Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו מיטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חם" לרכב חדש ויש לך פולו TSI בחניה? זה נקרא מבחינתך רכב ישן? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא אהבתי את הנהיגה במיטו כמישהוא שיש לו גרנדה פונטו 3 שנים התרגלתי להגה חשמלי והוא אכן יכול לעשות דברים מאוד מאוד נחמדים. הכל עניין של הרגל אבל הוא כן יציב וכן מגיב מצויין עם מתרגלים אליו מישהוא שנסע על אלפות עבר אפשר להבין עולם אחר.

המינוס לפי דעתי הכי גדול במיטו זה חוסר מקום מאחורה עוד דבר מעצבן בטירוף כשאתה מרים את המושב שאנשים ישבו מאחור

אחרי שאת מחזיר את המושב הוא זז הכי קדימה וצריך לכוון תנוחת ישיבה שוב דבר מרגיז שאין כמותו

כמו כן יש המון פסלטיקת איכות פיאט גם מתחת למכסה מנוע וגם בתוך האוטו לטובה או לרעה

וכפתור הDNA כזה חמוד ומועיל אפילו שהוא משמש רק 2 מצבים בארץ

הגולף הוא פשוט גוף כבד עם שעמום גרמני כמה שיותר חדש יותר משעמם איפה הGTI סדרה שלוש פשוט חלום

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

המושב חוזר למקום שהוא היה בו אחרי שמזיזים אותו קדימה כדי לתת לאנשים להכניס מאחורה. לפחות במושבים שבאים עם החבילת ספורט.

emotion of motion

פורסם

לא יודע נהגתי רק על ה155 כ"ס וזה שיגע אותי כל הסופש זה היה באיטליה אולי בארץ אחרת קשה לי להאמין

אז כדי לקנות את חבילת הספורט :lol::lol::lol:

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

סליחה טעות שלי המושב שלא חוזר לאותה נקודה זה בסיוויק TYPE R של חבר מאוקראינה בין השנים 01-05 עדיין זה היה סיוט

פורסם

בשירשור הזה יש המון המון אוסף של שטויות.

דבר ראשון, אין טעם להשוות בין ה155 הידנית, כי לא מוכרים אותה יותר, היום מוכרים רק מונועי מולטי-איר שזה 105 כ"ס 135 כ"ס ו170 כ"ס, כאשר האוטומט מגיע רק בגירסא של ה135 כ"ס, והכסאות מתקפלים בכל אחד מרמות האיבזור וכן, הם חוזרים בידיוק לאותו מקום בניגוד למה שנרשם פה.

דבר שני, אני חולה על אותם מעריצי גרמנים שסבורים שהגולף הוא האוטו הכי נחטף בשוק יד 2, בבקשה תדברו עם אוטודיל שתקועים עם יותר מ100 גולפים משומשות ומחפשים את החוטפים, שמצטטים עיתונים שאני לא יודע מה ההכשרה שלהם ואיך הם בכלל כתבים שרושמים לדוגמא שהפלסטיקה בג'ולייטה 170 כ"ס הרבה פחות טובה מהפלסטיקה של הג'ולייטה תלתן רק שכחו דבר אחד, שאלה אותם הפלסטיקים והכל אותו הדבר פרט למנוע ואיבזור חיצוני או לדוגמא על כתב אחר שרשם על הג'ולייטה תלתן שהוא רכב קשיח מידי שגם הוא שכח שהג'ולייטה תלתן זה רכב שצריך להיות ספורטיבי וקשיח - לכתבים האלה אני בטוח אקשיב ואצטט אותם עם חזה נפוח כמו שהרבה עושים.

נכון שלפי החתימה שלי אפשר לראות שאיזה מותג אני מעדיף ואוהב אבל יש לזה סיבה, החיוך שיעלה לך כשתראה בחניה שלך מיטו חונה ותכנס אליה יהיה הרבה יותר גדול ומפסק מאשר גולף משעממת(מצטער להעליב את כל מעריצי הגולף), אני אחרי שנתיים עם הרכב ממשיך לחייך כשאני רואה אותו בחניה (יש מצב שזה בגלל הספיידר :lol: ).

