Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גאלאנט ספורט 2003 עם 100K ק"מ.

באופן כללי מאוד מרוצה מהאמינות והתנהגות הרכב, (כל עוד מבינים שלא מדובר ברכב ספורט והציפיות בהתאם).

לאחרונה חיפשתי (ועדיין מחפש) תושבות מנוע וגיר לרכב ובחיפוש נתקלתי בתצורות הרכב השונות הקימות בחו"ל ושקלתי החלפת מנוע לצורך שיפור הביצועים במעט, אני לא מעוניין ברכב ספורט פרופר אך הייתי שמח למעט יותר כח.

לאחר שפסלתי את רעיון ייבוא מנוע וגיר של גירסת VR4 של הרכב (2.4 ליטר טווין טורבו, +200 כח סוס) בגלל בעיות תאימות, נראה לי שיותר חלקים יוחלפו מיישארו, אני שוקל ייבוא של הגירסה המתונה- 2.4 ליטר (לדעתי מנוע 2000 לא קיים באירופה או ארה"ב והוא "שידוך" לטובת השוק הישראלי.

האם ידוע למישהו מידת התאימות של המנוע למכלולים של הרכב שלי, האם יש צורך בהחלפת גיר ו/או רכיבים נוספים?

כמו כן אשמח לשמוע על השתלות דומות במיצובישי גאלאנט...

פורסם

ל ralliart 05 יש מנוע 2.4 170 כוחות סוס כמובן לא שווק בארץ .לא מאמין שמישהו יאשר לך את זה ולא נראה לי כדי להשקיע

יצא לך ממש יקר. לא מאמין שמישהו יוכל לתת לך תשובה סגורה כדי שאתה תזמין. תברר מול המוסך המרכזי שלהם.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

חידוש מרענן, בתוך אחד שיש ברשותו את הרכב הנ"ל...

ה VR4 היא מנוע 2.5, DOCH הנעה כפולה ו282 כוח סוס.

יש אחת כזו בארץ ייבוא אישי..

בקשר ללהביא אחת לארץ, שכח מזה כי אי אפשר לייבא את הרכב הנ"ל בגלל השנה שלו...

החוק המפגר הזה שאי אפשר לייבא רכבים יותר משנתיים אחורה.

לקנות מנוע + גיר קומפלט זו בהחלט אופציה, אבל זה יעלה לך הרבה מאד כסף, עדיף כבר לחזק ולגדוש...

לא משנה איך תהפוך את זה, זה לא יהיה חוקי

תסתכל אצלי בחתימה בקישור שיש למיצובישי גאלאנט 01' שלי זה יגיע לדף שלי שם,

תכנס בחיפוש שם ואתה תוכל לראות הרבה מאד גרסאות והשתלות לגאלנט

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם הבנתי נכון המנוע שאתה מחפש זה מנוע MIVEC 2.4 של גרנדיס/אקליפס הרכבים האלו לא באו אם תיבה ידנית לארץ אז כנראה תצתרך להזמין גיר(אם כל ההשתלה מתאימה,כן), אני לא יודע אם הוא מתאים אבל רק שתדע שיש אותו בפירוקיות בארץ.

והבעיה הכי גדולה שלא תוכל לאשר את הרכב...

פורסם

אני לא מעוניין בהסבה לגיר ידני אלא רק "תוספת כח קלה,

לא ידעתי שמדובר באותו מנוע הקיים בגרנדיס, נתון מעניין.

לא אוכל לאשר השתלה כזו במשרד הרישוי?

פורסם

אם זה היה רק עניין של נפח כדי לאשר הוא היה יכול גם להשתיל מנוע של איבו ...

הרי זה אותו מנוע רק עם T קטנה בסוף השם של הדגם 4G63 - 4G63T :roll:

לפותח השרשור:

גם אני מאד אוהב את האוטו אבל צריך להשלים עם העובדה שלשפר אותו זה יהיה סיפור וחוקי זה בטוח לא יהיה...

עזוב אותו ככה תהנה ממנו כמו שהוא, תעשה לו יישור תחזיר אותו למצב שהוא ייצא מהחברה וזה התועלת הכי טובה שתוכל להשיג בצורה חוקית, אם אתה רוצה להגיע להספק של 200+- ולהשאר חוקי, זה לא יקרה

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם כבר מדברים על איבו המנוע של גלאנט הוא 4G63 SOHC בעל גל זיזים (קאמשפט) אחד. לא כמו בלאנסר 2.0 4G63 DOHC בעל דאבל-קאמשפט,כנ"ל האיבו רק אם T קטנה.

• תוכן חדש...