Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 85, מה נסגר איתו לעזאזל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם הוצאת קיטור קל מהשישבת.

אני נוסע כל יום בכביש 85 בקטע עד כרמיאל, הלוך חזור, את ה-3 מקרים האלה לא ראיתי בכל השנה שאני עושה את זה, ושלושתם קרו בפחות מ-24 שעות.

שישי בערב, סביבות 21:15 בערב, נוסע על 85 לכיוון עכו. קצת לפני צומת מכר יש את תחנת YELLOW, והיציאה ממנה יש נתיב השתלבות. אני נוסע לי בימני כחוק, בשמאלי עוקף אותי רכב שקר כל שהוא, במהירות גבוהה יחסית, ופתאום, אני קולט במראה האחורית, פיאט פונטו "משוברת" נכנסת למסלול ההשתלבות של התחנה (שאני כבר עוד 100 מטר מסיים לחצות אותו), וממשיכה לה לכיוון השוליים לעקוף אותי מהשול'. כל הכבוד לגאון שלנו לא? (אגב, נפגשנו באותו הרמזור בערך חצי ק"מ אחרי).

שבת בצהרים, סביבות 12:30, כביש 85 לכיוון טבריה/קרית שמונה. עובר את צומת הכניסה המרכזית לכרמיאל, נוסע בימני כרגיל כחוק. אותי עוקף ג'יפ שקר כל שהוא בשמאל, נוסע אחלה, די מהר וזורם. אבל לא, עוד "באסאט משוברת" תעקוף אותי מהשול', בשיא הברוטאליות. מיותר לציין שגם אותו פגשתי ברמזור של הכניסה ל-BIG בכרמיאל?

שבת בערב, סביבות 19:00, כביש 85 אחרי צומת עמיאד לכיוון כרמיאל, עוקף אותי טויוטה ליסינג מטונפת על קו לבן רציף, כשלפנינו גם ככה פקק ועומס גדול (קצת לפני צומת קדרים, איפה שכל המשאיות לא סוחבות את העליה ביותר מ-50).

זהו, נמאס לי סופית. מה נסגר עם המטומטמים האלה? כל כך התפללתי שהם יסיימו בתוך עץ/מעקה/תעלה/דום לב/אונס של סוס ביער. למה מרפי לא מסוגל לעבוד כמו שצריך במקרים כאלה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש דמיון בין הנגב לגליל, האין זאת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט הכביש הכי מפחיד שנסעתי בו בלילה ועוד על שתי גלגלים, אתמול בערב יצא לי במקרה לנסוע עליו לכיוון כרמיאל, הדרך במקרה עוברת בתוך איזה כפר עילבון שבעצם נבנה על הכביש הראשי ופשוט אנשים יוצאים עלייך מחניות וכל פיאט אונו מאירה עלייך עם פרוזקטורים שנלקחו מהגינה, זוועה של כביש.

פורסם
יש דמיון בין הנגב לגליל, האין זאת?

הייתי מסביר לך את הדמיון הזה טוב מאוד, אבל לצערי לטענת מנהלי הפורום זוהי גזענות. אבל שתינו יודעים למה.

פורסם

דני,הכפר הזה הוא מג'אר,אולי בשנות ה 60 זה היה כביש נורמלי,אם כפר הזה היה קיים,היום זה יכול להיות באמת סיוט שם,מי שרוצה לפנות,נו נו,ישר נוצר פקק,הכי אני אוהב להתקע בדיוק בסיבוב ימינה של סוף העליה,אם יש בוחן שרוצה להכשיל טסט על זינוק בעליה זה המקום.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא אתחיל לספר את המקרים המהוללים בכפר יאסיף. בושה מה שהולך שם.

אגב, ובלי להיות גזען, ברוב המקרים המסוכנים (מאוד!) שנתקלתי בהם בכביש 85, היו מעורבים בני מיעוטים - וזאת עובדה קיימת. :?

הבוז לך.

פורסם

אה, אתה עוד מתרגש ממה שקורה בכפר יאסיף?

מאז שיש לי רישיון אני נאלץ לסוע במקום המקולל הזה. יום אחד, I'l go postal. בעקרון, כשאתה נוהג שם כל כך הרבה, אתה לומד לצפות כל מה שיקרה שם, ואז אני כבר מחליט מה לעשות לפי הרכב שאיתו. עם הקורדובה, ברקס ולך כוסאימא שלך תמות כבר. עם הפאסאט, גז ותחנק אתה לא תעשה את זה.

