Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לקראת רכישת רכב.

התקציב 70-80K

מחפשים רכב שנתון 2009+ יתרון לרכבים שיש להם תפוצה גדולה בחברות הליסינג .

רכב חסכוני שלא רואה מוסך . משהו טוב

הבקשה שלי זה דגמים..לא אנשים פרטיים שמוכרים .

במידה ולא נרכוש יד 2 נרכוש את הקיה פיקנטו 1.25

הרכב הינו רכב שני.

אני נוהג בו 18

אמא שלי נוהגת בו

יכול להיות שקונים לי אוטו אבל זה לא נתון פה !

תודה לעוזרים

פורסם

אם הפיקנטו מתאימה לצרכים שלכם אני לא רואה סיבה לרכוש רכב גדול יותר ומשומש ועוד עם עבר ליסינג.

הפופולאריות של רכבי המיני רק תלך ותגדל עקב המחיר הנוח, מחירי הדלק הגואים והצפיפות שגוברת. אם הפיקנטו מתאימה לכם אז עדיף לרכוש אותה ולסגור עניין.

רכב סופר מיני משומש יהיה עם עבר בעייתי של ליסינג שיגרור הפחתה חדה ממחירו בעוד X שנים, צריכת דלק גובהה יותר, רוב הסיכויים שאיבזור פחות לעומת הפיקנטו המאובזרת ועבר משומש.

בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך לבדוק פורד פיאסטה 1.4 TREND 2009-2010 שהמחירון שלהם (במידה ומדובר ברכב עם עבר של ליסינג) הוא באזור 71-79K תלוי בשנתון ובק"מ.

ותן גם מבט בסקודה פאביה בשנתונים הנ"ל, בעדיפות למנוע 1.2 TSI עם תיבת הDSG, תראה אם תמצא משהו שמור מליסינג, זה אוטו מאוד מהנה לנהיגה ומאוד חסכוני.

אם התחברת ללוק של הפאביה, אבל אתה מפחד מההוצאות של רכב עם שורשים גרמניים ויבואן דפוק כמו צ'מפיון מוטורס, ממליץ להסתכל לכיוון של הסוזוקי סוויפט בדגם GLX 1.5 היותר מאובזר מהGLS.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
ממליץ לך לבדוק פורד פיאסטה 1.4 TREND 2009-2010 שהמחירון שלהם (במידה ומדובר ברכב עם עבר של ליסינג) הוא באזור 71-79K תלוי בשנתון ובק"מ.

ותן גם מבט בסקודה פאביה בשנתונים הנ"ל, בעדיפות למנוע 1.2 TSI עם תיבת הDSG, תראה אם תמצא משהו שמור מליסינג, זה אוטו מאוד מהנה לנהיגה ומאוד חסכוני.

אם התחברת ללוק של הפאביה, אבל אתה מפחד מההוצאות של רכב עם שורשים גרמניים ויבואן דפוק כמו צ'מפיון מוטורס, ממליץ להסתכל לכיוון של הסוזוקי סוויפט בדגם GLX 1.5 היותר מאובזר מהGLS.

חברה שלי דיברה היום עם סוזוקי חולון והם אמרו לה שהסוזוקי סוויפט החדשה, מנוע 1250, יותר חזק מהמנוע 1.5.

די גיחכתי, אבל רציתי לשאול, היש דברים בגו?

או שהוא רצה שהיא פשוט תקנה רכב חדש? :shock:

פורסם
חברה שלי דיברה היום עם סוזוקי חולון והם אמרו לה שהסוזוקי סוויפט החדשה, מנוע 1250, יותר חזק מהמנוע 1.5.

די גיחכתי, אבל רציתי לשאול, היש דברים בגו?

או שהוא רצה שהיא פשוט תקנה רכב חדש? :shock:

תשמע, זה דווקא יתכן. אני יצא לי לנהוג רק על ה1.5 לכמה שעות, אבל די נהינתי מהנהיגה, האוטו יחסית לגודלו מרווח, נוח ותמיד יש לו זמינות כוח (למרות 4 ההילוכים באוטומט).

אם בסוכנות אומרים שזה יותר אז יכול להיות, רק לשם השוואה המנוע 1.2 טורבו של הוואגיות (שמותקן גם בחלק מהאיביזות, פולואים, פאביות, רומסטר ואפילו סיאט לאון מסויימת החל משנת 2010) מספק 105 כ"ס ומשודך לתיבת DSG7 שאני אישית מאוד אוהב.

החבילה הזאת של טורבו 1.2 + DSG נותנת ביצועים יותר טובים מחלק ממנועי ה1.6 היותר וותיקים של הקונצרן ככה שנפח מנוע זה לא תמיד הדבר היחיד שנותן לך כוח, וזה גם לא הדבר הכי חשוב לדעתי ברכב.

