Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW מציגה מיני קופר קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבעים בתמונה, בהחלט לא עושים חסד עם הגיזרה של המכונית.

אני מאוד אהבתי לראות את הצורה החדשה. היא הרבה יותר מעניינית ופלפלית.

מחכה לראות אותה בכבישים.

פורסם

לדעתי היא לא פחות ממדהימה.

העיצוב החיצוני פשוט מדהים, והעיצוב הפנימי בכלל אין מה לדבר.

לדעתי היא תצליח, לא יודע מה יקרה פה בארץ, בטח המחיר ייזנק בכמה מאות אלפים משאר העולם.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

יותר מעניין לראות אם יהיה מיני רוסטאר,במקום הקבריולה הנשית...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בס"ד

בחוץ יפה מאוד, בפנים לא אהבתי

המד מהירות(אם אני לא טועה)הגדול הזה באמצע משגע אותי מה העניין?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

boring boring boring.

אני מוחה! (וגם בגרמנית!),

פשוט מעצבן אותי לראות את היצרניות הגדולות מוצאים מילאירד דגמים בישביל לדחוף לנו עוד תרגיל שיווקי חדש.

איפה הטוהר בדגם חדש? מתי לאחרונה יצאה מכונית חדשה שלא באה למלא נתח שוק כזה או אחר?

כאילו סידרה 5 GT אם אנני טועה,או X1 נו באמת ועכשיו גם המיני קופה,וזה לא שאודי או מרצדס חוסכות אותנו מדגמים שכאלה,

"מה יעשו כל האנשים הללו שתמיד רצו M3 שהוא ג'יפ אבל עם מרווח רגליים של סאלון,וגג נפתח" ואז ינסו לשווק לכם את ה"רכב לאנשים שרוצים M3 שהוא ג'יפ לימוזין קונברטיבל,אבל פחות ברגיסאת הבייבי שתהיה מובססת על סידרה 1" וכך לאט לאט השוק מוצף ברכבים שהם חסרי תשוקה ונשמה שמי שאחראי להם,זה אנשי שיווק ומכירות ולא אנשים עם רצון לבנות מכונית טובה.

ומי שחושב שזה טוב ולמה לא? למה אדם צריך להתפשר ,ואם יש לו מכונית ספורט אז היא לא יכולה להיות גם דיזל וגם 4 דלתות וגם מוגבהת,

כי זה פשוט הורס את כל היחודיות של הרכב ואת כל מה שהוא אמור לייצג.

Porsche 944 turbo

פורסם

במילה אחת - מוטציה.

מעניין כמה קמור ירצו להרוויח עליה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...