פורסם

ככה זה שאתה נוסע ליד כפר איפה שהמשטרה שמה זין על הורדת רכבים מהכביש כי הם משופרים

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
בהחלט הכביש הכי מפחיד שנסעתי בו בלילה ועוד על שתי גלגלים, אתמול בערב יצא לי במקרה לנסוע עליו לכיוון כרמיאל, הדרך במקרה עוברת בתוך איזה כפר עילבון שבעצם נבנה על הכביש הראשי ופשוט אנשים יוצאים עלייך מחניות וכל פיאט אונו מאירה עלייך עם פרוזקטורים שנלקחו מהגינה, זוועה של כביש.

עילבון אינו על כביש 85, אלא על 806 שהוא סעיף של 65. גם מגאר וכפר יאסיף אינם על 85.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם שני פרויקטים של מוקדי סיכון צומת כרמיאל מערב וצומת כרמיאל מרכז. את שניהם יתחילו לבצע בעוד כחודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

סיםור קצת מצחיק, הגיפיאס בכביש 85 אמר לי כמה פעמים לפנותהשמאלה שבעצם אין שמאלה, משהו מוזר פעם ראשונה שקןרה לי.

ובשבת שעברה נזעתי לכפר יאסיף לקנות טבק וידעת שהגעתי לכפר בגלל שראיתי אופנועים עם רוכבים ללא קסדה.:roll:

פורסם
סתם הוצאת קיטור קל מהשישבת.

אני נוסע כל יום בכביש 85 בקטע עד כרמיאל, הלוך חזור, את ה-3 מקרים האלה לא ראיתי בכל השנה שאני עושה את זה, ושלושתם קרו בפחות מ-24 שעות.

שישי בערב, סביבות 21:15 בערב, נוסע על 85 לכיוון עכו. קצת לפני צומת מכר יש את תחנת YELLOW, והיציאה ממנה יש נתיב השתלבות. אני נוסע לי בימני כחוק, בשמאלי עוקף אותי רכב שקר כל שהוא, במהירות גבוהה יחסית, ופתאום, אני קולט במראה האחורית, פיאט פונטו "משוברת" נכנסת למסלול ההשתלבות של התחנה (שאני כבר עוד 100 מטר מסיים לחצות אותו), וממשיכה לה לכיוון השוליים לעקוף אותי מהשול'. כל הכבוד לגאון שלנו לא? (אגב, נפגשנו באותו הרמזור בערך חצי ק"מ אחרי).

שבת בצהרים, סביבות 12:30, כביש 85 לכיוון טבריה/קרית שמונה. עובר את צומת הכניסה המרכזית לכרמיאל, נוסע בימני כרגיל כחוק. אותי עוקף ג'יפ שקר כל שהוא בשמאל, נוסע אחלה, די מהר וזורם. אבל לא, עוד "באסאט משוברת" תעקוף אותי מהשול', בשיא הברוטאליות. מיותר לציין שגם אותו פגשתי ברמזור של הכניסה ל-BIG בכרמיאל?

שבת בערב, סביבות 19:00, כביש 85 אחרי צומת עמיאד לכיוון כרמיאל, עוקף אותי טויוטה ליסינג מטונפת על קו לבן רציף, כשלפנינו גם ככה פקק ועומס גדול (קצת לפני צומת קדרים, איפה שכל המשאיות לא סוחבות את העליה ביותר מ-50).

זהו, נמאס לי סופית. מה נסגר עם המטומטמים האלה? כל כך התפללתי שהם יסיימו בתוך עץ/מעקה/תעלה/דום לב/אונס של סוס ביער. למה מרפי לא מסוגל לעבוד כמו שצריך במקרים כאלה?

נכון אתה רואה בטלויזיה ובאינטרנט מכוניות חדשות יפהפיות קרועות עם זכוכית מנופצת וכריות אוויר פתוחות? אז זה זה.

לפני כמה ימים קרה לי גם שאני נוסע לי בכיף בצד ימין באחד הכבישים המרכזיים בארץ ועברתי נתיב השתלבות מימיני... רכב שהגיע מנתיב ההשתלבות, במקום להיכנס מאחורי ולעקוף משמאל כמו בן אדם (בהנחה שאני כל כך איטי מה שלא נכון...), אני רואה במראה שהוא נותן פול גז כשנתיב ההשתלבות שלו כבר נגמר ומנסה להיכנס מימיני ולעקוף אותי להיכנס לפניי. הוא עקף בערך על השול. בהתחלה סברתי שאני אעבור את זה כבר והוא פשוט יהיה מאחורי אבל הוא האיץ כל כך חזק שראיתי אותו מתקרב. הרגשתי שמשהו רע עומד לקרות, עזבתי את הגז ונתתי לו... הוא עבר על השול, קרוב למעקה...

• תוכן חדש...