Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתם אומרים פה, זה עבד לי בעיקר עם חיילות בנות 19, של להיות מניאק ולהכניס אותן למיטה וזה. חיפשתי מישהי רצינית. מעל גיל 24 הם כבר נהיו מפלצות. מתנהגות בצורה גברית כזו, או מוציאות עליך כל מה שהאקס עשה להן. נראה לי שהדרך הכי נורמלית זה להכיר מישהי באוניברסיטה או משהו. דרך פייסבוק ומחשב וכל זה, זה רק בחורות שרוטות. בגלל זה ככ התלהבתי ממנה כי באמת נדלקתי עליה ממבט ראשון. אם היייתי בלימודים נראה לי מזמן לא הייתי מתעסק עם כל מיני חיילות וכל מיני מפגרות.

אולי המנטליות הישראלית באמת הורסת את חלק מהנשים, וגורמת להם להתנהג בצורה גברית שזה מאוד דוחה..נראה לי שהתנהגות של בחורה אמריקאית או אירופאית הייתה שונה לגמרי, אבל זה מה שיש פה זה מה יש. הבעיה היום בעולם המודרני או בארץ, יש יותר גברים מבחורות פה. ועם כל הפייסבוק וכל מה שיש היום, כל אחת משחקת אותה שהיא מעליך ובמציאות תכלס היא לא שווה תציפורן שלי. אבל נראה לי שאם הזמן זה יעבור וישתחרר לי ממנה לגמרי פשוט לא לחשוב עליה יותר.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

הכל פה כבר נאמר, אבל אני אוסיף משהו קטן.

בתוך מערכת יחסים חייבת להיות ידידות אמת.

אם אתה לא רוצה להיות ידיד שלה, אל תהיה בן זוג שלה.

אז אם ידידה הייתה מתייחסת אליך ככה (או פשוט חבר), היית שומר על קשר? אני ממש מקווה שלא!

אז זרוק אותה לקיבינימאט (אל תגיד לה אפילו, פשוט תיעלם לה וזהו).

עדיף לשניכם לסיים כל קשר כי הוא דפוק מהיסוד.

פורסם
לילה אחד, אחרי סיום הבילוי הוא וזוגתו (לאותו השבוע) חזרו אלינו הביתה ללינה, בדרך הם רבו והבחורה החליטה להפגין שרירים ולא להכנס איתו הביתה, הוא השאיר אותה לישון אצלו ברכב (השעה הייתה 4:00 לפנות בוקר) והלך לישון.

ב- 7:00 היא נישברת ומתקשרת אליו שייקח אותה הביתה, הבחור לא התבלבל ניתק לה את הטלפון בטענה שהוא ישן ונא לא להפריע לו לפני השעה 12:00. :shock:

הייתי בטוח שבזה תם הסיפור שלו איתה, באופן מפתיע היא רדפה אחריו עוד חודשים אחרי שהוא איבד בה עניין.

באמת סיפור נוגע ללב.

אני לא יודע עם איזה בחורות הוא יוצא, אבל בחורות שרודפות אחריו אחרי שהוא מתנהג ככה, בו נגיד, כנראה קצת, רק קצת, מטומטמות. בשביל לזיין כנראה זה בסדר.

אני לא הייתי מסוגל להתנהג ככה, אולי בגלל זה אני כנראה לא רב שגל כמוהו, אבל ההתנהגות הזו מגעילה, זו קיצוניות לצד השני. צריך להיות אסרטיבי ובעל ביטחון, אבל אפשר להתנהג כמו בן אדם - טוב שהוא לא השאיר אותה ברחוב עד 12.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם הוא משאיר אותה לישון ברכב, לפחות שישאיר חריץ פתוח בחלון. שלא ימצא שם צימוק בצהריים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בחורות שרודפות אחריו אחרי שהוא מתנהג ככה, בו נגיד, כנראה קצת, רק קצת, מטומטמות. בשביל לזיין כנראה זה בסדר.

אולי מטומטמת - אבל מטומטמת יפה, יפה מאוד!

