Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עוד בקטנה, יש כאלה נהגות שיש להם מאחורה וו גרירה.

ראיתי בלייב איך מישהי עם גראנג צ'רוקי עושה רוורס על רכב והכניסה את כל הוו לרכב שלו.

לא נורמאליות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד בן אדם, מה למען השם אתה עושה בפורום מכוניות?

:-D אני אוהב מכוניות אבל ישנות יותר! מה הבעיה בזה??

בארץ אוהב יותר את הישנות של ה90, הונדה סיויק קורולה ודומותיהן מאשר החדשות

ויותר אמריקאיות כל אחד והטעם שלו.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

פורומי היקר, שלום.

היום יש לי ווידוי בשבילך.

בעודי עומד ליד רכבו החונה של חברי, אני קולט שברולט שנוסעת רוורס אט אט, ממש קרוב לרכב של החבר-2 סנטים- בצורה כזו שפשוט החלטתי לתת שאגה קלה לנהג. החירש, מסתבר. אז גם שמתי "טפיחה ידידותית" (להזכירכם- בחור גדול מידות שלא יודע לחשב את הכח שהוא מפעיל... כך שהיא לא הייתה כל כך ידידותית בטעות. אני מבטיח לכם שזה היה רק בטעות), עם בום גדול...

הנהג יצא מריכבו, חשב שעשה תאונה (אמרתי: "בום גדול", לא?), ומתחיל לבכות לי במבטא צרפתי כבד :lol:

התנצלתי בפניו, אחרי הכל באמת לא התכוונתי. בינתיים כמה סקרנים החליטו לבוא לראות מה הנזק :lol: :lol: :lol: והצרפתי רוצה לדפוק לי מכות (דגש על "רצה". אני גדול-מידות, כפי שציינתי...).

מה כבר יכל הבחור לעשות? נכנס לאוטו אחרי שזרק מספר מילים-ונסע משם.

חווייה מעניינת שבדיוק הזכירה לי את השירשור הזה.

וכל זה איפה? ליד הרבנות...:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בגלל זה הכי טוב להחזיק רכב ישן...שלי שנת 2000 ולא אכפת לי אם ישרטו או ידפקו קצת...גם ככה הוא לא יפה.

העיקר אני מגיע לאיפה שאני רוצה וזהו..גם אם היה לי כסף מיותר לא הייתי משקיע אותו ברכב במדינה הזו

אם היה לי רכב חדש הייתי פוחד כל הזמן מה יעשו לו ואיפה לחנות ובלגן......

מי צריך רכב מפואר במדינה הזו? אי אפשר לנסוע מהר, המדינה קטנה גם ככה והרוב נסיעות קצרות.

רכב יפני אמין של של סוף שנות ה90 תחילת ה2000 צריכת דלק טובה ואתה מסודר לא צריך יותר מזה לדעתי.

לא יודע מה אתך, אם מישהו ישרוט לי את הרכב הישן שלי אני מאד מאד יתעצבן.

מה שטוב אצלי, שפסי הקישוט עבים והפגושים בולטים מהרכב ועשויים מפלסטיק שחור מחוספס. כדי להעלים שריטות חונים ספריי צבע שחור ב 20 ש"ח, או אפילו משחת נעליים:shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כאן נגמרו לי המילים. סגרתי את החלון והגברתי את טל ואביעד.

על מה אתה מדבר?

ואת שיטת "תחנה עד שתשמע בום" ספגתי בעצמי + השאירו לי מזכרת קטנה על הפגוש. לא תיקנתי.

פורסם
שמע יש לי חבר שקנה רכב ב80 אלף שקל..........

הוא מוציא כפול כסף ממני על דלק, על טיפולים..הערך של הרכב שלך יורד כל חודש בגלל איזה יצחק לוי אחד..

כל פעם שאתה שם את הרכב בחניה אתה צריך לפחד שידפקו לך אותו?

ברור שאני מכבד את הרכב שלי ושל אנשים אחרים, למשל אני חונה בחנייה של קניון גדול - מרחק של הליכה יותר גדול מהעבודה כדי שיהיה מרווח ענקי ולא תהיה בעיה. גם ברכב שנת 2000 לא בא לך לקבל מכות..

אבל כאילו שזה לא רכב יוקרתי ויפה אז אתה לא צריך לדאוג מה יקרה לו הבנת??

