Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף - משלם אותו סדר גודל.

בסה"כ נראה לי שהמחירים כאן מדברים על נהגים צעירים/חדשים - לכן הביטוח בשמיים. לנהגים ללא תביעות ומעל גיל מסויים ולפי שאר התנאים, מחירי הביטוח כמובן משתנים.

יש לנו כבר כמה הצעות טובות יותר ממה שאנשים מציינים פה וללא דרישות מיגון כלל בחלקן. אני מדבר על 24+ עם 3 שנות ביטוח וללא תביעות

טל.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה קיבלתם הצעה יותר זולה ומה היא העלות לפרטים שציינת?

אני שוקלת לקנות את האוטו אבל לא בטוחה אם משתלם מבחינת עלות האחזקה והביטוח. הבנתי שרנו קליאו יותר זולים בביטוח אבל יקרים יותר בטיפולים, אולי זה מתקזז

פורסם
יש לנו כבר כמה הצעות טובות יותר ממה שאנשים מציינים פה וללא דרישות מיגון כלל בחלקן. אני מדבר על 24+ עם 3 שנות ביטוח וללא תביעות

אני אשמח לדעת איזו הצעה הציעו לך.

אני עובד מול סוכן שאני לקוח ותיק שלו, אז יש דברים מסוימים, שאני מוכן לשלם עבורם קצת יותר (זה לא אומר שאני לא מתמקח או משהו).

דרישות המיגון אגב, אצלי לפחות, מינימליות לפי מיטב הבנתי (ללא איתוראן, רק כספת ועלוקה/קודנית).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אני אשמח לדעת איזו הצעה הציעו לך.

אני עובד מול סוכן שאני לקוח ותיק שלו, אז יש דברים מסוימים, שאני מוכן לשלם עבורם קצת יותר (זה לא אומר שאני לא מתמקח או משהו).

דרישות המיגון אגב, אצלי לפחות, מינימליות לפי מיטב הבנתי (ללא איתוראן, רק כספת ועלוקה/קודנית).

היי סער,

לא הבנתי כ"כ אם אתה מעונין להצטרף אלינו או שאתה סתם סקרן אם יש לך מרווח מיקוח עם הסוכן שלך. בכל מקרה אין לי אפשרות לפרסם כאן מחיר פיקס, בין היתר גם כי ברור שלכל לקוח מותאמת פוליסה לפי הנתונים האישיים שלו.

לגבי מיגון להצעה הטובה ביותר שקיבלנו אין דרישות מיגון כלל גם לא קודנית או כספת.

טל

טל.

פורסם

פרטי ההצעה נשלחו למי שנרשם עד עכשיו. בעיני הם אטרקטיביים (אחרי ימים בטלפון מול סוכני ביטוח). יש לקוות שהם יראו ככה גם לשאר האנשים כך שאפשר יהיה כבר לסגור ולהוציא את הרכב מהמגרש של צ'מפיון :-)

the london underground is not a political movement

פורסם

גם אני נכנס לעסק.

אמור לקבל את הרכב עד ה7.9.

אני שולח עכשיו הודעה פרטית לטל.

פורסם
היי סער,

לא הבנתי כ"כ אם אתה מעונין להצטרף אלינו או שאתה סתם סקרן אם יש לך מרווח מיקוח עם הסוכן שלך. בכל מקרה אין לי אפשרות לפרסם כאן מחיר פיקס, בין היתר גם כי ברור שלכל לקוח מותאמת פוליסה לפי הנתונים האישיים שלו.

לגבי מיגון להצעה הטובה ביותר שקיבלנו אין דרישות מיגון כלל גם לא קודנית או כספת.

טל

מאה אחוז.

רציתי לדעת (מישהו כבר אמר "ידע זה כוח") שאוכל לעמוד מול הסוכן ולגרד את המחיר למטה. מעניין שלא דרשו מיגון כלשהו.

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מאה אחוז.

רציתי לדעת (מישהו כבר אמר "ידע זה כוח") שאוכל לעמוד מול הסוכן ולגרד את המחיר למטה. מעניין שלא דרשו מיגון כלשהו.

