Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקורולה הזו (2003)היתה הכנה לעוד 2 כריות אויר בכיסאות (יש כבל מתחת לכיסא תפוס עם קליפס).

לגבי הוצאת הגג דרך תא המטען- זה הדבר הראשון שניסיתי לעשות; פירקתי את הספסל האחורי לאחר מכן הוצאתי את שלושת הברגים של משענת הספסל האחורי , ניתוק המשענת מהמובילים (כלפי מעלה) ואז נגלה לעינך ה-"איקס" (חיזוק שהוסיפו למרכב) ברגע זה החלטתי שעדיף לפרק כיסא קדמי (הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל לפרק את כל החלק האחורי של הרכב (ועוד שאולי לא בטוח שהגג יעבור שם , בגלל המותניים הצרות של הבגא'ז) בכל מקרה אם אצלך אין את ה"איקס" בדגם ה- GLI אז תמדוד בעזרת מטר את רוחב המעבר הצר (הגג הוא 1.10 מטרים) .

אני חושב שאתה יכול לראות את ה-"איקס" גם דרך תא המטען , אם תקפל את הפוליגל שבקיר הבגא'ז לכיוון תא הנוסעים.

תודה על העצה לגבי הקליפס.

הריפוד שהשתמשתי בו בהיר , אני לא חושב שצריך לדאוג ממראה "חשוך". בכל מקרה אני מאמין שיש מבחר גוונים של ריפודים שאתה יכול לבחור , תבדוק אצל "מחסן בדי הריפוד ז'ק ורון בחולון. ניתן לקנות אצלו לפי מטרים, במחיר זול מאד וגם השירות מעולה" - כפי שהמליץ אביב.

בהצלחה!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Legend, בכיף! שמח לשתף.

אביב , יש איכויות בבדים האלה של הריפוד ? (חוץ מצבע או סגנון- אני מנסה לעודד את עצמי קצת, אחרי המחיר שהרפד באזה"ת רחובות תקע לי , שלפחות איכות הבד טובה ביחס לבד אחר) אצלי הבד נראה ומרגיש מאוד איכותי (הספוג והבד עצמו).

מספר תמונות של הבד.

attachment.php?attachmentid=253289&stc=1&d=1314185063attachment.php?attachmentid=253290&stc=1&d=1314185047attachment.php?attachmentid=253291&stc=1&d=1314185047attachment.php?attachmentid=253292&stc=1&d=1314185047

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

אסף ; איזה בד שמו אצלך? מה צבע ה-"ספוג"(לבן\כתום) ?

עוד פרט חשוב ששכחתי לציין : כדי לבדוק אם דבק המגע מוכן להצמדה , יש לחכות שיתייבש --> עד שכאשר נוגעים באצבע, אז שלא תידבק (ממש מרגיש כאילו הדבק יבש- ותאמינו לי ,זה רק נראה ככה :twisted:)

זמן ייבוש משוער כ-10 דקות +- תלוי במזג האויר.

* אפשר לראות גם בסירטון שאני בודק עם האצבע לפני ההצמדה את קצה ה"גג".

פורסם

קודם כל פרויקט יפה מאוד, יש לך ידיים טובות!

גם אני סבלתי מגג רופס ושקלתי האם לעשות לבד או ללכת לרפד רכב מקצועי.

לבסוף נפל הפור והלכתי לרפד רכב וזאת לאור המחיר הנמוך מאוד של עבודה מסוג זה.

בהתחלה חשבתי שזה אמור להיות יקר (לפי כל מיני פרסומים כאן בפורום) אבל כאשר התקשרתי התברר לי שזה סיפור של 300-400 ש"ח..

אני ריפדתי את הגג באזור התעשייה ליד צומת ק.אתא בעלות של 350 ש"ח, שלוש שעות והרכב מוכן.

סוג הבד זהה בדיוק לבד שלך (איכותי מאוד אגב).

כך שלמעט הרגשת סיפוק של עשה זאת בעצמך, חיסכון גדול כנראה שאין פה (אלא אם כן ניתן להשיג את אותו הבד בדיוק ב-80 ש"ח.. וגם אז בשביל חיסכון של 200 ש"ח לא שווה את ההתעסקות).

אגב, המחיר של הגג חדש מהסוכנות (טויוטה) הוא.. 4,500 ש"ח לפני מעמ ועבודה :shock::headscratch:

פורסם

אלון , אתה צודק בהחלט לגבי זה שלא חסכתי הרבה. חבל שלא בדקתי יותר לגבי מחירי העבודה והחומר בפועל ,לפני שהתחלתי לעבוד (באמת בסופו של דבר קיבלתי הצעת מחיר מעמוס בת"א -300 ש"ח כאשר הגג מפורק-רק שלא היה לי איך להעביר לו את הגג,כי כבר פירקתי אותו,והרכב לא היה אצלי, אז החלטתי לעשות בסוף את העבודה בעצמי).

הסיבה העיקרית היתה משום שפניתי לרפדיה באזה"ת ברחובות הוא רצה 1050 ש"ח:screwy: (אין יותר מידי רפדים באיזור רחובות- בנימה חגיגית זו ,אני ממליץ לרפדים שבנינו לפתוח פה עסק:naughty:) , ואחרי ויכוחים הוא "עשה לי טובה" וירד ל 800 ש"ח. (והוא רצה 600 ש"ח אם מביאים לו את הגג מפורק).

