Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם גמגום חריף של המנוע תחת האצה בעליה הוא סימפטום של צסלילי הצתה פגומים

המנוע נסרק עם 4 סורקי תקלות שונים ואין שום קוד תקלה במנוע ובגדול האוטו נוסע ממש יפה

הסימפטומים היחידים הם גמגומים חריפים סביבות 3000 סלד בהאצה בעליה בהילוך שני או שלישי ומדי פעם יש בומבה קטנה באיידל ברמזור, שבוא הסלד ירד סביבות ה200 ויעלה מייד חזרה

האם זה רק פלאגים או סלילי הצתה ?

אני זוכר שקיבלתי מיספייר בצילינדר 1 לפני שבועיים אבל מאז זה לא חזר

לגבי התנעה האוטו מתניע יפה ומהר, פעם בחודש אולי יוצא מצב שצריך לנסות פעמיים להתניע

לא אתפלא אם הסלילים שברכב מקוריים משנת 2003 מהכרותי עם הבעלים הקודמים

תודה על כל רמז

פורסם

תודה על התשובה ! אני שמח שזאת בעיה בחלק שהוא יחסית זול לרכב הזה

האם למישהו היה נסיון דומה לשלי ברכב ותיקן זאת בעזרת פלאגים, סלילים או חוטים ?

פורסם

היו לי קפיצות ברכב כאשר הייתי עומד נניח בפקק או לקראת עצירה. החלפת פלאגים פתרה את הבעייה.

האם תוך כדי האצה כשאתה מרגיש את איבודי הכוח, יש פליטת עשן שחור?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אין פליטת עשן ואין ריח של דלק

אובדן הכח מרגיש מאוד "חשמלי"?כזה, כאילו הוא לא רוצה לתת, אבל כן יכול

אני לא חושב שיש בעיית דלק, כי בפארקינג אני יכול לדחוף את הדוושה ל6000 סלד והוא ישאר שם כמו אבן

אבל בנסיעה הוא מתעצבן עלי

על מה חשבת ?

עריכה- כשאני חושב על זה, לפעמים בפקק ממש לפני עצירה הוא מפמפם לי ואז עוצר בשקט... ממש כשנוסעים על 5 קמ"ש

עוד סימפטום של פלאגים ?

פורסם

אני חושב שמומלץ מאוד להגיע למוסך כדי שיציצו בפלאגים.

זה יכול לעזור מאוד והטיפול יהיה זול ביותר.

בהצלחה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...