פורסם
אם הוא משאיר אותה לישון ברכב, לפחות שישאיר חריץ פתוח בחלון. שלא ימצא שם צימוק בצהריים.

אולי זה כמו אצלי ברקורד, יש שתי ספות, דווקא נוח לישון שם :lol:.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן אה, ממש נמאס לי משרשורים כמו שדורקי בטח יפתח: "התייבשה לי גופה באוטו, איך להוציא את הריח"...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה שלך ידידי זה שאתה רודף אחריה , מתנהג איתה באובססיביות ובסוף גם מאשים אותה.

תיהיה אדיש , עוקצני ותתעלם ממנה , מה לעשות רק ככה הן שמות לב אליך.

לגבי הבחורה הזאת ספציפית - שרפת אותה , כל מה שנותר לך לעשות זה לשכוח ממנה ולעבור לבחורה הבאה.

אם עוזר לך תמחק אותה מטלפון ומהפייסבוק.

פורסם

בלי קשר לנושא השרשור, אני חייב לציין שאני נפעם לנוכח תמימות הדעים השוררת כאן לגבי מה לעשות הלאה.

מזמן כבר לא ראיתי אחווה והסכמה כזאת גורפת בפורום, נראה לי שמצאנו את הפתרון לאיחוד העם בזמנים קשים. :-)

ובנימה אופטימית זו, רגע של נוסטלגיה:

http://www.youtube.com/watch?v=2ImZTwYwCug דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

קראתי את כל מה שכתבת , וכמעט את כל התגובות.

מה אומר לך ידידי, הבחורה הזאת לא בדיוק משחקת בך, אתה משחק בה והיא זורמת.

הייתי שם אבל בגיל קטן מאוד, הייתי דלוק על מישהי בצורה מחרפנת, אני מדבר על כיתה ח', ואז עוד הייתי בתחילת הדרך, היא נראתה לי כמו הדבר הכי טוב בעולם, וככה בילינו כמו חברים, כשנוח לה כמובן, יושבים על הדשא מדברים, נפגשים בערב, אצלה בחדר ומקשקשים, והכל בצורה חברית, לא הסתרתי את הרגשות שלי והיא ידעה בדיוק איך אני מרגיש ומה אני חושב וזה היה לה נוח לתמרן בין חייה שלה לבין הצורך שלי להיות קרוב, היינו ככה מתעסקים אחד עם השני אבל שוב הכל היה בידיים שלה ואני כאבק.

זה היה השיעור הכי גדול שלי בתחום.

היא הייתה גדולה ממני בשנה וחצי ובתקופה ההיא זה היה משמעותי, היום 10 שנים הפרש לא ממש מזיזים לי.

יצאנו לחופשת הקיץ, ואני בחרתי להתעלם, עבדתי, ביליתי והיא התקשרה כמה פעמים אך בחרתי להתעלם.

כשחזרנו מהחופש הגדול לפנימייה, ראיתי אותה בחדר האוכל, נכנסתי עם כל החברים שלי והיא ניגשה אליי, היי בן, מה קורה? כמה התגעגעתי אלייך, ניגשה לחבק אותי ואני בקרירות.... אהם, אני מצויין, מה שלומך? מחבק אותה לשניה ועוזב.

מה עשית בחופשה היא שאלה ואני עניתי משהו כמו : עשיתי חיים והמשכתי ללכת.

כמה ימים שבהם היא ראתה אותי פורח עם החברים, נהנה, יושב עם בחורות בדשא והנה, היא הפכה להיות הצל שלי.

כל הזמן מתקרבת, אומרת כמה הייתי חסר לה ואני בקרירות משיב : ברור.

עד שהיא באה אליי ואמרה לי שהיא אוהבת אותי, ושהיא רוצה אותי ושקשה לה שאני שונה ככה.

אז העמדתי אותה במקום, אמרת לי שאני כמו אח קטן ועכשיו את רואה בי משהו אחר?

יצאנו כמה חודשים והיה נחמד מאוד, אהבתי אותה מאוד אבל דברים לא הסתדרו ואני כבר השכלתי.

