Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 4-שנת 1999 מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי גולף 1999 מנוע 1800 אוטומטית,היום במהלך נסיעה רגילה מחולון לרמת גן בפפקקים של הבוקר(כ 45 דק' נסיעה)בידיוק שהחנתי ראיתי את הסקלה של המד חום בפס וקצת אחריי ה 90 מעלות(אני יודע שהמחוג צריך להיות קבוע ולא לזוז מילמטר מה 90).

השארתי את הרכב חונה -וכשחזרתי לרכב בסביבות 1815 -לא ראיתי נזילות,היו מים,הכל היה רגיל.לאחר מכן נסעתי שוב בפפקים באיילון מרמת לחולון כ 45 דק נסיעה,והמחוג היה יציב על 90 מעלות לא זז מילמטר.השאלה שלי האם זה היה זיוף מקרי של החיישן ולא צריך לבדוק?

ושאלה 2-- אחרי שהחניתי את האוטו,פתחתי מכסה מנוע והמאוורים לא הסתובבו,חיכיתי איזה 3 דקות ולא הסתובבו.השאלה האם הם מסתובבים רק כאשר האוטו נוסע?? קודם לכן לפני שהתחלתי לנסוע פתחתי את המזגן ואחריי שנייה וחצי הם עבדו.האם זה ככה אמור להיות??? תודה רבה וסליחה על ההודעה הארוכה.

פורסם

המאווררים אמורים לעבוד בלי קשר עם הרכב נוסע או עומד, מונע או לא. הם עובדים לפי יוניט חום.

כאשר מפעילים מזגן, המאווררים עובדים קבוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי במקרה הם לא עבדו שעצרתי את הרכב?חיכיתי 3 דקות...צריך לחכות יותר??אם אני ארד לרכב עכשיו ואניע ואחכ נגיד 10 דק הם יהיו חייבים לפעול? ומה בקשר לשאלה השנייה? תודה

עידכון-ירדתי לרכב עכשיו הנעתי אותו ופתחתי מכסה מנוע-חיכיתי 8 דקות מרגע ההנעה-והמאווררים לא נכנסו לפעולה,אבל המחוג לא זז מ 90 מעלות. זה תקין שהמאוררים לא עובדים 8 דקות ברציפות?

ברגע שהדלקתי את המזגן המאווררים נכנסו לפעולה אחריי שנייה.

פורסם

המחוג מראה 90, אבל המאווררים מתחילים לעבוד ב105 ומד חום עדין מראה 90. צריך קצת לנסוע עם הרכב כדי שהמאווריים יתחילו לעבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שמד החום מראה לא רלוונטי כיוון שברכבי VAG הוא עומד ב-90 בטווח דיי גדול, בכוונה של המתכנן הגרמני.

המאווררים יפעלו מהר יותר דווקא בעמידה ולא בנסיעה. בנסיעה אוויר זורם ופחות יש צורך מאוורר (כמובן הכל לפי מהירות הנסיעה והטמפ' בחוץ).

אם המנוע חם לאחר נסיעה, כשאתה עומד תוך כמה דקות (נניח 10 דקות לכל היותר, בחום הזה בפועל נראה לי הרבה פחות) המאוורר חייב להכנס לפעולה. אם הוא לא נכנס, והרכב מתחמם רק בפקקים נשמע סביר מאד שיש בעיה ביוניט/ממסר מאווררים שאמורים להפעיל אותו.

פורסם

בגולף דור 4 וגם 5 יש להמתין יותר מ-10 דקות אפילו 20 דקות בכדי שהמאוורר של הרדיאטור ייכנס לעבודה.

בכדי לזרז את כניסת המאוורר לעבודה אני מציע לך לעלות את סל"ד המנוע ל-2000 סיבובים לדקה למשך שתי דקות ואז להמתין שהמאוורר יכנס לעבודה.

כאשר מדליקים את המזגן שני המאווררים נכנסים לעבודה מידית.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק-אבל התופעה שהמחוג עלה בפס וקצת אחריי ה 90 בבוקר-ובערב נסעתי 45 והמחוג היה קבוע על 90-אין מה להילחץ?אםפשר להמשיך לנסוע רגיל? אני מחר אסע לעבודה ואבדוק אם המאוררים עובדים בנסיעה-שוב עם מזגן אחריי שנייה הם מסתבבים.ואין נזילות מאף מקום ויש שמן.מה דעתך? פשוט הרכב אצלי כמעט 4 שנים וזו הפעם השנייה בלבד שהמחוג עבר את ה 90.לכן זה מלחיץ

פורסם

ברכב זה בדרך כלל הבעיה נובעת מיוניט חום מזייף. תעקוב בימים הקרובים אחרי התופעה ובמידה והמחוג עובר את ה-90 כנס לבצע סריקת תקלות אצל חבר הפורום רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן כבר הספקתי לדבר איתו:)אני אמשיך לנסוע אם התופעה תחזור אני אכנס אליו כמובן.תודה מרקו.

אגב כבר החלפתי אצלו יוניט חום.

פורסם

קיים סיכוך שהפיוז האחראי על המאוורר אשר ממוקם בתיבת הפיוזים מעל המצבר, הותך וגורם למאווררים לעבוד לסירוגין.

כשאתה עומד מול הרכב הוא הפיוז השמאלי מבין ה3. תראה אם כשאתה נוגע בו המאווררים נכנסים לפעולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדכון:נסעתי היום לעבודה בבוקר,הרכב לא התחמם נשאר קבוע על 90.

ושחזרתי השעה הייתה 13:00 בצהריים ממש חם בטירוף,נסעתי בפפקים של איילון עד חולון מרמת גן והרכב לא התחמם.בדקתי כמו שמרק אמר אם המארווררים נכנסים לפעולה אז לחצתי גז ל20 שניות על 2000 סלד-והם הסתובבו,כנראה שזה היה תקלה בחיישן חד פעמית והכל בסדר?

• תוכן חדש...