Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אומר שהכל תקין , אז אם הצמיגים בעלי שחיקה שווה גם כן , תקפיד על לחץ אוויר נכון , ותתחיל לשים לב באיזו זוית ההגה אינו ממורכז ביחס לנסיעה ישרה (הוישרים ביחס לחישורים ההגה הם מדד טוב) .

כל מכון מקצועי יוכל בפחות משתי דקות (בלי ליפט ובלי כלום) לקזז לך את רוב הסטייה , ואז תצטרך לעשות עוד נסיעה שתיים כדי שיהיה מושלם .

למי ששאל על הגה חשמלי , אין קשר וזה אותו הדבר כמו הגה הידראולי .

הבנתי שהשאלה שלך היא לא איך עושים את זה , אבל כנראה אתה לא מגיע למקומות מקצועיים מספיק (זה לא מחייב , אבל בד"כ כשיש למקום מכונות חדישות ומדגמים יקרים זה מעיד על משהו) .

דבר ראשון תודה לכולם על ההמלצות, רשמתי את כולן

Moonlight -

האם אוכל לעשות את זה בעצמי ? אני עושה הרבה עבודות על הרכב לבד אבל עוד לא ביצעתי ישור של הגה

נאמר שההגה נוטה מעט ימינה, ואני רוצה לתקן את הסטיה מהתפוחים ללא ליפט

1. האם צריך לפרק את הגלגל לעבודה נוחה או שאני מפספס משהו ? אני יכול להדחף לשם אם אני מסובב את הגלגל עד הסוף אבל האם זה מומלץ

2. איזה צד לפתוח ואיזה צד לסגור

3. לגבי רמת דיוק, האם רבע סיבוב לפי רגש בכל צד (פתיחה וסגירה) יהיו בסדר או שכל מילימטר של חוסר דיוק בין הצדדים יוביל לחופש ? ראיתי המון אנשים באינטרנט שמסמנים שעה את הבורג עם נקודות רפרנס בכל מיני מוטות שונים באוטו וזה נראה בלתי אפשרי לסובב על המילימטר

הסטיה של ההגה היא בערך כזאת רק ימינה

400-P3_50_Yards_10_Degrees_Left.jpg

פורסם

דרך אגב, האם כיוון שכזה משפיע על ערכי

TOE, CAMBER CASTER ?

או שאני רק לא מתעסק בפרונט בכלל אלא רק בפוזישן מסרק הגה כהעדפה אישית ?

פורסם

היי חבר , ראיתי את ההודעה הפרטית , אבל אני לא איש מקצוע ולא יכול לעזור לך .

אם אני לא טועה , משנים את האורכים של המוטות המקשרים (Tie Rod) באופן שווה והופכי (מאריכים אחד ומקצרים שני) , אבל צריכים לעשות את זה מדוייק או שהטו (התבדרות) לא יהיה שווה בין שני הגלגלים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אז כדי לתקן סטיה ימינה של ההגה אני מחזק את צד שמאל ומשחרר את צד ימין ?

אפשר לעשות זאת כשהאוטו סתם עומד בלי ג'קים ושטויות ?

פורסם

כתבתי לך כבר, זה תלוי איפה ממוקם מסרק ההגה ביחס לציר הגלגלים כך שבמקרה אחד משחררים צד אחד וסוגרים צד שני ומקרה השני הפוך.

את הגלגלים יש להטות לכוון המשיכה, אצלך זה ימינה.

את העבודה ניתן לעשות על הרצפה וכדי להגיע לתבריג הכוון דרך בית הגלגל ניתן לסובב גלגל הגה עד סוף מהלכו ולאחר מכן לסובב הגה לכוון השני ע"מ להגיע לתבריג השני.

לא לשכוח לחזק את האבטחה בסיום הכוון!

אני מציע שתיגש למוסך מכונאות רגיל לביצוע העבודה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם הצמיגים שלך "עתיקים" כמו שאתה אומר, אולי כדאי שתחליף וזאת בלי קשר סתם כי זה לא בטיחותי..

• תוכן חדש...