גם היום, 12-13 שנה אחרי, אני יכול להיות מאוהב כמו ילד קטן, ואני מאוהב מעל הראש ברגעים אלו, אבל למדתי שהלב צריך לחיות בהרמוניה עם ההיגיון.

אני לא אגיד לך שיש מיליון דגים בים, כי יש יותר. אבל כרגע זאת הבחורה שאתה רוצה ואני מבין אותך, תעמיד את הבחורה הזאת במקום, נכון להרגע היא נהנת מצומת הלב שאתה נותן לה, זה נוח לה. אבל ההיגיון אומר שזה לא בריא לך ולכן עליך להרפות, לא להתקשר יום כן יום לא, תן לה להרגיש מיוחדת אך לא יתר על המידה, תאמר לה משהו בסגנון של : ממי תראי, את יודעת שאני מנסה לבלות קצת זמן איתך, ואת כבר יודעת איזה בחור אני, אני יודע איזה בחור אני ואני יודע מה אני מחפש, אולי זאת את ואולי לא, תעשי טלפון אם בא לך לשתות איזה קפה או ללכת לסרט, שיהיה לך יום מצויין ותשמרי על עצמך.

פה זה כבר עניין פסיכולוגי, בהתחלה אתה מחמיא לה, ואז אתה מחמיא לעצמך, נותן לה לחשוב עליך בצורה חיובית ומעמיד את שניכם בגובה שווה, משם אתה עובר למה שאתה מחפש, זה לא קשור למה היא רוצה ממך או לא, פה היא תעבוד לפענח מה אתה באמת רוצה ואני בטוח שהיא נהנת מהיחסים איתך כרגע אבל אתה שם מעין גבול, ואם היא באמת שווה משהו היא תנסה לטפס את הגדר ולהראות לך שהיא בחורה רצינית, כל בחורה רוצה להתפס כבחורה רצינית, ואז אתה מראה לה את הדרך (תתקשרי אלי), נותן לה מילה של הרגשה טובה וחותם באכפתיות.

תתעל את החשיבה שלה למקום שאתה רוצה שהיא תהיה בו, נשים וגברים הם די בסיסיים בצורת החשיבה.

וכמעט כל אחד רוצה אהבה, אבל לחץ (שזה בערך מה שאתה עושה ללא יודעין) לא מוביל לאף מקום.

תשחרר במעט, אשה רוצה להרגיש נחשקת, מיוחדת, נאהבת ובטוחה.

המגזינים והתקשורת הורסים הרבה, בחורה רוצה גבר רגיש.... כן ולא, בחורה רוצה גבר! גבר שיקשיב, גבר שיאהב, שיכבד אבל שיהיה גבר. ופה הרבה גברים נופלים למלכודת של נחמדות יתרה.

אל תהיה מניאק אבל כרגע שים את עצמך בעדיפות ראשונה ואל תתבייש להפגין כמה אתה אוהב את עצמך, לא בצורה נרקסיסטית אלא בצורה שתתן לה להבין מה עומד מולה, זה ביטחון עצמי בדרך מסויימת.

תפגין ביטחון לא על ידי קביעת עובדות, שוב זה הכל עניין פסיכולוגי, תתן חום אך תצור חוסר רגשי, תגרום לה להיות זאת שמנסה להתקרב אלייך.

ואחתום בשיר של הזמר האהוב עלי : והמילים..... ממממ... זה בערך מה שאתה מרגיש.

http://www.youtube.com/watch?v=6RRCZ0QjM2k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בהצלחה.

haters will hate

פורסם

בנצי, סלח לי על ההתנשאות (ועל הסטייה מנושא השרשור)- פשוט תענוג לקרוא הודעות שלך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סורי בנצי, אבל את הקשר הזה הבחור שרף. שינוי גישה כבר לא יעזור והוא תמיד יצטייר כחלש בעינייה.

עקרונית אתה צודק לגבי רגיש אך באותו הזמן גבר ככל המשתמע מכך.

