Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי רכב באנגליה (לונדון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי לשאול, היות ואינני מבין ולא מצאתי תשובות בגוגל, מהם מחירי המכוניות באנגליה בהשוואה לישראל ובהשוואה לארה"ב?

למשל מאזדה 3, שברולט קרוז, יונדאי i30, וניקח גם דברים יותר רציניים כמו ביואיק, פרארי ופורשה.

בנוסף - מחירי דלק באנגליה? אשמח מאוד לדעת.

אם למשל מאזדה עולה 120,000 ש"ח בארץ, כמה היא עולה באנגליה? ובארה"ב? בעיקר חשוב לי לדעת על מחירים של אנגליה וכיצד הם משתווים לארץ, היות וככל הנראה בעוד כשנה אעבור לשם לתקופה.

תודה רבה חברים. אני אעריך מאוד את עזרתכם!

פורסם

תוכל למצוא את כל המחירים שאתה מחפש באתרים האנגליים של החברות הרלוונטיות. המאזדה 3 לדוגמה מתחילה באנגליה בכ-14K פאונד. בשער השטרלינג העכשווי זה יוצא קצת פחות מ-78K שקלים. שים לב שהרבה פעמים גרסת הבסיס באירופה (כולל באנגליה) מאובזרת הרבה פחות אפילו מגרסת הבסיס בישראל - מזגן, לדוגמה, זה ממש לא מובן מאילו, והרבה פעמים הם גם לא חוששים שם ממכוניות קומפקטיות עם מנועי 1.4 (ואני לא מדבר על מוגדשים), ככה שאולי ההשוואה בין גרסאות הבסיס לא הכי הוגנת, וצריך לבדוק בדיוק מה כל רכב כולל.

דרך אגב, אם אתה מתכוון לחיות בלונדון ייתכן מאוד שרכב יהיה בעיה הרבה יותר משהוא יהיה פתרון. התחבורה הציבורית בלונדון מצוינת (מערכת רכבות תחתיות אולי הטובה בעולם) בעוד הפקקים עלולים להיות בלתי נגמרים, וזה עוד בלי לדבר על מיני אגרות גודש שיש להם. בהנחה שאתה באמת מתכוון לגור בלונדון, ולא באיזורי כפר, הייתי שוקל מחדש את כל נושא הרכב.

פורסם

וכמו כן קח בחשבון שעלויות הביטוח יכולות להגיע לסכומים דימיוניים.

בדוק טוב טוב את הנושא לפני קניית רכב באנגליה!

פורסם

מבדיקה אישית שערכתי במספר מדינות באירופה בהיותי שם,

דגם המקביל לגמים הישראלים (צמיגים רחבים, מזגן, חלונות מושחרים,6 כריות אויר, ESP ועוד)

שאגב בארץ עדיין מקבלים יותר אוטו עקב הרבה תוספות מקומיות חובה שאצלהם אינן קיימות כלל

מחיר של פורד פוקוס 1.6 בדיוק כמו בליסינג הינו 25,640 יורו נכון ללפני כחצי שנה...

חשבון פשוט מגלה כי היא... יקרה יותר מבארץ :)

מכונאי שובב ואוהב רכב מושבע.

• תוכן חדש...