Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה עקרונית שהטרידה אותי

האם רכב שעומד מרבית זמנו תחת כיפת השמים, הבלאי של חלקיו השונים יהיה בסבירות גבוהה גדול יותר מרכב מקורה. החל מחלקי הפלסטיק השונים, חלקי גומי, אטמים וכלה בנוזלי המנוע השונים ובמכלולים האלקטרונים והמכאנים. יש לציין כי בדקתי את נושא הטמפרטורה בקיץ וההפרשים היו קרוב לחמישים מעלות בין המקורה לשמש( 32 לעומת 81) בבדיקה של חלל תא המנוע.

מה דעתכם

פורסם

לדעתי במזג האוויר אצלינו כדאי להשאיר רכב בחוץ כמה שפחות. איני יודע לגבי חלקי אלקטרוניקה , אבל מה שבטוח לחלקי גומי ופלסטיק שגם הם חלק מהמכניקה של האוטו - רצועות, צינורות מערכת הקירור, אטמים, פלאנג' מים, זה בטוח לא מאריך את החיים.

פורסם

עדיף כמובן חניה מקורה,

פחות בלאי לאוטו ויותר נעים להיכנס בימי קיץ לוהטים או בימי חורף גשומים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפי ההיגיון הנכון רק קוסמטי ואין שום דבר לפנימי(מנוע וכד') למה כל החלקים שמיוצרים הריי תכננו אותם שיעמדו בחום גבוה מעל 100 מעלות אני מעריך ואף הרבה יותר שהרכב מונע ונוסע.ככה שלא אמור לקרות כלום.

אשמח אם יתקנו אותי.

:)
פורסם

בחשיפה לשמש גם האטמים של החלונות והסאן רוף יתחילו להתייבש ולהיסדק.

טכנית, כל חומר שהוא גומי או פלסטיק ינזק בחשיפה לשמש, השאלה היא מה החשיפה ולכמה זמן

פורסם

אפשר פשוט לקנות כיסוי,גם מגן נגד ציפורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...