Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

נשברה לי בוכנה במנוע בסובארו אימפרזה טורבו 1998 מנוע ej , אני מעוניין לדעת אצל מי אני יכול לקנות בוכנה משומשת או חדשה אבל לא מקורית , כמו כן אני צריך אטם ראש מנוע תחליפי לא מקורי , כמו כן סט רינגים תחליפי , וגם אטמים שקשורים לאגזוז ולטורבו , חיפשתי את כל החלקים הללו אבל לא מצאתי אלא רק בהזמנה אצל יבואן סובארו וזה יקר לי , מישהו יכול לעזור לי ולומר לי היכן לקנות תחליפי ?

תודה לכל העוזרים .:-P

פורסם

פרק מהשכן ממול ,אתה רציני ? אתה חושב שתחליפי יהיה בעל אותה איכות כמו המקורי ויעלה 10% ממחיר המקורי ,אם אין לך כסף לתחזק רכב כזה ,למה לנסות להחזיק אותו בכוח ?

פורסם

הייתי מציע לך לחסוך בנתיים כסף,ולהקפיא את הביטוח והטסט.

וברכבים כאלה עדיף לשים חלקים כמה שיותר טובים ודווקא בהם לא לשים תחליפי

חבל חבל ועוד פעם חבל.

שבת שלום :)

:)
פורסם

גם בשביל להחליף בוכנה תצטרך לקנות מנוע מפירוק, אבל בוכנות של מנוע טורבו. כך שגם האופציה הזולה איננה זולה. תגיד זה הדור הראשון של האימפרזות הקטלניות? 200 ומשהו כוח סוס 5.9 מ-0 ל-100?

פורסם

תגיד חבר,

למה אתה מנסה להרוס את הרכב הטוב הזה?

גם ככה הוא הרוס ואתה רוצה להמשיך להתעלל בו?

ברכבים כאלה קודם כל צריך לדעת לתחזק אותם ולהבין עם מה אתה מתעסק,

אם אתה חושב להחזיק אימפרזה טורבו ולהתחיל לחסוך ולשחק בחלקים תחליפיים אז עדיף לך לזרוק את האוטו לים והעיקר שלא יהיה לך אוטו כזה, כי איך שהבנתי ממך אתה לא מסוגל ולא מגיע לך להחזיק אוטו כזה.

באמת חבל חבל.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...