בכלל, המין הנשי בישראל נהיה סנובי ומפונק. בנכר אני פוגש נשים יפות פי כמה שלא מתנהגות כך.

לבחור, תמשיך הלאה כי בקשר הזה כבר לא תהנה ולא תעזור שום גישה שלך.

Veni Vidi Vici

פורסם
קראתי את כל מה שכתבת , וכמעט את כל התגובות.

מה אומר לך ידידי, הבחורה הזאת לא בדיוק משחקת בך, אתה משחק בה והיא זורמת.

הייתי שם אבל בגיל קטן מאוד, הייתי דלוק על מישהי בצורה מחרפנת, אני מדבר על כיתה ח', ואז עוד הייתי בתחילת הדרך, היא נראתה לי כמו הדבר הכי טוב בעולם, וככה בילינו כמו חברים, כשנוח לה כמובן, יושבים על הדשא מדברים, נפגשים בערב, אצלה בחדר ומקשקשים, והכל בצורה חברית, לא הסתרתי את הרגשות שלי והיא ידעה בדיוק איך אני מרגיש ומה אני חושב וזה היה לה נוח לתמרן בין חייה שלה לבין הצורך שלי להיות קרוב, היינו ככה מתעסקים אחד עם השני אבל שוב הכל היה בידיים שלה ואני כאבק.

זה היה השיעור הכי גדול שלי בתחום.

היא הייתה גדולה ממני בשנה וחצי ובתקופה ההיא זה היה משמעותי, היום 10 שנים הפרש לא ממש מזיזים לי.

יצאנו לחופשת הקיץ, ואני בחרתי להתעלם, עבדתי, ביליתי והיא התקשרה כמה פעמים אך בחרתי להתעלם.

כשחזרנו מהחופש הגדול לפנימייה, ראיתי אותה בחדר האוכל, נכנסתי עם כל החברים שלי והיא ניגשה אליי, היי בן, מה קורה? כמה התגעגעתי אלייך, ניגשה לחבק אותי ואני בקרירות.... אהם, אני מצויין, מה שלומך? מחבק אותה לשניה ועוזב.

מה עשית בחופשה היא שאלה ואני עניתי משהו כמו : עשיתי חיים והמשכתי ללכת.

כמה ימים שבהם היא ראתה אותי פורח עם החברים, נהנה, יושב עם בחורות בדשא והנה, היא הפכה להיות הצל שלי.

כל הזמן מתקרבת, אומרת כמה הייתי חסר לה ואני בקרירות משיב : ברור.

עד שהיא באה אליי ואמרה לי שהיא אוהבת אותי, ושהיא רוצה אותי ושקשה לה שאני שונה ככה.

אז העמדתי אותה במקום, אמרת לי שאני כמו אח קטן ועכשיו את רואה בי משהו אחר?

יצאנו כמה חודשים והיה נחמד מאוד, אהבתי אותה מאוד אבל דברים לא הסתדרו ואני כבר השכלתי.

גם היום, 12-13 שנה אחרי, אני יכול להיות מאוהב כמו ילד קטן, ואני מאוהב מעל הראש ברגעים אלו, אבל למדתי שהלב צריך לחיות בהרמוניה עם ההיגיון.

אני לא אגיד לך שיש מיליון דגים בים, כי יש יותר. אבל כרגע זאת הבחורה שאתה רוצה ואני מבין אותך, תעמיד את הבחורה הזאת במקום, נכון להרגע היא נהנת מצומת הלב שאתה נותן לה, זה נוח לה. אבל ההיגיון אומר שזה לא בריא לך ולכן עליך להרפות, לא להתקשר יום כן יום לא, תן לה להרגיש מיוחדת אך לא יתר על המידה, תאמר לה משהו בסגנון של : ממי תראי, את יודעת שאני מנסה לבלות קצת זמן איתך, ואת כבר יודעת איזה בחור אני, אני יודע איזה בחור אני ואני יודע מה אני מחפש, אולי זאת את ואולי לא, תעשי טלפון אם בא לך לשתות איזה קפה או ללכת לסרט, שיהיה לך יום מצויין ותשמרי על עצמך.

