודה רבה מראש. :)

לא, מה שבלינק זה לא באמת K2, רק כתוב על זה K2.

אני לא מבין, התקציב 900 או 1300 ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני תמיד דואג שישאר מישהו אחד עם התיקים. אין מה לעשות. פעם כשהיו לי רכבים עם מפתח יותר פשוט הייתי נכנס איתו למים. (למשל סובארו DL :)).

נ.ב. רוזן מינץ זה לא מקום לקנות בו אופניים בתקציב מצומצם.

אם כבר רוזן מינץ, חפש אם יש להם GT AVALANCH 3.0 משומשות, הם מחזיקים לא מעט משומשות.

בדוק גם את דגמי הכניסה של TREK , נקראים 3500 ו3700

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה על ההצעות. למי ששאל - התקציב סביבות ה1000 כשאפשר להתגמש טיפה.

חבר המליץ לי עכשיו לבדוק את החנויות אופניים באיזור התחנה המרכזית הישנה (הכוונה היא לבדוק כל מיני דגמים משומשים). למישהו יש כתובות מדויקות? ואיך אני יכול לדעת שאני לא קונה אופניים שלמרות שהם 'מותג' הם לא שחוקות מדי ומלאות בעיות?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה, אני ממליץ לך לרכוש אופניים חדשים מסוג EVOKE X40, אפשר להשיג אותם ב 1000.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
מה ראש בריא ומיטה חולה קשור לכאן?

כולה אופניים.

אתה רוצה לקנות רובר ישן?, כולה אוטו.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

א. הייתה לי רובר ישנה.

ב. אתה משווה עלות תיקון של רכב לאופניים? אופניים אם הן נוסעות עכשיו בסדר - הן ייסעו ככה לנצח אלא אם כן רכב ייכנס בך.

מקסימום יהיה פנצ'ר תחליף פנימית או צמיג פעם ב...

פורסם
א. הייתה לי רובר ישנה.

ב. אתה משווה עלות תיקון של רכב לאופניים? אופניים אם הן נוסעות עכשיו בסדר - הן ייסעו ככה לנצח אלא אם כן רכב ייכנס בך.

מקסימום יהיה פנצ'ר תחליף פנימית או צמיג פעם ב...

אם אתה לא יודע, אל תגיד סתם.

יכולות להיות הרבה בעיות חוץ מפנצ'ר.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

אני לא אומר סתם, אני רוכב על אופניים מעל 15 שנה.

בעיות קריטיות תגלה ברכיבה של 5 דקות, בעיות שיהיו כתוצאה מבלאי יכולות להיות בכל אופניים ועלויות התיקון באופניים זולות והרוב אפשר לעשות לבד בעזרת חלקים מייבוא. להבדיל מרכב.

• תוכן חדש...