Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו זוג + בקרוב תינוק, מעוניינים לרכוש רכב בטיחותי, אני הנהגת העיקרית.

מתלבטים כרגע בין סקודה פאביה ספורט 1.4 ידני- זו שבמבצע

לבין סקודה אוקטביה 1.2 TSI ידני

אני יודעת שאחת משפחתית ואחת מיני, אבל עדיין קשה לי להחליט, שתיהן נחשבות חסכוניות בדלק, הפאביה ספורט יותר מאובזרת, מחיר אטרקטיסבי, יפה יותר, וקל יותר למצוא חניה. האוקטביה מרווחת וחסכונית מאוד יחסית לגודלה, מחיר אטרקטיבי. ובעיקר בטיחותית יותר מאחר ויש תא מטען גדול.

לא הצלחתי למצוא מבחני ריסוק שלה מאז 2004.

בסוכנות נאמר לי, שרמת הבטיחות זהה לפולסוואגן פולו, שגם בקשר אליה אנו מתלבטים.

אשמח ליעוץ ואולי המלצות על מכוניות בטווח 90000-100000 מקסימום. גם רכב יד 2 בא בחשבון.

תודה רבה מראש.

פורסם
שלום רב,

אנחנו זוג + בקרוב תינוק, מעוניינים לרכוש רכב בטיחותי, אני הנהגת העיקרית.

מתלבטים כרגע בין סקודה פאביה ספורט 1.4 ידני- זו שבמבצע

לבין סקודה אוקטביה 1.2 TSI ידני

אני יודעת שאחת משפחתית ואחת מיני, אבל עדיין קשה לי להחליט, שתיהן נחשבות חסכוניות בדלק, הפאביה ספורט יותר מאובזרת, מחיר אטרקטיסבי, יפה יותר, וקל יותר למצוא חניה. האוקטביה מרווחת וחסכונית מאוד יחסית לגודלה, מחיר אטרקטיבי. ובעיקר בטיחותית יותר מאחר ויש תא מטען גדול.

לא הצלחתי למצוא מבחני ריסוק שלה מאז 2004.

בסוכנות נאמר לי, שרמת הבטיחות זהה לפולסוואגן פולו, שגם בקשר אליה אנו מתלבטים.

אשמח ליעוץ ואולי המלצות על מכוניות בטווח 90000-100000 מקסימום. גם רכב יד 2 בא בחשבון.

תודה רבה מראש.

היי, קודם כל גילוי נאות אני הזמנתי סקודה פאביה מדגם ה-TSI, יש כמה שיקולים שאת צריכה לקחת, קודם כל היתרון בדגם הפאביה שאת רוצה הוא שהדגם נמסר בזמן קצר ואין לו זמן המתנה ארוך, הדבר השלילי הוא שהמבצע קיים בגלל שהחברה רוצה להיפטר מהדגם הזה עם סוג המנוע הזה שנחשב מיושן והיום הם עוברים לגרסת הTSI, ובכל מקרה אני אישית לא הייתי קונה רכב קטן אם היה לי תינוק (לא בטיחותי בגלל כמו שציינת שאין לה תא מטען גדול מאחורה), מה גם שנראה לי שהעגלה לא תיכנס בתא מטען ואם כן אז רק אם תקפלי את הכיסאות ואז לא תוכלי להושיב את התינוק מאחורה ובאמצע (שזה המקום הכי בטוח להסעת תינוקות וילדים), לאוקטביה 4 כוכבים במבחן הריסוק ועוד שיקול שאת צריכה לקחת הוא שהרכב גניב מאוד (לחלקי חילוף למוניות) והביטוח יקר מאוד יחסית בגלל זה אבל חוץ מזה הרכב הוא האחד הטובים בקטגוריה ובמחיר שלו.

אני יכול להמליץ לך על רכבים אחרים בתקציב שלך - האחד זה הפאביה ספייס שזה דגם הסטיישן של הרכב 1.2 ידני ואם תחליטי שאת לא רוצה סקודה אז הייתי ממליץ על הסיטרואן C3 פיקסו שזה מיני וואן קטן עם תא מטען גדול ולדעתי הוא רכב יפה ובטח לעומת הפאביה ספייס, ואגב זה הרכב ששקלנו לקנות אבל אישתי היא אנטי גיר ידני והדגם הזה לא נמכר בארץ עם גיר אוטומט אז הלכנו על הפאביה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ב-100K אין שום אוקטביה חדשה שניתן לרכוש, רק משומשת...

סלמונלה, גם הפביה וגם האוקטביה בעלות 4 כוכבי בטיחות - ולצערנו, שתיהן גניבות (בעיקר הפביה - בתקופה האחרונה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ובכל מקרה אני אישית לא הייתי קונה רכב קטן אם היה לי תינוק (לא בטיחותי בגלל כמו שציינת שאין לה תא מטען גדול מאחורה), מה גם שנראה לי שהעגלה לא תיכנס בתא מטען ואם כן אז רק אם תקפלי את הכיסאות ואז לא תוכלי להושיב את התינוק מאחורה ובאמצע (שזה המקום הכי בטוח להסעת תינוקות וילדים),

אין שום בעיה להסתדר עם תינוק אחד בסופר מיני מודרנית, מניסיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סלמונלה, גם הפביה וגם האוקטביה בעלות 4 כוכבי בטיחות - ולצערנו, שתיהן גניבות (בעיקר הפביה - בתקופה האחרונה).

אוקטביה חדשה ידנית 1.2 TSI, קיבלנו הצעה מעולה מסוכן המכירות 107K

הוא טוען שלא עשו לה מבחני ריסוק מאז 2004 ובפועל הבטיחות גבוהה יותר...

פורסם

הפאביה החדשה קיבלה 5 כוכבים (אחרי מתיחת הפנים).

פורסם
הפאביה החדשה קיבלה 5 כוכבים (אחרי מתיחת הפנים).

צר לי, היא לא...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה לגבי הפולו מול הפביה?

אשמח לשמוע המלצות נוספות לגבי רכבים אחרים, דגש על בטיחות וחיסכון, עדיף גודל בינוני ולא גדול מדי.

תודה רבה על כל הטיפים

פורסם
מה לגבי הפולו מול הפביה?

אשמח לשמוע המלצות נוספות לגבי רכבים אחרים, דגש על בטיחות וחיסכון, עדיף גודל בינוני ולא גדול מדי.

תודה רבה על כל הטיפים

הפולו יותר טובה ויש לה 5 כוכבים, חשבתי שאת נרתעת מרכבים עם תא מטען קטן, בכל מקרה יש מבצע לפולו דגם 1.4 ידני, ביררתי לפני שקניתי את הפאביה והיא עלתה 83 אלף במקום 90 שזה גם בתקציב שלך, לא קנינו אותה כי היא לא אוטומטית והמנוע מיושן יחסית לTSI שבפולו היא יותר יקרה.

בכל מקרה אם את לא "מפחדת" מתא מטען לא גדול ההמלצה הכי טובה לגבי בטיחות וחיסכון היא ההונדה ג'אז ואפילו יותר מהפולו - לפולו 4 כריות אוויר ולהונדה 6 שזה טוב ליושבים מאחורה וגם מבחינת חיסכון ההונדה יותר טובה, מה שכן ההונדה ג'אז יותר יקרה ומגיעה כמעט ל100 אלף.

• תוכן חדש...