Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות I30 חדשה

ומישהו אמר לי שלא כדאי

מכיוון שזה רכב שנפוץ מאד בליסינג

לכן בעוד 3 שנים יהיה היצע גדול, ומחירו יקרוס

ולראיה,

I30 מודל 2008 שמחיר המחירון הוא 78-80K

נמכר ביד2 במחירים של 65-70K

האם זה נכון? האם לא כדאי לקנות בפרטי רכב שנפוץ בליסינג?

פורסם

אינני מכיר את ה-I30 אבל נאמר כך -

זה נכון בגדול לגבי רכבים שהיו בליסינג או זהים לאלה שקיימים בליסינג.

לדעתי רכב מיד פרטית, שמור, עם ק"מ סביר והיסטוריית טיפולים מוכחת במוסך מורשה וכמובן אם מדובר למשל בדגם מאובזר או מפואר שלא קיים בליסינג - יימכר במחיר גבוה יותר ממה שראית.

כך לדוגמה את הפורד פוקוס. גם נמכר בהמוניו לא?! אבל אלה מיד פרטית שהם מהדגם המפואר (גיאה) עם המנוע 2000 נמכרים יותר בקלות ובפגיעה פחות גדולה במחיר מאשר אלה שמגיעים מציי הרכב השונים.

פורסם
34 אם אין לו יחוד מסויים אמיתי, בעוד 3 שנים אתה תפסיד ממש הרבה על הרכב. אל תעשה את הטעות הזאת

כלומר, כדאי למשל ללכת על הi30 עם גימור supreme

האיכותי יותר?

הבדל של 6k

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם את הגדם המאובזר יותר יש בחברות השכרה.

אני לא הייתי קונה, אם חשובה לך שמירת הערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבי מכר I30 בת שלוש לפני חודשיים, הוא מכר במחירון בול, הרכב היה ללא רבב.

ירידת הערך לא הייתה גבוהה מהנורמה - נקנה ב122K לפני 3 שנים, נמכר ב85K - סה"כ ירידה של 9-10% בשנה, כמו כל רכב חדש.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אז אבא שלך מצא את הפראייר של החיים שלו, כי לא חסר I30 פרטיות בנות 3 שנמכרות במחירים 60-70 אלף כשהמחירון עומד על 80.

לפותח השרשור, אם תקנה את המודל 2.0 ליטר, אז יכול להיות שהמחירון לא יפגע, בשאר הגרסאות תתכונן לנפילת מחיר קשה.

פורסם

לפותח השרשור - למה לך לקנות I30 חדשה כשאתה יכול לרכוש אחת בת 3 בחצי מחיר?? מדובר ברכב די אמין, כך שלא צפויות לך בעיות מיוחדות (וגם אם כן - הכסף שחסכת עולה עשרות מונים על עלות התיקונים, אם בכלל).

פורסם
חשבתי לקנות I30 חדשה

ומישהו אמר לי שלא כדאי

מכיוון שזה רכב שנפוץ מאד בליסינג

לכן בעוד 3 שנים יהיה היצע גדול, ומחירו יקרוס

ולראיה,

I30 מודל 2008 שמחיר המחירון הוא 78-80K

נמכר ביד2 במחירים של 65-70K

האם זה נכון? האם לא כדאי לקנות בפרטי רכב שנפוץ בליסינג?

תראה, אני רכשתי לפני כשבוע i30 מליסינג, מודל 2009.

רוב המודעות מפרטי, המוכרים רצו מחירים לא ריאליים. יתכן שיקבלו באם ימתינו למוכר המתאים.

כאשר יש לך מול העיניים רכב מפרטי, ואותו רכב מליסינג ב 10-12% פחות, מדובר על הפרש של 8000-10000 ש"ח.

ולכן יש לא מעט שיעדיפו מליסינג מאשר מפרטי - דבר אשר מושך את מכירי הפרטיות למטה.

