Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חוקי זה נכון - אבל זה ייתן רעש יותר נחמד לרכב :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

הנושא הזה נחרש כבר עשרות פעמים.

אם אתה נופל על בוחן תנועה במצב רוח רע הוא יכול להוריד אותך מהכביש על פילטר פתוח.

אני לחילופין עברתי טסט עם זה. אי אפשר לדעת.

פורסם
למה לא חוקי ?

לפי החוק (הנוקשה) בארץ כל שינוי כלשהו ברכב שלא נעשה ע"י היצרן ובאישור משרד הרישוי הינו שינוי בלתי חוקי.

למה אתה שואל? כי היצרן אחראי לסחורה שהוא מספק והוא בודק אותה ומאשר אותה בצורה קפדנית ומקיפה לפני שהוא משחרר אותה לכביש... ולמרות זאת תקלות עדיין קורות וכל הזמן חברות מחזירות סדרות של רכבים לשיפור טכנולוגיות תקולות או מזיקות שהם מתקינים בהם (דוגמת לקסוס/טויוטה עם פרשת ההאצה הבלתי נשלטת).

שאתה הולך למוסכניק או לכל מאכר שרוצה למכור לך ויספר לך שזה רק עושה טוב אין לא אחריות ולא מהימנות שנבדקה בצורה טובה ומקיפה כמו שהחברה עושה ולכן בגדול זה נחשב שינוי בלתי חוקי - גם אם מדובר במקרים קיצוניים כמו לוחית זיהוי אמריקאית לרכב לא אמריקאי ודברים מגוחכים בסגנון.

בסופו של יום, רבים הנהגים שהחליפו את הפילטר ואני אפילו קניתי את הרכב שלי מהטרייד אין של VW (אוטודיל) עם פילטר פתוח לא מקורי ברכב ככה שאפילו להם עם הסטנדרטים הגבוהים שלהם זה לא שינה. אבל קח בחשבון שתמיד יש סיכון. אני תמיד נוהג לומר לבוחן שעוצר אותי שאני לא מבין בזה וככה קיבלתי את הרכב מהבעלים הקודמים - בדרך כלל, אם תיראה תמים מספיק, הוא ישחרר אותך לדרכך.

בהצלחה.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

צריך לעשות לזה סוף:

אנחנו מייבאים פילטרים של SIMOTA לישראל יותר מ 8 שנים .

הפילטרים נכנסים ארצה בצורה חוקית ובאישור החתום ע"י משרד התחבורה.

מותר לציין כי משרד התחבורה ,בדק את נתוני המפעל ואימת תקני בקרת ייצור מחמירים ולכן ,ואישר אותם לייבוא ולתנועה בכבישי הארץ.כך שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין!

נהג שנעצר עם פילטר מתוצרת "סימוטה" והורד מהכביש בשל כך,מוזמן ליצור איתנו קשר ולהגיש בקשה להשפט.

מכיוון שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין ,ומצויידים באישור משרד התחבורה, כחוק ,יזוכה הנהג בוודאות.

את פסק הדין,נדאג לצלם ולהשתמש בו כתקדים לבאות.

אולי כך נגביל את חופש הפעולה של הבוחנים לעשות ככל העולה על רוחם תחת הסעיף"שינוי מבנה".

המעונינים מוזמנים ליצור איתנו קשר בהודעה פרטית בצירוף חשבונית קניה ודו"ח משטרה ואנו נדאג לייצוגם ע"י עורך דין על חשבוננו.

ובא לציון גואל.

פורסם
אין צורך לצטט במענה להודעה שמעליך!

וואו... כל הכבוד על לקיחת האחריות!

פורסם

בקרוב - אישור להתקנת טורבו מדרכה

סתם, שאפו על הגיבוי !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צריך לעשות לזה סוף:

אנחנו מייבאים פילטרים של SIMOTA לישראל יותר מ 8 שנים .

הפילטרים נכנסים ארצה בצורה חוקית ובאישור החתום ע"י משרד התחבורה.

מותר לציין כי משרד התחבורה ,בדק את נתוני המפעל ואימת תקני בקרת ייצור מחמירים ולכן ,ואישר אותם לייבוא ולתנועה בכבישי הארץ.כך שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין!

נהג שנעצר עם פילטר מתוצרת "סימוטה" והורד מהכביש בשל כך,מוזמן ליצור איתנו קשר ולהגיש בקשה להשפט.

מכיוון שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין ,ומצויידים באישור משרד התחבורה, כחוק ,יזוכה הנהג בוודאות.

את פסק הדין,נדאג לצלם ולהשתמש בו כתקדים לבאות.

אולי כך נגביל את חופש הפעולה של הבוחנים לעשות ככל העולה על רוחם תחת הסעיף"שינוי מבנה".

המעונינים מוזמנים ליצור איתנו קשר בהודעה פרטית בצירוף חשבונית קניה ודו"ח משטרה ואנו נדאג לייצוגם ע"י עורך דין על חשבוננו.

ובא לציון גואל.

קודם כל - כל הכבוד על לקחת האחריות.

שנית, מה לגבי הזמן שהרכב היה מורד, הזמן שמבזבזים על החזרתו לכביש, וכל הפרוצדורה?

המשטרה צריכה להבין ולהדריך את הבוחנים שלה שפשוט לפני שהם מורידים מהכביש וגורמים לנהג את הסבל המיותר

צריכים קודם לכן להבין ולדעת אם זה חוקי או לא, ובמידת הצורך להסתמך על הצגת אישור מתאים מהנהג, שאכן מאשר את חוקיות המוצר - ממשרד התחבורה/ייבואן.

הם יכולים להוריד מהכביש רק על זה שיש לי צינור סיליקון כחול/אדום ומדבקת קארבון על הפילטר המקורי.. אז מה!?

"שינוי מבנה"

פשוט נמאס שנתנו למי שלא מבין להחליט מה מותר ומה אסור !

VW Scirocco TSI - DSG

• תוכן חדש...