Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הרמתי את הפישפושית שלי (:lol:) על הליפט ונחרדתי מכמות הלכלוך שיש על כל המתלה הקדמי, על המנוע ובעיקר על הגיר.

אני רואה הרבה חבר'ה שמשפצים כאן רכבים והחלק התחתון של הרכב פשוט.. מבריק.

הייתי שמח לדעת כיצד ניתן לעשות את זה... אחרי יותר משלוש שעות של עבודה עם איזמל, מברג וספריי קרבורטור אני פשוט מותש ועדיין נשאר קצת לכלוך, כמויות הג'יפה שיצאה היו לא הגיוניות.

ועוד סוגייה- כפי שציינתי בשרשור הקודם אני מכין את הרכב לטסט כרגע וגיליתי נזילה לא קטנה בחיבור שבין הגיר למנוע.

אני ממש רוצה להעביר את הרכב טסט וזה הדבר העיקרי שדי תוקע אותי- אני רוצה להתפנות לפרויקט אחר ורק אח"כ לחזור לחיפושית.

הנזילה היא לא בקצב רצחני אבל עדיין אני חושב שניתן לשים לב אליה(הערכה ראשונית, אחרי שאני אנקה את התחתית עם גרניק אדע טוב יותר מה הן שאריות השמן ומה שמן שיוצא מהמנוע).. האם יש דרך לעצור את הנזילה הזאת זמנית- רק לזמן הטסט?

אין לי כוונה להזניח את הרכב, פשוט אני מעדיף להוריד מנוע רק אחרי הטסט..

תודה מראש.

עריכה- טעות בכותרת: מדובר בחיפושית 73 1200.

פורסם

דבר ראשון יותר זול ללכת לשטיפת מנוע (גם יותר בריא מלנשום את ספרי הקרבורטור)

כדי לתקן את הנזילה אתה צריך להוריד מנוע ולהחליף מחזיר שמן

אני ממליץ לך להחליף גם את אטם מכסה השסתומים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בגלל שעבדתי בשטיפה בעבר, אני יודע מה זה השטיפת מנוע הזו..

בסה"כ משפריצים מסיר שומנים, מחכים כמה דקות ומנקים עם גרניק. התוצאה: זה לא מוריד כלום חוץ משאריות שמן.

מה שאני הורדתי מהרכב זה שכבות של 5 ס"מ ג'יפה שלא משנה מה.. עם גרניק זה לא יורד.

בכל מקרה, יש לי גרניק בבית ואני מעדיף לעשות את זה לבד. אם למישהו יש הצעות לחומר מיוחד אני אשמח לשמוע.

פורסם

זרניק אם מים חמים או קיטור ינקה לך הכל.

ולגבי הטסט תנקה טוב טוב את השמן שנוזל בסמוך לכניסה למסלול הטסט יעבור טסט ותתקן אחרי זה כמו שהציאו לך לפני

טל

פורסם

לא יודע איפה עבדת אבל איפה שאני שוטף מנועים (פעם בכמה שנים) הם שוטפים עם מסיר שומנים כל שהוא על בסיס נפט, אח"כ שוטפים בגרניק מים קרים, המנוע יוצא כמעט חדש, כל הגיפה נעלמת ונשארים רק כתמים שכאילו ניספגו בברזל.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...