אם ניקח נתונים יבשים, הרי שהסוויפט 1.5 מפיקה 102 כ"ס שמתקבלים ב4100 סל"ד, והמנוע מספק 13.6 קג"מ מומנט.

ההאצה 0-100 היא ב11.7 שניות, יותר טוב מחלק מהמשפחתומטיות אבל הרכב הזה לא מיועד להיות חיית רמזורים וגם לא מזכיר משהו בסגנון. עם כל זה הוא עושה 1:12.5 ק"מ לליטר בערך במשולב.

הסוויפט החדשות 1.25 מעט יותר חלשות, "רק" 93 כ"ס שמתקבלים ב4800 סל"ד, והמנוע מספק רק 12 קג"מ מומנט.

ההאצה 0-100 לוקחת קצת יותר, בערך 13 שניות, אבל צריכת הדלק משתפרת פלאים לאזור ה1:15.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

גש לסוכנות, בקש נסיעת מבחן, ולך עם ההרגשה הפנימית שלך (וכמות המרשרשים שהכיס שלך יכול להרשות לעצמו לאבד :lol: )

פורסם

בוקר טוב,

דייהטסו סיריון נכנסת לכם בתקציב ומתאימה מאוד לדרישות שלכם. מכונית עירונית, חסכונית בדלק, זולה מאוד לאחזקה (אמינה) ונפוצה יחסית בליסינג. אופציה חביבה נוספת, אבל כזאת שעולה בערך 80 ולא 70 אלף ש"ח היא יונדאי i20.

אנחנו לקראת רכישת רכב.

התקציב 70-80K

מחפשים רכב שנתון 2009+ יתרון לרכבים שיש להם תפוצה גדולה בחברות הליסינג .

רכב חסכוני שלא רואה מוסך . משהו טוב

הבקשה שלי זה דגמים..לא אנשים פרטיים שמוכרים .

במידה ולא נרכוש יד 2 נרכוש את הקיה פיקנטו 1.25

הרכב הינו רכב שני.

אני נוהג בו 18

אמא שלי נוהגת בו

יכול להיות שקונים לי אוטו אבל זה לא נתון פה !

תודה לעוזרים

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
תשמע, זה דווקא יתכן. אני יצא לי לנהוג רק על ה1.5 לכמה שעות, אבל די נהינתי מהנהיגה, האוטו יחסית לגודלו מרווח, נוח ותמיד יש לו זמינות כוח (למרות 4 ההילוכים באוטומט).

אם בסוכנות אומרים שזה יותר אז יכול להיות, רק לשם השוואה המנוע 1.2 טורבו של הוואגיות (שמותקן גם בחלק מהאיביזות, פולואים, פאביות, רומסטר ואפילו סיאט לאון מסויימת החל משנת 2010) מספק 105 כ"ס ומשודך לתיבת DSG7 שאני אישית מאוד אוהב.

החבילה הזאת של טורבו 1.2 + DSG נותנת ביצועים יותר טובים מחלק ממנועי ה1.6 היותר וותיקים של הקונצרן ככה שנפח מנוע זה לא תמיד הדבר היחיד שנותן לך כוח, וזה גם לא הדבר הכי חשוב לדעתי ברכב.

אם ניקח נתונים יבשים, הרי שהסוויפט 1.5 מפיקה 102 כ"ס שמתקבלים ב4100 סל"ד, והמנוע מספק 13.6 קג"מ מומנט.

ההאצה 0-100 היא ב11.7 שניות, יותר טוב מחלק מהמשפחתומטיות אבל הרכב הזה לא מיועד להיות חיית רמזורים וגם לא מזכיר משהו בסגנון. עם כל זה הוא עושה 1:12.5 ק"מ לליטר בערך במשולב.

הסוויפט החדשות 1.25 מעט יותר חלשות, "רק" 93 כ"ס שמתקבלים ב4800 סל"ד, והמנוע מספק רק 12 קג"מ מומנט.

ההאצה 0-100 לוקחת קצת יותר, בערך 13 שניות, אבל צריכת הדלק משתפרת פלאים לאזור ה1:15.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

גש לסוכנות, בקש נסיעת מבחן, ולך עם ההרגשה הפנימית שלך (וכמות המרשרשים שהכיס שלך יכול להרשות לעצמו לאבד :lol: )

תשמע, פייייי, איזה ידע.. כל החישובים המתמטיים של הסל"ד.. נשבעת לך (אני בת:mmangel:) עד שהגעתי לפורום הזה, סל"ד מבחינתי היה שייך למכונת כביסה... חחחחחחח:shock:)

בכל אופן, הטורבו הזה עושה לי את זה מאוד, למרות שאני לא חיית נהיגה....