כמו כן, המבצעים שהיבואנים נותנים והמכירה המסיבית מהליסינג לא עוזרת לשמירת הערך (ראה הירידות האחרונות במחירון יוני של לוי יצחק).

במקרה שלי, אני מצאתי i30 מליסינג נהג יחיד, שנה ו 10 חודשים על הכביש, עם 31000 ק"מ.

אני מתכוון להחזיק את הרכב לפחות 5-6 שנים.

חיפשתי חלופות מיד פרטית, אבל המחירים היו יותר גבוהים.

תכלס, שאתה קונה מפרטי, אתה גם לא יודע איך הבעלים נהגו ברכב, ומי בדיוק נהג בו. אז אני לא נבהל מליסינג.

אקיצר, אני רוצה לאמר לך שהכל עניין של מזל ותזמון.

אם בעת שתרצה למכור יהיה שפע של מכוניות ליסינג עם אותו מודל ואותו מספר ק"מ, אני מניח שתצטרך להתפשר במחיר... או למצוא את זה שלא מעוניין בשום אופן מליסינג ויעדיף פרטי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז אבא שלך מצא את הפראייר של החיים שלו, כי לא חסר I30 פרטיות בנות 3 שנמכרות במחירים 60-70 אלף כשהמחירון עומד על 80.

לפותח השרשור, אם תקנה את המודל 2.0 ליטר, אז יכול להיות שהמחירון לא יפגע, בשאר הגרסאות תתכונן לנפילת מחיר קשה.

מדובר בדגם השניי ליטר כמובן..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

קח בחשבון שב2008 יונדאי i30 עדיין לא נמכרה במספרים שמתקרבים לכמויות של השנתיים האחרונות, בעוד 3 שנים יהיו הרבה יותר רכבים מדגם זה למכירה מאשר עכשיו, וההשלכות בהתאם.

פורסם

כמו הקודם למעלה, אם אתה נעול על היונדאי אז תזמין רק את הדגם המפואר ביותר

גם אם יש תוספות יקרות שדורשות הזמנה מיוחדת שווה לך להוסיף עוד עשרת אלפים ש"ח וכשיגיע הזמן למכור לא תהיה לך בעיה

וגם תהנה מרכב מפואר בכל תקופת השימוש

אני אישית לעולם לא יקנה רכב שיש להייטקיסטים פראיירים מיליון כמוהו בחוץ ,שמוכנים לשלם שלושת אלפים חמש מאות שקל בחודש על קורולה בלי חלונות חשמל

פורסם

מחיר השוק בעוד 3 שנים מאד משמעותי בשבילי

נראה לי שארד מה I30...

אילו דגמים לא שורצים בליסינג?...

פורסם

לצערי כיום רוב המכוניות הטובות והאימנות נמצאות בליסינג שזה יפניות וקוריאניות

היקרות יותר ממאה שלושים אלף כבר לא תמצא כי רוב הביקוש הוא בנתח שוק זה

לדוגמא פולקסווגן הוא כמעט מוקצה בליסינג פרט לג'טה אלף שש מאות

גולף TSI תהיה בחירה מצויינת

גם יש מבצע על ג'טה TSI

אופל אסטרה ספורט טורר שטרם נכנסה למבצע בשלמה שמלצר-סיקסט

ובקיצור כל רכב באיזור מאה ארבעים אלף -עד מאה חמישים

יותר מזה זה כבר מזדה 6 ורכבי מנהלים שיש המון בליסינג

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מחיר השוק בעוד 3 שנים מאד משמעותי בשבילי

נראה לי שארד מה I30...

אילו דגמים לא שורצים בליסינג?...

אם מחיר המכירה הוא הדבר המשמעותי בשבילך אז תחפש רכב בן שנתיים-שלוש ולא חדש מהחברה.

כל רכב יפסיד 25-35% בשלוש השנים הראשונות, לאחר מכן הירידות מתמתנות.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...