פה זה כבר עניין פסיכולוגי, בהתחלה אתה מחמיא לה, ואז אתה מחמיא לעצמך, נותן לה לחשוב עליך בצורה חיובית ומעמיד את שניכם בגובה שווה, משם אתה עובר למה שאתה מחפש, זה לא קשור למה היא רוצה ממך או לא, פה היא תעבוד לפענח מה אתה באמת רוצה ואני בטוח שהיא נהנת מהיחסים איתך כרגע אבל אתה שם מעין גבול, ואם היא באמת שווה משהו היא תנסה לטפס את הגדר ולהראות לך שהיא בחורה רצינית, כל בחורה רוצה להתפס כבחורה רצינית, ואז אתה מראה לה את הדרך (תתקשרי אלי), נותן לה מילה של הרגשה טובה וחותם באכפתיות.

תתעל את החשיבה שלה למקום שאתה רוצה שהיא תהיה בו, נשים וגברים הם די בסיסיים בצורת החשיבה.

וכמעט כל אחד רוצה אהבה, אבל לחץ (שזה בערך מה שאתה עושה ללא יודעין) לא מוביל לאף מקום.

תשחרר במעט, אשה רוצה להרגיש נחשקת, מיוחדת, נאהבת ובטוחה.

המגזינים והתקשורת הורסים הרבה, בחורה רוצה גבר רגיש.... כן ולא, בחורה רוצה גבר! גבר שיקשיב, גבר שיאהב, שיכבד אבל שיהיה גבר. ופה הרבה גברים נופלים למלכודת של נחמדות יתרה.

אל תהיה מניאק אבל כרגע שים את עצמך בעדיפות ראשונה ואל תתבייש להפגין כמה אתה אוהב את עצמך, לא בצורה נרקסיסטית אלא בצורה שתתן לה להבין מה עומד מולה, זה ביטחון עצמי בדרך מסויימת.

תפגין ביטחון לא על ידי קביעת עובדות, שוב זה הכל עניין פסיכולוגי, תתן חום אך תצור חוסר רגשי, תגרום לה להיות זאת שמנסה להתקרב אלייך.

ואחתום בשיר של הזמר האהוב עלי : והמילים..... ממממ... זה בערך מה שאתה מרגיש.

6RRCZ0QjM2k דרך יוטיוב

בהצלחה.

וואו מזל שכתבת, שגם 13 שנים הלאה עדיין יש לך מידי פעם את הקטע הזה שאתה יכול להתאהב. לרגע אחד חשבתי שאני היחיד שלא התבגר מאז כיתה ח. אני לא יכול לדעת מה עובר לה בראש, זה נשאר חידה בשבילי בגלל זה ככ התעקשתי רציתי להבין למה, מה מי מו. יכול להיות שהיא דיברה רק מתוך רחמים. או שזה באמת מחמיא לה ומצחיק אותה וכיף לה בשיחות.

אני לא יודע אם יש טעם בכלל להמשיך הרי גם אם היא הייתה בסעודה עם בן זוג חדש כביכול, למה היא ענתה? כדי לגרום לי להתחפפף לגמריי, או כי אני נתפס רק בתור ידיד אצלה.

אני יכול להרפות לכמה זמן ולראות אם היא תפנה לבד. אם היא לא...אז מה הטעם להמשיך לסבול עוד ממנה? שורה תחתונה שהפעלתי עליה אסרטיביות ושהראתי לה שאני הבוס היא רצתה להפגש ו99 אחוז זה היה בכיס שלי, ואז המשכתי ללחוץ עוד והיא כבר נלחצה. אני גם לא יודע עם הכל מחמיא לה או שהיא סתם מדברת מרחמים או שזה סתם מחמיא לה פה ושם שבא לה.

אני מרגיש בערך כמו בשיר הזה..

שיר עם דציבלים די גבוהים, אזהרה מראש...אבל הליריקס אמיתי וחזק..

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...