Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני רוצה לקנות אוטו יד שנייה, שנת 2008/2009 בערך.

אני מתלבט בין כמה דגמים שכבר בדקתי עליהם קצת ושמעתי המלצות:

ניסאן טידה

סוזוקי SX4

סוזוקי Liana

טויוטה קורולה

מבחינת דרישות - חשוב לי מאוד שתהיה צריכת דלק טובה, לפחות 1:13 (ורצוי יותר כמובן), תחזוקה טובה (שאני לא אקפוץ למוסך כל חודשיים). מחיר שאני מוכן להשקיע - עד 100,000 ש"ח.

אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה אתם ממליצים מבין המכוניות האלו, ואם יש לכם עוד דברים שלא חשבתי עליהם שכדאי לי לקחת בחשבון לפני שאני קונה.

אם יש לכם גם המלצות על רכבים אחרים שעומדים בדרישות האלו - אני אשמח לשמוע.

תודה ויום טוב,

יותם.

פורסם

לא ציינת דרישות מלבד אמינות שניתן רק לחזות וצריכת דלק.

לכמה נוסעים מיועד הרכב? מה תחום המחיה שלו? קילומטראז שנתי? העדפות של הנהג והנוסעים כמו נוחות ואיבזור או ביצועים ועיצוב, כל אלה יעזרו לכוון אותך לרכב המתאים ביותר.

בנוסף כדאי שתציין אם אתה מוכן לרכוש רכבים יוצאי ליסינג או פרטיים בלבד והאם יש נטיה להימנע מיצרן או יבואן מסויים.

בהצלחה.

פורסם

רפול ואיש הגרזן - סבבה לקחתי לתשומת ליבי, אני אבדוק את זה, תודה!

מייק 808 - צודק... להלן פירוט:

- הרכב מיועד ל 5 נוסעים

- חיפה (הררי)

- קילומטרז' שנתי - אין לי מושג, ממוצע כזה...

- יהיה נחמד אם יהיה חיבור ל AUX ו USB או לפחות נגן MP3, ארבע חלונות אוטומטיים, העדפה לאוטומט. עיצוב לא כזה קריטי.

אבל זה לא צריך להיות גורם מכריע מבחינתי. צריכת דלק ותחזוקה זה הדברים הכי חשובים לי.

- רכבים פרטיים בלבד, יד שנייה.

- לא יונדאי, שברולט או מיצובישי.

מקווה שהצלחתי למקד יותר את הבקשה.

תודה לכולם!

פורסם

עד 100 אלף שקל לך על טויוטה קורולה מודל 2009, נשמע שזה מה שאתה מחפש.

אני אישית מעט סולד ממנה בגלל המחסור ב-2 כריות אויר שיכלו לזכות אותה גם בארץ בציון ריסוק של 5 כוכבים ובנוסף אוירת שיעמום כללית ואיבזור קמצני למדי. בגלל אותו גיר רובוטי כל מי שקנה לפני שהוא הגיע ואחרי שהוא התחלף בטוח שמדובר ברכב נדיר עם יכולות מיוחדות והם מפרסמים מחירים מעט הזויים לעיתים.

חיבור USB יש רק בדגמים שאחרי מתיחת הפנים והם לא ממש נכנסים בתקציב שלך, אולי בדגמי הסאן הבסיסיים יוצאי הליסינג.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תקציב של 100K ישאיר לך לא מעט עודף ברכישת משפחתומטית בת 3, במיוחד יוצאת ליסינג.

אני נוהג מזה כשנה ב-SX4 בחיפה והסביבה וצריכת הדלק שלי נעה סביב 9.5-10 ק"מ לליטר, אבל מדובר בדגם החדש (2010) ובד"כ אני נוסע לבד, מכסימום נוסע אחד. נסיוני עם ליאנה (2007) היתה צריכת דלק יותר גבוהה, וה-SX4 עד 2010 היתה עם אותו מנוע ותיבת הילוכים כך שאני מניח שצריכת הדלק דומה. מאידך במאזדה 3 של אשתי בתנאים של חיפה היא צריכת הדלק של 8 קמ"ל בימים טובים.

בכלל - אם אתה מדבר על משפחתומטית 1600 בחיפה שכח מצריכת דלק שיותר טובה מ-1:10, בודאי אם אתה נוסע ברכב מלא. 1:8 מראה יותר סביר אם אין לך שימוש משמעותי מחוץ לעיר.

מצד שני - במקומך הייתי מותח את התקציב, SX4 חדשה (מנוע בעל הספק 120 כ"ס) תעלה לך בין 110-115K ותהנה מהאמינות של רכב חדש שלא התעללו בו לפניך. או בוחר באפשרות של רכב יוצא ליסינג ומשאיר 40K למטרות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...