Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אוהד

תודה על הפירגון ואני שמח שאתה מבסוט מהסאונד

לגבי כיוונים והתפתחות של הרמקול תוך שעות עבודה הסיפור הוא כזה

ברוב המקרים השינוי בטבעת הסראונד תוך עבודה של הוופר הוא מינורי

הטבעת עשוייה בדרך כלל מחומר גמיש דיו כדי להגיע למקסימום תנועה גם ללא התגמשות של זמן עבודה

השינוי הרדיקלי מתבצע עקב התגמשות הספיידר שזה הדיסק (בדרך כלל צהוב) שיושב בחלק התחתון של המימברנה

ברמקולים מקצועיים ואיכותיים משתמשים בבניית הספיידר בחומר יוקרתי יותר, וטוב יותר, אבל במקביל הגמישות שלו יורדת

לכן עבודת מימברנה מסיבית לאורך זמן מגמישה את הספיידר

כשהספיידר גמיש מספיק ועובד מסונכרן עם הסראונד אז תנועת הרמקול מעלה מטה היא מושלמת ואין התנגדויות רציניות בתנועה

קביעת זמן עבודה של רמקול לפני כיוונים סופיים נעשית על ידי היצרן ונמדדת במעבדות היצרן

אבל אני חייב לציין שבסופו של עיניין המעבדה הטובה ביותר בעולם היא האוזן של כל אחד ואחד

ואני מכיר בעלי סטים כאלה שמתרגשים כל כמה חודשים מחדש משיפור הסאונד

אם זה שיפור אמיתי או קטע פסיכולוגי אין לי מושג

מה שאני יודע שזה עושה טוב לאנשים והרי בסופו של דבר זו המטרה...

• תוכן חדש...