Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לVW פייטון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית כישלון מסחרי בכל מדינה שהיא נמכרת בה,מה אתם מנסים להגן על הזוועה הזאת?

ב FIFTHGEAR הם נותנים לה ציון של 4 - 5, יונדאי I10 תקבל ציון יותר טוב מזה.

זהו את ההבדלים:

$(KGrHqZ,!hQE1f1qUtmqBNlMk(FBwg~~_12.JPG$(KGrHqQOKjQE3yLbKp7nBN82hF4Qm!~~_12.JPG

$(KGrHqYOKnUE3ZRCu-79BN82hF1)2Q~~_12.JPG

$(KGrHqR,!igE2LeoDlp2BNlMk(EUCQ~~_12.JPG

אייל

פורסם
הפייטון ממש לא סוג של פאסאט גדולה למרות העיצוב החיצוני הדומה (יחסית)

כמו שurban.racer רשם, הפייטון הייתה גחמה של המנכ"ל ליצור את רכב המנהלים המושלם.

רשימת הדרישות היו מופרכות והוא לא היתפשר על שום דרישה שהציב.

יצא לי לנסוע בזמנו על אחת בארץ בערך חצי שעה ומאוד היתרשמתי, ההקפדה והפדנטיות בהחלט ניכרת.

נסה למצוא תמונה על פתיחת דלת התא מטען ותבין איזו אובססיביות הייתה שם!

הנסיעה הייתה על הצד הנוקשה אבל בשום שלב לא זכור לי שהרגשתי חבטה כל שהיא או נידנוד יתר של המרכב.

האיבזור לא מחסיר כלום (יחסית לזמנה) ובידוד הרעשים היה מדהים, ניכנסנו עם הרכב לחנייה של מפעל רועש והיה שקט בצורה מפחידה בתוך הרכב.

זוהי גם הVAG הראשונה שקיבלה את מנוע הW16 מה שלא בדיוק הגיע לפאסאט :lol:

יש לציין שאני נסעתי על הדור הראשון, אין לי מושג מה הישתנה ברכב לאחר מתיחות הפנים.

W12. לי ידוע שהW16 מאיץ רק את דגם הויירון של הקבוצה, ולמיטב זכרוני הW12 הופיע (סדרתית) לראשונה בטוארג.

פורסם

האם הרכב עדיין ביצור? האם VW מתכננים להוציא פייטון חדש? או שמא הסטגמט הזה גדול על VW.

אפילו באתר יד 2 יש אחת למכירה שנת 2010, כך שכנראה היא עדיין רלוונטית.

פורסם

LotusElise,

בהתחשב בזה שפולקסוואגן ניסו לגרום לפאסאט להראות כמו פאטון זאת לא חכמה. חוץ מזה, כפי שנאמר מקודם, עיקר העניין ברכב הזה הוא לא מבחוץ אלא מבפנים. אם אתה מחפש שופוני ולהדגיש שיש לך כסף, זה לא זה. אגב, אני לא אומר שזה טוב או רע...

צירפתי קודם לכן לינק לערך בויקיפדיה אודות הפאטון. ממליץ לך לקרוא בעיון ולאחר מכן להגיב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הפייטון הייתה מעין בחינת יכולת, אחרי רכישת בנטלי, פולקסווגן רצו להשיק רכב חדש תחת מותג הפאר, אך כישלון יכול להרוס את המותג, לכן הם החליטו לקחת סיכון עם רכב שנושא את הסמל העממי יותר, הפייטון חולקת את הרצפה עם הקונטיננל GT ועם הפליינג ספר, כך גם מערכת ההנעה בגרסת הW12.

ברצת העקרון אתה רוכש בנטלי במחיר עממי.

haters will hate

פורסם

בנצי הקדים אותי.

הרעיון היה ניסוי כלים לבנטלי חדשות.

היא זכתה להצלחה יחסית אצל אנשים שדווקא היה להם חשוב לא להחצין את השופוני.

בארץ ראיתי את שלמה דברת נוסע על אחת.

העיקרון שם כמו במייבאך: אתה לא מסתכל איך נראה המטוס מבחוץ כאשר אתה טס במחלקה ראשונה.

פורסם

ברמת העקרון אתה רוכש בנטלי במחיר עממי.

בעקרון אתה רוכש בנטלי במחיר עממי רק שאף אחד לא רוכש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שלי יוצא לראות מדי פעם את כל הפייתון שנמכרו בישראל...

רכב יפה ויזואלית אבל יש דיסוננס רציני עם הסמל, מצטער.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בשפה שיווקית זה נקרא "המוצר חצה את גבולות המותג".

זה אולי עבד ל VW עם הטוארג אבל ברוב המוחלט של הנסיונות האלה זה מועד לכשלון חרוץ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...