Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה יד ראשונה 100 קילומטר הפוקוס יד ראשונה 75 אלף קילומטר מבחינת הצורה התחברתי יותר לפוקוס החדשה יפיופה !! המאזדה צבע שמפניה חמודה

השאלה שלי מה עדיף מבין שניהם מבחינת נוחות נסיעה אמינות וצריכית דלק ... ואם אני ירצה למכור את הרכב עוד שנה מי יעמוד בשוק יותר טוב ? תודה לעוזרים !!

דרך אגב העיסקה היא החלפה על הc5 שלי שאני לא מצליח למכור הם נותנים לי 25 עליה

ואני צריך להוסיף 40 אלף בשביל כל אחד מהרכבים ככה שיוצא לי 75 אלף כל רכב הם היחידים שהציעו לי סכום סביר על הסיטרואן שלי שנה אני לא מצליח למכור!!!

פורסם

מבחינת אמינות וצריכת דלק הן דומות למדי ממה שאני יודע. הפוקוס עדיפה במרווח הפנימי ובנוחות וגם בגודל תא המטען. מנגד המאזדה מעט נוקשה וחביבה יותר לנהיגה, אני אוהב את ההגה הקשה שלה ואת הטיפטרוניק שמעניק לך שליטה. אין לי ספק שלנסיעות משפחתיות הפוקוס עדיפה.

מציע לך לבדוק גם האם קיה פורטה נמכרת במחיר דומה, היא יכולה להיות אופציה טובה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על חוות הדעת הבנתי שהפוקוס יותר נוחה מהמזדה בכביש בגדול אנחנו זוג גודל הרכב חשוב לי מבחינת אחיזת כביש אני נמשך לטנקים :) בגלל זה יש לי c5 ראיתי עכשיו את הפורטה ביד 2 בהחלט רכב שנראה טוב ובטווח מחירים ואפילו אני מרוויח שנה השאלה שלי עם לא תיהיה נפילת שוק כמו סיטרואן ואם הרכב יותר טוב משני הרכבים במידה וכן במה תודה

פורסם

אני חושב שההתקדמות הגדולה של קיה בשנתיים האחרונות בשוק הישראלי תביא גם ליציבות מחירים כמו שקרה ביונדאי מאז ה-I30 וסדרת הדגמים שבאה אחריו.

ניהוג טוב יש בשתיהן אבל אני אישית מעדיף את המאזדה שהיא מעט יותר הדוקה, אם אתה קונה מליסינג אז אני ממליץ לחדש מיד סט צמיגים לרבעיה טובה ואיכותית, זה הדבר הראשון שמשפיע על התנהגות הכביש.

פורסם

אני מחר יקום מוקדם יסתובב בחברות הליסינג אני יתרשם מהרכב בלייב במידה והוא יפה כמו בתמונות אני יקח אותו לנסיעת מבחן וגם לבדיקה היתרון שיש לו 7 שנים אחריות וגם לפי מה שאני יודע זה יונדאי לכל דבר ככה שזה יכול להראות על המינות והחזקה זולה יחסית ולפי מה שראיתי היא גם הכי טובה בצריכת דלק אני צודק?

פורסם

לפוקוס יש בלמי דיסק מקדימה ובלמי תוף מאחורה, למאזדה בלמי דיסק מאוורר מקדימה ובלמי דיסק מאחורה,

בפן הזה פשוט בושה שהפוקוס עדיין נמכרת (כנראה שרק בארץ) עם בלמים "עתיקים" כאלה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אני מחר יקום מוקדם יסתובב בחברות הליסינג אני יתרשם מהרכב בלייב במידה והוא יפה כמו בתמונות אני יקח אותו לנסיעת מבחן וגם לבדיקה היתרון שיש לו 7 שנים אחריות וגם לפי מה שאני יודע זה יונדאי לכל דבר ככה שזה יכול להראות על המינות והחזקה זולה יחסית ולפי מה שראיתי היא גם הכי טובה בצריכת דלק אני צודק?

צריכת הדלק אצלי דיי דומה למה שקיבלתי ב-I30, משהו סביב 11.5 ל-12 כשהרוב בין עירוני ובלי הקפדה על נהיגה חסכונית.

הביצועים טובים מהמזדה והפוקוס והמרווח בפנים גם טוב. ההגה לא מתקשר ומרגיש דיי מסטיקי אבל כבר השלמתי עם זה.

אם תצליח למצוא אחת במחיר דומה זאת עיסקה מעולה לדעתי.

בהצלחה.

פורסם

ראיתי היום את הקיה במציאות אחד הרכבים היפים הרבה יותר מהמאזדה והפוקוס ללא ספק והיתרון שהיא גם חסכונית אני אישית מאמין בחברה קיה אני חושב שהיא תוך 5 שנים אחת החברות החזקות .... ועוד בעיה קטנה אז הפכתי היום הייתי ב5 מגרשים לא מצאתי את הקיה הזאת אין לאף אחד קשה להשיג אותה בלייסינג?

פורסם
אני הייתי שבוע שעבר באוטו סנטר והיו 2 במלאי בצבע אפור עכבר.

כן ראיתי עכשיו באתר שלהם אחת מהשכרה לא נראה לי שכדאי לי ללכת על השכרה בחשיבה לעתיד שאני ירצה למכור וגם במצב מכני של הרכב 2009 ויש גם 2011 אבל מעבר לסכום שלי יש לי רק 40 גג להוסיף אחרי טרייד עם c5 שלי

פורסם

roso - לאחר הרומן עם ה C5 - לדעתי כרגע מצא את הרכב הפחות בעייתי ויותר מתוחזק .

שני הרכבים הללו די דומים בתכונות ובאחזקה .

בד"כ - החברות המוכרות מצמידות דו"ח בדיקה ראשוני לרכבים (לא שכדאי לסמוך עליו)

הדו"ח הנ"ל , בתוספת בדיקת היסטוריית טיפולים ותיקונים + בדיקה ראשונית שלך את הרכבים הללו .

כגון מצב כללי , מצב סלון הרכב ותחזוקה כללית .

והרכב הנראה טוב יותר מטופל ובמצב כדאי לרכישה - קח אותו לבדיקה .

ההבדל היחיד שאני רואה בין שני דגמי הרכב הללו , הוא הכייף לנהיגה של הנהג , דבר שלא תמיד מדבר לכולם .

ובנושא זה המאזדה 3 קצת יותר מתקשרת ומהנה .

אבל לדעתי - הרכב המטופל ובמצב טוב יותר בין השניים , כנראה עדיף לקנייה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קיה פורטה זה כבר סגנון אחר.

היא מאובזרת יפה, די נוחה ומרווחת. ההגה חשמלי וקל אבל יש לו בעיה בתקשורת. ההגה של הפוקוס יותר מהנה לנהג.

סה"כ הקיה חבילה טובה לטעמי, עם 7 שנים אחריות, רכב אמין, גיר 6 הילוכים (בדגם החדש) ומחיר קנייה ביד 2 די זול.

תא המטען של הקיה בינוני - והוא קטן לעומת זה של הפוקוס.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...