Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל פרויקט יפה מאוד, יש לך ידיים טובות!

גם אני סבלתי מגג רופס ושקלתי האם לעשות לבד או ללכת לרפד רכב מקצועי.

לבסוף נפל הפור והלכתי לרפד רכב וזאת לאור המחיר הנמוך מאוד של עבודה מסוג זה.

בהתחלה חשבתי שזה אמור להיות יקר (לפי כל מיני פרסומים כאן בפורום) אבל כאשר התקשרתי התברר לי שזה סיפור של 300-400 ש"ח..

אני ריפדתי את הגג באזור התעשייה ליד צומת ק.אתא בעלות של 350 ש"ח, שלוש שעות והרכב מוכן.

סוג הבד זהה בדיוק לבד שלך (איכותי מאוד אגב).

כך שלמעט הרגשת סיפוק של עשה זאת בעצמך, חיסכון גדול כנראה שאין פה (אלא אם כן ניתן להשיג את אותו הבד בדיוק ב-80 ש"ח.. וגם אז בשביל חיסכון של 200 ש"ח לא שווה את ההתעסקות).

אגב, המחיר של הגג חדש מהסוכנות (טויוטה) הוא.. 4,500 ש"ח לפני מעמ ועבודה :shock::headscratch:

יש לך כתובת או שם של הרפד ?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך כתובת או שם של הרפד ?

איזה קטע שראיתי את ההקפצה הזו.

עוד יותר קטע שבאמת יש לי עדיין את הנייד של הבחור בזיכרון של הנייד שלי.. :shock:

בכל מקרה מדובר על רפדיית שנהר והנייד לו הוא 0522610858.

מקווה שלא עובר על חוק פורום

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
כל הכבוד עבודה מאוד יפה, גם אני ביצעתי את זה ככה עם דבק מגע בפולו 97 יצא מאוד יפה רק שאצלי הדבק היה חינם והבד עלה לי 90 שקל, אבל אם הייתי יודע מה המחיר של זה לא הייתי מתעסק כי יש רפד שיעשה את זה ב 300 שקל כולל פירוק והרכבה, עבודה מקצועית ביותר הוא עשה לחבר בגולף 02 גג עם סאנרוף כולל קורות קדמיות אמצעיות ואחוריות ב 500 שקל מחיר רצפה ועבודה בצבע…

בקשר לסכי שמש גם אני רציתי לרפד כי הצבע של הגג חדש והסכי שמש טיפה דהו ויש הבדל קטן בצבע הרפד שאני מכיר אמר שאין מה לעשות איתם זה רק להזמין חדש… 

איפה יש מחירים כאלה,אני באותה הבעיה עכשיו ואמרו לי 1400 שקל,ויתרתי בלי להתמקח

פורסם

ריפוד גג עולה 700 שקל להביא אותו למצב חדש לגמרי, כמו כן הסוככים של השמש בכל הקורולות 2003-2007 אחרי כמה שנים השמש והחום גומרת אותם לא משנה מה, 150 שקלים ריפוד והם חוזרים למצב מפעל.

)עשיתי את הגג והסוככים ב 2003 שהייתה לי בזמנו) וב 2007 שיש לי עכשיו עשיתי רק סוככים כי זה מציק שהם מתכווצים,(חבל לחפש בפירוקיות כי אין כולם גמורים) הגג עדיין במצב חדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רפד רכב עושה את זה. אתה מפרק אותם 2 ברגים. נותן לו. ובא אחה"צ לאסוף סוככים חדשים.

בפירוקיות לא תמצא כי כולם גמורים וחדש עולה (אתה לא רוצה לדעת כמה).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני קניתי יריעה גדולה של עור סקאי ב50 שח, נתתי למטפל של סבא שלי (פעם נתתי לו מכונת תפירה ישנה של המשפחה והוא הפך את זה לתחביב), אחרי שבוע של אימונים הוא ביצע עבודה ברמה די טובה.

פורסם

הבעיה שיש שם מראה אישית בכל סוכך. אחרת הייתי מרפד את זה לבד באופן ידני

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני בצעתי שיפוץ לגג בטויוטא קורולה אתמול. כמה דגשים:

1. הגג כן יוצא דרך הדלת הקדמית הימנית ללא צורך בהוצאת הכסא לאחר השכבתו.

2. קניתי ריפוד לגג שכנראה יותר דק מהריפוד בתמונות (60 שח למטר רץ). לדעתי כדאי לנסות למצוא את הריפוד העבה יותר כי נראה יותר טוב בסוף וגם יותר קל לעבודה.

3. חיפשתי דבק מגע בתרסיס אבל וויתרתי מוקדם מדי והשתמשתי בדבק נוזלי פוליסטיק 33 כמו בסרטון. בדיעבד מריחת הדבק זו עבודה מעצבנת ומומלץ להתעקש ולמצוא דבק בתרסיס.

שורה תחתונה: עלה פחות מ 200 ש"ח, כמה שעות עבודה, נראה די טוב ויש הרבה סיפוק.

• תוכן חדש...