Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש,אוטומטי לרווק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. זאת הודעתי הראשונה בפורום .

אני מתעניין ברכב חדש, קטן לרווק . חשוב שהוא יהיה אוטומטי (יש לי נכות קלה) ושיהיה נוח .

עדיפות (מן הסתם....) לצריכת דלק נמוכה. לא יזיק אם הוא גם יראה טוב .

פורסם

היי ,

שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי בעיקר 3 דגמים שעשויים להתאים לצרכים ולאופי שלי . (עם חריגה קטנה בתקציב).

אני חושב על איביזה החדשה , פולו החדשה או סקודה פאביה החדשה.

הבנתי ששלושתן באות עם מנוע טורבו ותיבת הילוכים DSG (רובוטית כפולת מצמדים) .

הגורם המרתיע העיקרי הוא כל הקטע עם התיבה הרובוטית...הבנתי שזה יכול ליצור כל מיני בעיות.

מצד שני, קראתי שתיבת ה DSG הכפולת מצמדים פותרת הרבה בעיות שקיימות בתיבות רובוטיות,

אבל לא לגמרי ברור לי מה זה אומר....אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בעניין :-) .

ובמעבר חד :-P : הקאיה פיקנטו נראית לי גם מעניינת. שונה מאד מהדגמים היוקרתיים שכתבתי קודם

אבל מבחינת יחס תמורה למחיר יכול להיות שזה דווקא עדיף. גם מחיר זול וגם שבע (!) שנות אחריות...

בקיצור אני מבולבל (זאת פעם ראשונה שאני קונה אוטו..). מה אתם אומרים?....:?

פורסם

שאלה נוספת, שלא נשאלה ולא ענית לה ביוזמתך, היא - מה צרכיך. אם אתה נוהג בעיקר בתוך העיר לבד או עם נוסע בודד - עדיף רכב קטן, כגון הפיקנטו, ה-יונדאי i10 ורכבי מיני דומים. אם אתה נוסע בעיקר בדרכים בין-עירוניות או עם יותר נוסעים - חפש רכב יותר גדול, קרוב לודאי שרכב מקבוצת הסופרמיני יתאים לתנאים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי תודה על התשובה ,

אני מעדיף ורכב כמה שיותר קטן (חנייה וכו'...).

אני נוסע בעיקר בתוך העיר (בית - עבודה) בימי השבוע ונסיעות בינעירוניות בעיקר בסופשבוע .

כאמור אני חושב על מכוניות הסופר מיני, אבל עדיין לא ברור לי איך לאכול את הגירים הרובוטים החדשים האלה.....איך הוא מתפקד ...וכמה עולה לתקן דבר כזה אם הוא מתקלקל? (האם הוא בכלל מתקלקל בקלות ? ) ...

אגב , נתקלתי גם בפיאסטה החדשה , נראית לי אוטו נחמד , באותו טווח מחיר רק בלי גיר רובוטי ושאר שיגעונות....

מה אתה אומר?....

פורסם

הגיר הרובוטי הוא גיר ידני שבו החלפת ההילוכים מתבצעת באופן "רובוטי" - כאשר הריון הוא שילוב יעילות של גיר ידני עם נוחיות של גיר אוטומטי. בגרסאות הראשונות הגיר נחשב ללא נעים עם שילובים קופצניים, במיוחד בהילוכים הנמוכים. תיבת ה-DSG של קונצרן VAG, בעלת שני מצמדים, נועדה, בין השאר, לפתור בעיה זו. מצד שני - מדובר בטכנולוגיה די חדשה עם בתיבה יחסית מורכבת, ועדיין לא ברור מה תהיה אמינותה ומה עלות התחזוקה שלה.

מה שמומלץ מאוד לאדם כמוך, אשר מתלבט לגבי הבנת השימוש ברכב, הוא לצאת לנסיעת מבחן מודרכת ולהכיר את התיבה - וכך תוכל לדעת אם מדובר ברכב המתאים לטעמך או לא.

לגבי קבוצת הסופרמיני - מדובר במבחר דגמים עצום, אני אציע לך מה שהצעתי כבר כמה פעמים בפורום: קח לך כמה שעות פנויות וצא למתחם סוכנויות הרכב בעירך - בדרך כלל הן מרוכזות באיזור אחד. בסוכנויות תכיר הרבה דגמים, כולל כאלה שכלל לא עלו על דעתך. מתוכם בחר להממקד בבודדים שמצאו חן בעיניך ביותר, הזמן נסיעת מבחן עליהם, בדוק את תנאי הרכישה ואז קבל החלטה מושכלת.

וכראוי לניק שלך - הכן לך תרשים זרימה לקבלת ההחלטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...