המיטו רכב הרבה יותר מהנה ויותר כיפי לסיבובים ולכבישים יותר טכניים מאשר הג'ולייטה, בשני הרכבים יצא לי לבלות זמן לא מבוטל ואני יכול להגיד שהמיטו נותנת הרבה יותר ביטחון וחדות מאשר הג'ולייטה, לדעתי.

אני כמו שכתבו פה לפני גם הייתי פונה לכיוון הרכב הידני, הגירים הידניים החדשים הם לא כמו הגירים בעבר שהרכב רועד לך ולקלאצ' קצר וכו', הרבה מאד נח לפקקים המנוע מאד מאד גמיש, אני עובד בת"א אני נוסע כל יום לפחות שעה בפקקים לכל כיוון ובאמת שאני לא מרגיש קושי עם המיטו- דבר שאני לא יכול להגיד על הספיידר לצערי.

לגבי זה שהאלפא איבדה את דרכה, מבין את מי שאומר את זה, אבל הוא אומר את זה לבן אדם הלא נכון, זה לא מישהו שיורד מאלפא GT למיטו או ג'ולייטה וירגיש הבדל. זה בחור שעובר מקונצרן אחר לאלפא וירגיש חווית נהיגה. כאשר הדבר הזה נאמר זה אכן על הרעש מהמנוע , שאני לא חושב שאפשר להגיד משהו טוב על הרעש מנוע של הקונצרן השכן כן??, ועל תחושת החיבור עם הכביש.

אם תרצה לשמוע רעש, תעשה צנרת חופשית יהיה לך רגש וגם שיפור בביצועים.

עד שלא תסע על הרכב לא תבין על מה מדובר, לדעתי במחיר של האוטומט עדיף להשקיע עוד מעט כסף ולקחת את המיטו תלתן או לחסוך כמה ג'ובות וללכת לכיוון המיטו 135 כ"ס ידנית.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

מושבים מעוצבים קצת שונה, ג'אנט 17 אינץ, ספויילר קטן וטמבון שונה.

ממליץ לך בחם להגיע למפגשים בימי שישי של מועדון אלפא רומאו יש שם המון בעלי מיטו שישמחו לעזור לך.

במפגש האחרון היו שם 8 מיטואים.

פורסם

מידי יום שישי החל מהשעה 16:00 לערך (קצת יותר מוקדם בחורף, קצת יותר מאוחר בקיץ) נפגשים ברחבה שמול בית הקפה "מצדה" בהרצליה פיתוח, רח' גלגלי הפלדה פינת יוחנן הסנדלר.

כולם מוזמנים להגיע!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רומן,

אני מסכים איתך שהג'ולייטה מתעלה על המיטו במרבית התחומים. עם זאת ראוי לציין, לפחות מהניסיון שלי, שהמיטו מקנה תחושה מעט קלילה יותר ומרגישה קצת יותר חדה ומיידית במצבים מסויימים (ג'ולייטה 170 לעומת מיטו 155). התחושה הזו באה לידי ביטוי בכבישים טכניים כמו בית אורן\מחצבות שם יש למיטו, לפחות בתחושה, יתרון קל. לעומת זאת בכבישים מהירים יותר כמו 784 מכרמיאל דרך משגב ואח"כ כביש 77 הג'ולייטה יציבה יותר ולדעתי גם מהירה יותר.

המיטו לא רק מקנה תחושה קלילה - היא באמת קלה יותר. חבל רק' שהמתלים שלה לא מגובשים ומפריעים לה להיות מהירה באמת - הבסיס לא רע בכלל והמנועים גם כן. גם בכבישים טכניים (נהגתי בג'ולייטה 170 במחצבות) אני בטוח שהג'ולייטה תשאיר את המיטו מאחור ברמות מנוע מקבילות. צריך יהיה לבדוק את זה בהזדמנות באיזו ג'ימקאנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יובל, זה לא מדוייק שהפלסטיקה בג'ולייטה תלתן וב 170 זהה.

בתלתן פס הפלסטיק הכסוף, הגדול והמכוער שעשוי מזבל, הוחלף בפס מתכת מוברשת ממש יפה. לדעתי זה עושה הבדל עצום. 

emotion of motion

פורסם

זה שהפלסטיק בצבע שונה לא הופך את כל הפלסטיקים ברכב לשונים.

אם אתה לוקח את אותו חומר ומשנה לו את הצבע הוא לא יהיה פתאום יותר טוב. לא ככה?

• תוכן חדש...