יש לי חבר שקנה מיצובושי לנסר מהצורה החדשה לי יש סוזוקי באלנו והוא בנתיים רק בוכה מאז שהוא קנה אותו

רכב שנת 2000, צריכת דלק 1 ל12.5 , לא רואה מוסך, טיפולים זולים זריז. מה צריך יותר מזה?

אני בחיים לא הייתי משקיע כסף על רכב שאני יודע שכל שנה אני מפסיד 15 אלף שקל

במדינה כזו זה טימטום מוחלט, אם אתה עשיר זה משהו אחר.

בואנה, אתה חתיכת פראייר...

אני נוסע באופניים ולא מוציא שקל!

ובקשר לנהגת, היא צריכה להופיע ברשימה: "אנשים שצריך להרוג".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני תמיד הייתי בטוח שיש פה משוואה פשוטה: צבע צהוב = צבע מושך עיניים = רכב של ערסים. כתוצאה מהמשוואה הזו, אנשים צריכים לפחד להתעסק עם יונדאי קופה צהובה/ איביזה FR/CUPRA. האם אני טועה?

בלי להיכנס ליותר מידי לסטיגמות, "קופרה צהובה" או "יונדאי קופה צהובה" אלה מכוניות של ערסים צעצוע. כל מיני ערסים טיפשים כאלה בני 20 שחיים בסרט שהם עבריינים וצריך להדביק להם כאפה או שתיים ולהחזיר אותם למציאות.

BMW סידרה 7 או מרצדס מקבילה, עדיף בצבע שחור עם חלונות כהים, זה כבר סיפור אחר..

פורסם

וואלה?? דווקא יש לי חבר, אשכנזי אגב, מהנדס תוכנה, בעל איביזה קופרה צהובה חדשה. להגיד עליו ערס יהיה ביזיון לכל הערסים לדורותיהם. דווקא על החבר'ה שלך עם הbmw יש לי כמה מילים לומר, אבל נשמור את זה ליום אחד כי ברור שאתה באת ליצור פרובוקציות פה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עזבו פרובוקציות, זה לא מעניין פה אף אחד.

הטענה שלי הייתה פשוטה: למרות שצהוב מושך את העיניים יותר מכסוף, הייתי בטוח שהוא "יזכה" לכבוד שלו ואנשים יפחדו לשרוט כאלו מכוניות, מהפחד שיבוא אליהם ערס כלשהו ו"יטפל בהם".

לצורך העניין, אם טויוטה קורולה כסופה עומדת ליד איביזה FR צהובה ואחת מהן חייבת להינזק, תמיד הייתי בטוח שהטויוטה "תזכה לכבוד".

נ.ב

יכול להיות שאני טועה/מטעה, אבל אין לי ניסיון אמיתי בהשחתת מכוניות מצד הפוגע, וגם לא יהיה לי.

פורסם

הם שם נוהגים (לא מחנים, נוהגים!) בשיטת הבום בדרך קבע.

זה טירוף שם!

אתה רואה ממוצע של 15-20 תאונות קלות ביום ואף אחד לא טורח לצאת להחליף פרטים.

הרבה מאוד מכוניות דפוקות עם מלא מכות קטנות וכולם מבסוטים מהחיים חוץ מתיירים שמגיעים לשם עם רכבים שכורים ולא מבינים למה זה מגיע להם! :lol:

תחשוב על עיר שלמה של מיליונים שנוהגת (ולא רק נוהגת, גם רוכבת וגם הולכת בכביש) כשהחוק היחידי הוא שאין שום חוקים!

http://www.youtube.com/watch?v=gkbmUI0MsdM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=2ERezCg2CQU&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה הספורט הלאומי שלהם זה מכוניות מתנגשות:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי יצא להתקל בבן אדם מבוגר בחיפה שבשביל לחנות בניצב הוא נתקע בשתי רכבים, לא פחות מ4 פעמים בכל פגוש, של הרכב מאחוריו ושל זה מלפניו.

מיותר לציין שהוא יצא מהרכב והמשיך לדרכו כאילו כלום לא קרה. תסלחו לי אבל משום מה, זה הצחיק אותי.:-)

(כמובן השארתי להם מספר רכב שלו על השמשה)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

פעם יצא לי לראות X1/9 ירוקה שתקועה עם הפגוש-ברזל שלה בתוך הפגוש השחור מפלסטיק של קורולה סאן שעומדת לפניה.

ככה המכוניות חנו, לא יודע מי הגיע ראשון ומי הנהג המוכשר מבין השניים, אבל היה מצחיק לראות את זה.

איפשהו יש לי תמונה של זה, צריך לחפש.

• תוכן חדש...