Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני שנתיים הייתי בשוויץ, ולאחר שחזרתי לארץ, קיבלתי מחברת ההשכרה דו"ח על מהירות, והם הוסיפו שהם העבירו את פרטי למשטרה.

חשוב להדגיש כי לא קיבלתי מהמשטרה שום מסמך, מלבד הדו"ח שנשלח אלי מחברת ההשכרה, והוא לא נשלח בדואר רשום.

שאלתי, האם עכשיו - שאני אמור להכנס לשוויץ, יתכן שתהיה לי בעיה בביקורת דרכונים?

תודה רבה

פורסם

האם חבאת ההשכרה לא חייבה את כרטיס האשראי שלך? יתכן שחוייבת ואז הקנס שולם.

תביא בחשבון - בשוויצריה מצלמות המהירות הן בפירוש מקור הכנסה, ועבירות מהירות אפילו אינן גוררות נקודות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברת ההשכרה רק חייבה אותי בסכום נמוך על טיפול בדו"ח, אך לא חוייבתי בדו"ח עצמו.

חשוב לי להדגיש שוב, כי לא קיבלתי שום מכתב מהמשטרה.

פורסם

שמע, לא ניתן לנחש, ייתכן ומחכים לך שם וייתכן שלא.

בכל מקרה, הרי לא תבטל נסיעה לשם על בסיס חשש שכזה ולכן סע לשלם, תעשה חיים, תחזור מהר (תביא שפרונגלי:wink: ) ובמידה ואכן יעכבו אותך בכניסה לשוויץ, שחק אותה טמבל, זה לא יעזור לך כלום כי הם יפגינו 0 גמישות, ו 0 הבנה, שלם את הקנס ותהנה מהטיול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום.

לפני שנתיים הייתי בשוויץ, ולאחר שחזרתי לארץ, קיבלתי מחברת ההשכרה דו"ח על מהירות, והם הוסיפו שהם העבירו את פרטי למשטרה.

חשוב להדגיש כי לא קיבלתי מהמשטרה שום מסמך, מלבד הדו"ח שנשלח אלי מחברת ההשכרה, והוא לא נשלח בדואר רשום.

שאלתי, האם עכשיו - שאני אמור להכנס לשוויץ, יתכן שתהיה לי בעיה בביקורת דרכונים?

תודה רבה

קיבלת ולא שילמת את הדו"ח שקיבלת.

לכן היה מוכן לשלם, כאשר כפית רגלך תדרוך על אדמת הקודש שוייץ.

ואם לא , הרווחת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
היי מה שלומך?

איך הסתדר הסיפור הזה בסוף? האם זכרו אותך בכניסה לשוויץ?

בברכה

טוב שלא עברה מעל שנה לך תדע אולי שיחררו אותו היום מהכלא על הדוח.

וברצינות לא נראה לי שהנושא הזה עוד רלוונטי.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

דווקא לי זה רלוונטי

קיבלת השבוע דוח משוויץ על נסיעה במהירות של 70 קמ"ש בכביש של 50 והם מבקשים ממני את פרטי הנהג הנוסע כדי לשמן אותו למשפט. שאלתי האם לחרטט אותם עם פרטים של סבתא או להתייחס בכלל כי אין לי כוונה לסוע לשם בחיי.

תודה

• תוכן חדש...