אחרי שנסגור ונהיה בטוחים אם עדיין תהיה מעונין תיצור איתי קשר בפרטי ואני אעדכן אותך בגדול. כמובן עם בקשה אישית שלי ושל הסוכן שלא תציין את המחיר בפורומים פומביים וכו'.

fair enough ידידי ?

טל.

פורסם
אחרי שנסגור ונהיה בטוחים אם עדיין תהיה מעונין תיצור איתי קשר בפרטי ואני אעדכן אותך בגדול. כמובן עם בקשה אישית שלי ושל הסוכן שלא תציין את המחיר בפורומים פומביים וכו'.

fair enough ידידי ?

כן, מאוד.

תודה.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תגידו-

חשבתי לארגן קבוצה דומה לרכישת גלגלי מגנזיום.

יש ביקוש?

(אם יהיה אני אפתח ת'ראד נפרד).

פורסם
תגידו-

חשבתי לארגן קבוצה דומה לרכישת גלגלי מגנזיום.

יש ביקוש?

(אם יהיה אני אפתח ת'ראד נפרד).

כאלה: Skoda-Fabia-Monte-Carlo-650x401.jpg

ואם כבר, תתחיל מלהשיג את הפנסים :-)

וברצינות - לרכב אין יותר מדי פוטנציאל ספורטיבי...

פורסם
כאלה: Skoda-Fabia-Monte-Carlo-650x401.jpg

ואם כבר, תתחיל מלהשיג את הפנסים :-)

וברצינות - לרכב אין יותר מדי פוטנציאל ספורטיבי...

חבל לקנות, יגנבו אותם אחרי יום..... או יומיים....

תכלס גם אחרי שנסעתי בפאביה ספורט של חבר, לא הייתי יורד עם הרכב הזה לצמיגים חתך נמוך, הוא לא באמת צריך כאלה ומה לעשות החתך הגבוה נח משמעותית מבחינת שיכוך (לדעתי. - לא לקום עליי בבקשה כל החובבי חתך נמוך).

ובלי קשר,

חברים אם יש עוד אנשים שמעוניינים להצטרף לקבוצה להמשיך ליצור איתי קשר בפרטי

טל.

פורסם

הביטוח שלי מסתיים בתחילת אוקטובר, אני יכול גם כן להצטרף לקבוצת הרכישה ולקבל הצעת מחיר? הרכב שלי 3 שנים על הכביש ומדובר על הדגם המפואר יותר ("ספורט"). אני מתלבט היכן לחדש (מדובר על חובה + מקיף).

פורסם
הביטוח שלי מסתיים בתחילת אוקטובר, אני יכול גם כן להצטרף לקבוצת הרכישה ולקבל הצעת מחיר? הרכב שלי 3 שנים על הכביש ומדובר על הדגם המפואר יותר ("ספורט"). אני מתלבט היכן לחדש (מדובר על חובה + מקיף).

יש חבר בקבוצה שנוסע גם כן על ספורט ולדעתי קיבלת הצעת מחיר זהה לשלנו.

צור איתי קשר בפרטי עם הפרטים שכתבתי באחת ההודעות הקודמות. ותוסיף לזה כמה אתה משלם היום שאני אדע אם בכלל יש לנו כיוון לגביך.

טל.

פורסם
חבל לקנות, יגנבו אותם אחרי יום..... או יומיים....

תכלס גם אחרי שנסעתי בפאביה ספורט של חבר, לא הייתי יורד עם הרכב הזה לצמיגים חתך נמוך, הוא לא באמת צריך כאלה ומה לעשות החתך הגבוה נח משמעותית מבחינת שיכוך (לדעתי. - לא לקום עליי בבקשה כל החובבי חתך נמוך).

נכון. אבל הפנסים יפים :-)

תכלס כבר עשיתי בירורים - 300 פאונד מאנגליה. לא בטוח לגבי חוקיות היבוא...

• תוכן חדש...