אם הייתי יודע מראש שהמחיר שפוי (350-400 ש"ח) ,בהחלט לא שווה להתעסק {עבודה שדורשת הרבה סבלנות-זמן ,מחשבה ודיוק}

הקטע המבאס זה ששבוע שעבר נתתי לו לרפד את הגג של הקליאו שלי ב-800 ש"ח, ושילמתי 'טבין ותקילין',

(והעבודה היתה רחוקה מלהיות מושלמת {לא מעט כפלים} ,ועוד הוא החזיר לי את הרכב מלוכלך בשאריות הספוג שהתפרק ודבק מגע שהותז ברכב, שהייתי צריך לעבוד קשה כדי לנקות אותו מהדלתות והזגוגיות עם טרמפנטין)

אבל בסופו של דבר, אני מבסוט על הפרוייקט שעשיתי , בהחלט הסיפוק שווה את המאמץ .

ותודה רבה על התגובות .:oops:

פורסם

מי יכול להעיד יותר ממני ומרכבי על ידי הזהב שהתברכת בהן.

כל פרט מחושב עד לדקויות הכי קטנות והתוצאה, כמו תמיד, מושלמת!

כל הכבוד!:mm_yeah:

פורסם
אסף ; איזה בד שמו אצלך? מה צבע ה-"ספוג"(לבן\כתום) ?

עוד פרט חשוב ששכחתי לציין : כדי לבדוק אם דבק המגע מוכן להצמדה , יש לחכות שיתייבש --> עד שכאשר נוגעים באצבע, אז שלא תידבק (ממש מרגיש כאילו הדבק יבש- ותאמינו לי ,זה רק נראה ככה :twisted:)

זמן ייבוש משוער כ-10 דקות +- תלוי במזג האויר.

* אפשר לראות גם בסירטון שאני בודק עם האצבע לפני ההצמדה את קצה ה"גג".

בד בדיוק כמו ששמו אצלך לפי מה שהבנתי ממנו לפי תחילת העבודה שזה הבד שנחשב איכותי יותר.

קודם כל פרויקט יפה מאוד, יש לך ידיים טובות!

גם אני סבלתי מגג רופס ושקלתי האם לעשות לבד או ללכת לרפד רכב מקצועי.

לבסוף נפל הפור והלכתי לרפד רכב וזאת לאור המחיר הנמוך מאוד של עבודה מסוג זה.

בהתחלה חשבתי שזה אמור להיות יקר (לפי כל מיני פרסומים כאן בפורום) אבל כאשר התקשרתי התברר לי שזה סיפור של 300-400 ש"ח..

אני ריפדתי את הגג באזור התעשייה ליד צומת ק.אתא בעלות של 350 ש"ח, שלוש שעות והרכב מוכן.

סוג הבד זהה בדיוק לבד שלך (איכותי מאוד אגב).

כך שלמעט הרגשת סיפוק של עשה זאת בעצמך, חיסכון גדול כנראה שאין פה (אלא אם כן ניתן להשיג את אותו הבד בדיוק ב-80 ש"ח.. וגם אז בשביל חיסכון של 200 ש"ח לא שווה את ההתעסקות).

אגב, המחיר של הגג חדש מהסוכנות (טויוטה) הוא.. 4,500 ש"ח לפני מעמ ועבודה :shock::headscratch:

הרפד שאתה מדבר עליו זה הרפד מאחורי התחנות קמח רחוב השיש אם אני לא טועה נכון?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נראה יפה מאוד. איך יצאו הפרטים הקטנים?

ואיך היה קודם?

אפשר לראות על סך השמש, איך שהוא נראה בתמונה- כך בערך כל הגג "צנח".

attachment.php?attachmentid=253275&stc=1&d=1314135388

מחפש פיתרון לסך השמש עכשיו, פתוח לרעיונות.

פורסם

הפיתרון הוא כמובן להזמין שני סכי שמש מאנגליה, שם כידוע אין כמעט שמש ואין נזקי שמש...

העלות תהייה סביבות 150-200 ש"ח לשני סכים.

אלא אם אתה מתעקש לעשות זאת בעצמך, זו נראית לי האופציה המועדפת.

פורסם

כל הכבוד עבודה מאוד יפה, גם אני ביצעתי את זה ככה עם דבק מגע בפולו 97 יצא מאוד יפה רק שאצלי הדבק היה חינם והבד עלה לי 90 שקל, אבל אם הייתי יודע מה המחיר של זה לא הייתי מתעסק כי יש רפד שיעשה את זה ב 300 שקל כולל פירוק והרכבה, עבודה מקצועית ביותר הוא עשה לחבר בגולף 02 גג עם סאנרוף כולל קורות קדמיות אמצעיות ואחוריות ב 500 שקל מחיר רצפה ועבודה בצבע…

בקשר לסכי שמש גם אני רציתי לרפד כי הצבע של הגג חדש והסכי שמש טיפה דהו ויש הבדל קטן בצבע הרפד שאני מכיר אמר שאין מה לעשות איתם זה רק להזמין חדש… 

פורסם

חשבתי לתפור משהו מעין "כיס הלבשה" , אבל נראה לי שזה מאוד לא פשוט לתפור משהו כלכך מדוייק,

נו טוב, אם אין ברירה נזמין חדש.

• תוכן חדש...