Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני נוסע עם הרכב, הסאב ניגן בילי ג'ין ואחרי איזה 15 שניות של עבודה התנתק הסאב ושמעתי את האינפיניטי והסוני הכוונה הרמקולים, מה הסיכוי שהסאב נשרף?.

אגב זאת המערכת שלי מה אתם אומרים? אם הסאב נשרף איזה סאב אפשר לצרף לה?.

-רדיו דיסק: KDC-4251URY של קנווד

-קדמיים 5.25:Sony XSGT1326A 5.25

-אחורים 6X9:Infinity Reference 9633cf 6 x 9-Inch, 300-Watt

-הגברה: אחוריים+ סאב Boss CX600

-הגברה: קדמיים Rockford Prime R150-2

-סאב: קנווד אין לי מושג מאיזה דגם הגיע ברכב הקודם שלי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

פתוח להצעות מה שנקרא בטווח מחירים שפוי שלא עובר את ה1200 ש"ח. אני לא יודע מה הסיפור של הסאב. יכול להיות שהיציאה שלו במגבר נדפקה?.

בעריכה:

-מה הסיכוי שהמגבר הלך?

-אני צריך המלצה לסאב מדוייק הפעם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בוקר טוב עמוס

מלקרוא את מה שכתבת ובלי לבדוק את הרכב אומר כך

הסיכוי שהסאב נשרף הוא שווה לסיכוי שהיציאה במגבר נשרפה ששווה לסיכוי שהסאב התנתק ביציאה ששווה לסיכוי שהסאב התנתק בתוך התיבה

בקיצור כל האופציות פתוחות

לכן עליך לבצע בדיקה פשוטה

תפעיל את המערכת וחבר כל רמקול (אפילו להחזיק רמקול ערום ופשוט ביד) ליציאה של הסאב

במידה ועבד אז תפרק את הסאב מהתיבה ותבדוק אולי החוט הפנימי בין הסאב ליציאה בתיבה התנתק (גם דברים כאלה קורים) ואם לא אז כנראה שבאמת נשרף הסאב

במידה וחיברת רמקול ליציאה של הסאב והוא לא עבד אז סביר להניח שיש לך איזו שהיא בעיה במגבר או ברדיו או ב RCA

אשמח לעזור בהמשך

בהצלחה

דרור

פורסם

בדיקה מכאנית פשוטה - קודם כל תביט בסאב

האם נראה שהוא תקוע במקום שלו? הוא בכוון פנימה לתוך התיבה? או שהוא נפוח כלפי חוץ התיבה?

אם אתה נוגע בסאב בעדינות - האם הממברנה שלו זזה בחופשיות? האם יש רעש מכאני - רשרוש, חרחור?

אם הוא לא תקוע, כן זז בחופשיות ואין רעש - רוב הסיכויים שזה לא הסאב.

---- בדיקה הבאה

תדליק את המערכת בווליום אפס - המגברים נדלקים בכלל?

האם המגבר של הסאב נדלק? האם דולקת נורית פרוטקשן?

-> אם המגבר של הסאב לא נדלק בכלל יתכן ונשרף לו פיוז או שחוט רימוט התנתק או שבאמת קרה למגבר נזק והוא התקצר...

----- בדיקה נוספת

תוודא ויזואלית של התנתקו לך חוטים בסביבת המגברים או הסאב.

הייתי מתחיל משם לפני שהייתי רץ לקנות סאב.

יחד עם זאת - אם היה לי סאב של קנווד - הייתי רץ לקנות סאב חדש :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתמול - על אפני כושר, מאחורי השורה של הסטפרים - וואו לפעמים יש ימים חזקים

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי אחד אבל הוא זז בצורה כל כך מהפנטת שאני לא בטוח אם זה היה רק אחד

:shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

הפסקתי לספור... :-)

מעניין מה קרה לסאב של פותח השרשיר לבינתיים

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אז ככה זה הדגם של הסאב אגב ל10 אינצ' הוא מעולה לדעתי

KENWOOD KFC-W2503 10in

פתחתי את הסאב אחרי שהמתקין קבע שהסאב דפוק, ואחד החיבורים פשוט התנתק. מחזירים חזרה מחברים לבוס והנה הפלא ופלא הכל עובד ובצורה נהדרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני חושב שבזה הרגע נשרף לך מתקין...

Pioneer TS-X150

פורסם

אחלה, טוב לשמוע

שים לב כמו שאמרתי בהודעתי הראשונה אליך שעד כמה שזה נשמע מוזר אילו דברים שקרו קורים ויקרו

לכן לפני יציאה ללוויות של רכיבים קודם כל עדיף לבדוק את החיבורים הכי אלמנטריים והכי לא סבוכים

תתחדש מחדש (זה הרי כמו לקבל סאב חדש ...)

דרור

• תוכן חדש...