פורסם
תשמע, פייייי, איזה ידע.. כל החישובים המתמטיים של הסל"ד.. נשבעת לך (אני בת:mmangel:) עד שהגעתי לפורום הזה, סל"ד מבחינתי היה שייך למכונת כביסה... חחחחחחח:shock:)

בכל אופן, הטורבו הזה עושה לי את זה מאוד, למרות שאני לא חיית נהיגה....

תודה על המחמאה, אבל אלו לא חישובים אלא נתוני יצרן גרידא =]

בעקרון אם כוח-סוס לשם או לכאן זה לא מה שעושה לך את זה, אז אפשר לרדת מעץ ה1.5 ליטר ולחסוך קצת יותר בהוצאות הבנזין המאמיר. (עד כמה שגיר סוזוקי אוטומטי יכול להיות חסכוני)

וכמו שהזכירו לפני, הדהייטסו סיריון גם רכב חמוד שבהחלט נכנס לחשבון =] מנוע 1.3 שמפיק מעט יותר מ100 סוסים, זה בהחלט שווה בדיקה.

פורסם
תודה על המחמאה, אבל אלו לא חישובים אלא נתוני יצרן גרידא =]

בעקרון אם כוח-סוס לשם או לכאן זה לא מה שעושה לך את זה, אז אפשר לרדת מעץ ה1.5 ליטר ולחסוך קצת יותר בהוצאות הבנזין המאמיר. (עד כמה שגיר סוזוקי אוטומטי יכול להיות חסכוני)

וכמו שהזכירו לפני, הדהייטסו סיריון גם רכב חמוד שבהחלט נכנס לחשבון =] מנוע 1.3 שמפיק מעט יותר מ100 סוסים, זה בהחלט שווה בדיקה.

דייטסו - בשום פנים ואופן אני לא אעלה על המכוערת הזו.

מי יכל היה לעצב מכונית בצורה כזו?

מלבד זה שעשיתי עליה נסיעת מבחן,לא משהו בכלל..

:cry:

פורסם
תשמע, זה דווקא יתכן. אני יצא לי לנהוג רק על ה1.5 לכמה שעות, אבל די נהינתי מהנהיגה,

)

נראה לי יותר לכיוון ה-6000 סל"ד.

ב-4100 סל"ד אני מניח שמושג שיא המומנט.

נתונים על הנייר זה טוב ויפה אבל בכל מה שקשור לתאוצות וצריכת דלק הם כמעט תמיד אופטימים.

turboy

פורסם
דייטסו - בשום פנים ואופן אני לא אעלה על המכוערת הזו.

מי יכל היה לעצב מכונית בצורה כזו?

מלבד זה שעשיתי עליה נסיעת מבחן,לא משהו בכלל..

:cry:

תשמע, לא כולם מתחברים לדייהטסו סיריון, אבל סה"כ אם להתעלם מהמראה שלה (שלדעת חלק מהאנשים הוא מכוער אבל על טעם וריח לא מתווכחים), הרכב מאוד אמין, זריז, וקיבל הרבה מחמאות מכמה וכמה מגזינים בארץ ובעולם.

אבל שוב, גם מבחינתי הדייהטסו לא עומד במקום הראשון בבחירת רכב סופר מיני, ככה שאני יכול להבין אותך.

כמו שאתה רואה על מה אני היום מסתובב, מבחינתי שווה לחסוך כל שקל בשביל איביזה 1.2 DSG חדשה :D

מראה מדהים, איבזור הכי עשיר שאפשר, הנאה מנהיגה, ואפילו חסכון יחסי (אמנם לא על החלפים המעט יקרים אבל ביחס למשפחתומטית מליסינג ממוצעת).

gt3rs כתב:

נראה לי יותר לכיוון ה-6000 סל"ד.

ב-4100 סל"ד אני מניח שמושג שיא המומנט.

נתונים על הנייר זה טוב ויפה אבל בכל מה שקשור לתאוצות וצריכת דלק הם כמעט תמיד אופטימים.

תראה, יש אתר שאתה וודאי מכיר ואם לא אז כדאי שתכיר נקרא KML.CO.IL,

יש שם נתוני יצרן, ויש נתונים בשטח אחרי שלקחו את הרכב ובדקו אותו בשבילי הארץ בנסיעה משולבת. הנתונים שהבאתי הם הצריכת דלק האמיתית והתאוצה האמיתית, והיא מן הסתם נמוכה יותר מ"הצהרת היצרן". כמו כן, צריך לקחת בחשבון את אופי הכבישים עליהם נוהגים (העליות והפקקים של ירושלים לא עושות טוב לצריכת הדלק למשל), וכמובן אופי הנהג :-D

אתה צודק שהנתונים הם תמיד אופטימיים, אבל הם קרובים למציאות ולעתים גם פוגעים בול.

• תוכן חדש...