Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה שיטות הפשוטה לחפש פקק ברדיאטור אם יש .

לרוקן ולמלא חדש.

אם אתה רוצה להיות פדנט פרק את הטרמוסטט על מנת לאפשר זרימת מים ,תזרים מים בצינור לשטוף את שארית הנוזל הישן.

יש להעביר את המיזוג לחוםעל מנת לאפשר ריקון גם מרדיאטור חימום

שים לב אין לערבב סוגי נוזל שונים.

לפי מפרט יצרן יתאים לך פרסטון האדום הוא גם ממש מצויין .

תצטרך שני מכלים.

נ.ב אם אין לך פקק ברדיאטור ,אצלי לא מצאתי ומנסיון הגישה קשה לכן שים לב פשוט לפרק את הפנס השמאלי ואז יש לך גישה נוחה לצינור רדיאטור התחתון.

בהצלחה

פורסם

אני אישית ממליץ לא להיתעסק עם פקקי הרדיאטור שחלקם עשויים פלסטיק לא חזק במיוחד שפשוט מיתפרק בנסיון הפתיחה שלו או הסגירה חזרה ואז נוצרת נזילה משם וזה לא הכי נעים ללכת לחפש פקק חדש.

:)
פורסם

תפרק את הצינור התחתון ( עד כמה שאני זוכר )

ותשים רק את הנוזל האדום

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ראיתי שעכשיו יש לי נוזל ירוק בתוך הרדיאטור.

עכשיו אני רוצה להחליף לנוזל אדום, אם אני מרוקן מהצינור התחתון אז איך אדע שהכל יצא ולא נשאר שום נוזל?

והאם יש סכנה בערבוב נוזל ירוק עם אדום/ מים עם נוזל ירוק/ אדום, אפילו בכמות קטנה של מים/ נוזל אחר?

תודה,

שלומי

פורסם

אצלי היו מים ירוקים כשקניתי את הרכב החלפתי כמו שהסברתי לך ולא היו בעיות.

אם אתה יכול להחליף את הנוזל בצורה יסודית תחליף אם לא ,תשאר עם פרסטון הירוק אם עד עכשיו הרכב עבד איתו כנראה שגם זה בסדר.

פורסם

ומי אמר שיש לו פרסטון?

אולי זה של דלקור?

הכי טוב להחליף ומהר למשהו שיודעים מהו, לפני שיהיו נזקים

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

הכוונה שלי הייתה שיחליף ,אבל אם הוא לא יכול לנקז בצורה טובה עדיף שיחליף לנוזל ירוק פרסטון.

עירבוב בין נוזל הירוק לאדום לא בריא.

פורסם

אבל הירוק יגרום לו לנזקים ( אני מדבר על דלקור )

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

על איזה דלקור אתם מדברים?

מה הבעיה איתו?

עכשיו יש לי נוזל ירוק שאין לי מושג איזה חברה..

האם תהיה לי בעיה אם ארוקן את מה שיש לי באוטו ואמלא נוזל ירוק של פרסטון? (בגלון הצהוב)

והאם הוא כבר מוכן לשימוש? פשוט לקנות 2 גלונים ולמלא? או שצריך למהול אותו קודם?

שלומי

פורסם

יניב למיטב ידעתי מעבר בין פרסטון אדום לירוק יכול לגרום לבעיות בריאקציה בין החומרים ,אני מניח שנוזלי קירור אחרים מעניקים צבעים לנוזלי הקירור בהתאם למפרט מסוים שלא מומלץ לערבב ,אלא שוב אם מבצעים ניקוז בצורה טובה.

לעניינך פותח השרשור אם אתה חוזב שאתה יכול לבצע ניקוז כפי שהסברתי לך תחליף לנוזל חדש פרסטון אדום.

פורסם

אוקי,

נניח שפתחתי את הצינור התחתון וחיכיתי עד שהכל יצא.

עכשיו אחרי שאני ממלא את הנוזל החדש - איך אני יודע שאין בתוך בועות אויר? זה מסוכן שלא יהרוס לי דברים..

איך אני מוודא שאין אוויר בתוך הצינורות לאחר שמילאתי את הנוזל החדש?

מה הדרך לנקז את האוויר מהצינורות?

תודה,

שלומי

פורסם

שחר, זה בדיוק מה שאני אומר

אם הוא לא יודע מה יש לו שם, עדיף שיחליף וכמה שיותר מהר.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם
אוקי,

נניח שפתחתי את הצינור התחתון וחיכיתי עד שהכל יצא.

עכשיו אחרי שאני ממלא את הנוזל החדש - איך אני יודע שאין בתוך בועות אויר? זה מסוכן שלא יהרוס לי דברים..

איך אני מוודא שאין אוויר בתוך הצינורות לאחר שמילאתי את הנוזל החדש?

מה הדרך לנקז את האוויר מהצינורות?

תודה,

השיטה שאני משתמש בה כבר המון שנים לניקוז אויר ממערכת הקירור היא פשוטה מאוד:

מילוי המיים עד קצה הרדיאטור אם יש פקק לרדיאטור. אם זה רק מיכל עיבוי אז מילוי עד קו מיפלס מקסימלי לפי הסימונים ואז הנעה של הרכב. מייד עם ההנעה מיפלס המיים יירד בגלל כניסתם למערכת. המשך מילוי תוך שהמנוע עובד ותוך כדי מפמפם על צינורות הרדיאטור הראשיים (עליון/תחתון) בזמן הפימפומים ייצאו בועות חוזר על אותה פעולה עד שניגמרים הבועות לחלוטין והמיפלס של המיים עומד בלי לזוז. מחכה שהמאוורר רדיאטור יתחיל לעבוד וזה הכל. כמובן שעוקב אחרי שעון החום לראות את יציבותו בעניין.

:)
  • תוכן חדש...