Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

המשפחה בדרך להשתדרג במקרר חדש- שמנו עין על שארפ בנפח 550 (בערך) יש שני יבואנים: ראלקו -4500 "שלום"-3700

אשמח לשמוע על נסיונכם ממותג זה בתחום המקררים או המלצה טובה על מקרר עד 5000 ש"ח.

תודה ויום טוב

אורן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ פיץ פיץ

הכיוון הוא "בקו" עם תא הקפאה תחתון 600 ליטר.

למישהו יש נסיון עם המותג הזה במקררים ? בכלל?

תודה רבה

אורן

פורסם

עשינו את טעות חיינו ורכשנו מקרר בקו דלת ליד דלת לפני כשלוש שנים. כל שאני יכול להציע לך זה לא להתקרב אפילו למקרר הזה למרות שהוא נראה טוב ובמחיר אטרקטיבי. זאת בדיוק היתה הטעות שלנו. לאחר 7! חודשים הופיעה התקלה הראשונה, הוא הפסיק לקרר. בא טכנאי מדיגיטל סרוויס וקבע שחסר גז. איך חסר גז במקרר בן שבעה חודשים? הוא מילא גז אבל המקרר לא ממש התרשם. בא טכנאי בכיר וקבע ש"מה פתאום, לא היה חסר גז". לא יודע חסר גז או לא חסר גז, נראה לי שהידע וההבנה של אנשי השרות במקרר שואפת לאפס. ראיתי שעם דיגיטל סרוויס זה כביש ללא מוצא, הזמנתי טכנאי פרטי שאיבחן שהמנהרה שמעבירה את האויר הקר מהמקפיא למקרר נסתמה מקרח שקפא בתוכה. הוא הפשיר את הקרח עם פן של ספרים. המקרר עבד כמה חודשים וכעת שוב הוא לא תקין. עצתי לך, אל תנסה לחסוך, מקרר לא קונים כל שנה ובכל מקרה, תחפש מקרר שאת השרות לו לא נותנים דיגיטל סרוויס. כל ההתנהלות מולם היתה כזאת שנאלצתי לפנות ליצרן בטורקיה ולמועצה הישראלית לצרכנות. ראה הוזהרת!

פורסם

מצטרף לאי - ההמלצה על בקו ועל דיגיטל סרוויס / ברימאג בכלל.

יש לי בקו SBS שאומנם עדיין לא התקלקל אבל מרבית המגירות שלו נשברו בתוך שנה, והנירוסטה שלו (לא צבע) מחלידה.

:turn-l:
פורסם
שלום חברים

המשפחה בדרך להשתדרג במקרר חדש- שמנו עין על שארפ בנפח 550 (בערך) יש שני יבואנים: ראלקו -4500 "שלום"-3700

אשמח לשמוע על נסיונכם ממותג זה בתחום המקררים או המלצה טובה על מקרר עד 5000 ש"ח.

תודה ויום טוב

אורן

לפני שנתיים בדיוק רכשנו מקרר שארפ מדגם 5401 אאל"ט, הדגם עם ה 4 דלתות ובגימור נירוסטה מוברשת. אני התעקשתי על אחריות וייבוא של ראלקו ואחרי סקר שוק והתמקחויות הפער במחיר היה זניח בין שני היבואנים.

בינתיים המקרר עובד ללא דופי, שום דבר לא נשבר ופעולתו שקטה. שימשיך ככה.

מה שכן, הדלתות רגישות לפגיעות. סיר שהתעופף פעם מהשיש גרם לשקע באחת הדלתות וזה קצת בעייה לקחת אותו לפחח. מקרר נוסף שראינו בתצוגה גם כן אכל פ33ה ממשהו שנחת עליו מלמעלה ועיקם את הדלת יופי.

רואים שזה פח של יפניות, פח של גרמניות עבה יותר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפני שנתיים בדיוק רכשנו מקרר שארפ מדגם 5401 אאל"ט, הדגם עם ה 4 דלתות ובגימור נירוסטה מוברשת. אני התעקשתי על אחריות וייבוא של ראלקו ואחרי סקר שוק והתמקחויות הפער במחיר היה זניח בין שני היבואנים.

בינתיים המקרר עובד ללא דופי, שום דבר לא נשבר ופעולתו שקטה. שימשיך ככה.

מה שכן, הדלתות רגישות לפגיעות. סיר שהתעופף פעם מהשיש גרם לשקע באחת הדלתות וזה קצת בעייה לקחת אותו לפחח. מקרר נוסף שראינו בתצוגה גם כן אכל פ33ה ממשהו שנחת עליו מלמעלה ועיקם את הדלת יופי.

רואים שזה פח של יפניות, פח של גרמניות עבה יותר :wink:

איתמר.

+1

גם אצלנו יש מקרר כזה. כבר קרוב ל4 שנים. עובד ללא בעיות. ידוע שבזמנו העניקו 10 שנות אחריות. אני מניח שמדובר על המדחס.

הדלתות באמת דיי רגישות ומכל מכה הן מקבלות עיוות. כנראה באמת פח של גרמניות היה מתנהג אחרת :roll:

הבעיה שהליברר ששקלנו עלה כמעט כפול :oops: כמו כל תוצרת גרמנית איכותית.

פורסם

הבעיה שהליברר ששקלנו עלה כמעט כפול :oops: כמו כל תוצרת גרמנית איכותית.

ירגע כבודו...

על הליבהר לא ממליץ לי גם חבר שעובד באלקטרה ומכיר את המוצר מקרוב.

המקרר הזה לא מתאים לתנאי הארץ.

פורסם

+1 לגבי הסמסונג. קניתי מקרר לפני כחצי שנה, אחרי בירורים רבים נסגרתי על הסמסונג. מדגם SBS בצבע נירוסטה מקפיא תחתון. עד עכשיו אין בעיות, מקפיא תחתון זה מצוין, חוסך הרבה כאבי גב, ממליץ.

פורסם

מה עם תוצרת "הארץ"?

אני כבר 15 שנה עם מקרר מטאור של אמקור.

טפו טפו טפו אפילו לא תקלה אחת.

• תוכן חדש...