Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עלי לבחור רכב ליסינג בעלות של כ-120K.

ישמש בעיקר לנסיעות בינעירוניות בעבודה (ציר פרדס חנה-ת"א), נסיעות בעיר וכרכב משפחתי לזוג + 2 פעוטות.

חשוב שיהיה נעים וחלק לנסיעה, מרווח ושיקול נוסף הוא שווי מס נמוך.

האם מומלץ ה-i30CW?

פורסם

שאלות נוספות לגבי ה-i30CW:

1. האם יש אפשרות לחלל פנימי שאינו שחור? (מניח שלא...)

2. איך נוחות המושבים לנסיעות ארוכות? (בעיקר זה שליד הנהג לאישה המלכותית שצריכה שיהיה לה נוח)

3. האם 4 הילוכים אוטומטי לא הופכים אותה ל"עגלה בלי סוס" כפי שמישהו תיאר...?

4. האם היא גבוהה באופן סביר לנסיעה בתנאי שטח? (לא לשבילי 4X4 כמובן, אבל בהחלט כן לדרכי עפר עם אבנים, בלי להידפק למטה...)

5. האם גרסת הליסינג כוללת את גג השמש?

תודה!

פורסם

הרכב מאוד מרווח, בעיקר במושב האחורי אך הנסיעה מעט קופצנית ורועשת. הניסיון שלי הוא עם דגם ההאצ'בק כך שאני מציע לך לגשת לסוכנות הקרובה אלייך ולבצע נסיעת מבחן בדגם הספיציפי.

תא הנוסעים מגיע בשחור בלבד וגג השמש הוא סטנדרט.

הרכב שהיה ברשותי, האצ'בק כאמור, ראה לא מעט שבילים אבל בנסיעה מאוד מאוד זהירה ועדינה ומעולם לא נגרם נזק.

נוחות המושבים טובה, מעולם לא שמעתי תלונות, לא מאשתי לא מהילדים ולא מנוסעים אחרים.

הגיר מציק לעיתים, בעיקר בניסיון להאיץ ולהוריד מרביעי לשלישי אבל במקום לבזבז אנרגיה בלחיצות פשוט מזיזים את הידית ימינה והרכב מוריד הילוך.

כרכב משפחתי היא אופציה מעולה עקב מושב אחורי מאוד מרווח, תא מטען שימושי וגדול וגם איבזור טוב ביחס לשאר דגמי הבסיס.

אני מציע לך לבדוק גם את קיה פורטה שיכולה להתאים, היא שקטה ונוחה יותר, מציעה גיר 6 הילוכים שתורם לשקט בשיוט וגם לצריכת הדלק. החסרונות לעומת היונדאי הם מושב אחורי פחות מרווח אך לא רע בפני עצמו ותא מטען פחות שימושי.

אני אישית ממתין ליונדאי I35 שאמורה להיות גם מרווחת, גם שקטה ונוחה יותר וגם מצויידת ביחידת כוח חזקה יותר עם גיר 6 הילוכים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...