Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על ההתייחסויות. חלק מההמלצות שקיבלתי כמו פייסטה וגולף ואונו מפספסות מבחינתי את קריטריון ה"ייחודיות", והולכות לכיוון הפראקטיות. אני מחפש רכב אמין ופשוט מכאנית במצב נסיעה טוב מתחילת השמונים, בטווח ה15000 שקל

פורסם

בתקציב הזה יהיה לך קצת קשה לקשור את כל הדרישות שלך לצרור אחד.

אתה מחפש את המכונית המושלמת גם זולה גם קלאסית גם אקזוטית גם שימושית,

זולה לאחזקה וקלה לטיפול...אין כזו!

קלאסיות אמיתיות עולות כסף, את החלוקה אתה עושה, או משלם על מכונית מושלמת

או משפץ לבד! אין קיצורי דרך!

מכונית שהכי מתקרבת לדרישות שלך היא הגולף קביריולט עם כל היתרונות והחסרונות

של רכב עם גג נפתח-(חפש שירשורים מתאימים).

חפש גם מכונית מיושנת שנות השמונים שעדיין נוסעת ומדברת אליך. כולם יהפכו לאספנות

חלקן יהיו נחשקות המזל הוא למצוא אחת שאתה אוהב!

רכב אספנות למרות האווירה הרומנטית שהוא משדר הוא עולם בפני עצמו שלא חלים בו

החוקים שאתה מכיר מרכבים אחרים. לאחדים זה גן עדן לאחרים גהינום.

לפני שאתה קופץ למים עם חלום בלב ואש של קרב, בדוק עם אתה בכלל מתאים לזה

כי סבתא ננה אומרת "לרכב לתוך השקיעה עם אופנוע זה מאד רומנטי אבל כואב בעיניים"

חפש קצת בשירשורים של רכבי אספנות למכירה, ראה מה מעניין אותך, דבר עם הבעלים, תגיע קצת למפגשים

ותגבש דעה. אח"כ היאוש נעשה כבר יותר נוח...

אם אתה בעל רשיון נהיגה לדו גלגלי (דו"ג) המלצה שלי התחל את ההרפתקאה עם אופנוע אספנות

היתרונות רבים, בנתיים צלול עמוק יותר לתחום ובעוד שנה שנתיים תמיד תוכל למצוא עוד רכב!

לגבי האלפה האלפות אמינות הבעייה היא בדרך כלל הבעלים והמוסכים!

רכב אספנות דורש תשומת לב ואחזקה שוטפת ויקרה, בטיפול נכון כל ממזר מלך...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה רבה על ההכוונה, מחכה להמשך הדיון. מה דעתכם על אלפא אומרו gtv. של תחילת השמונים; האם היא מתאימה לתקציב וצריכת דלק סבירה? ומה הכוונה באחזקה נכונה?; אחזקה לפי ספר יצרן וhaynes או לקיחה למוסך?

פורסם
יש בלוח 911 מדהימה שנת 77.

.

רז, הוא כתב שהוא לא מתחבר לחיפושיות... :roll::roll:

תגיד, איך אתה מתחבר לג'יפים? סמוראי מסוף שנות ה80 או CJ בין שנות ה70 לתחילת ה90 יכולים גם להיות מאוד פשוטים לאחזקה וגם כיפיים (אבל חיסכון בדלק הוא לא הצד החזק שלהם).

אסף.

פורסם

אסף, סיקס? בתור רכב זול אמין וחסכוני? יש לי חבר שיגדל חייה כזאת במשך שנה, והוציא מעל 20 אלף שקל, כשהרכב בקושי נסע.

סמוראי זה אגדה, היה לי אחד שנת 90 במשך שלוש שנים, חלום של רכב, תענוג צרוף למי שלא מחפש לעבור את ה100 בכביש אבל לעבור כול שטח אפשרי.

רכב האספנות היחיד שעונה לדרישות שלך הוא חיפושית, גם אני ביררתי וחפרתי לעומקים לא קטנים בפורומים רבים עד שהבנתי שזה רכב האספנות האולטימטיבי, וכמה ימים אחרי שקיבלתי OK מהחברים כאן בפורום שזה באמת רכב טוב רכשתי אחת משנת 72, ואני לא ישקר אם אני יגיד שהגולף שלי במנוחה מאותו יום כי אני לא יורד מהחיפושית! היא לא מהירה ולא מאיצה כמו הגולף, אבל היא קלאסיקה מטורפת! אין אדם ברחוב שלא מחייך כשרואה אותה , וכבר הציעו לי כמה אלפים טובים בשביל שאני ירד מהרכב וישאיר להם מפתח והעברת בעלות, כרגע אני אי שם רחוק מהמחשבה למרות שיש קצת דחק כלכלי ו2 רכבים לא עוזרים כ"כ לחסוך.

אם עדיין אתה לא אוהב אותה, תקנה פיאט אונו או פג'ו 205 אולי פיאסטה? או פולו עד שנת 99 בערך במחיר שאתה נוקב, בהצלחה בכול מקרה, והכי חשוב! תקנה רכב שתהנה ממנו ולא תקבור עליו את כול הכסף כשהוא שורץ בחניה!

כמו הסופה שהחזקתי במשך שנה הוצאתי עליה את כול מה שהיה לי ובסוף מיאוש שמכרתי אותה במצב חדש! ככה שיצא שרק הבחור אחרי נהנה מהרכב, ואני פחדתי עליו ושמרתי כדי לא להכנס להוצאות נוספות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

במוו סידרה 3 של שנות ה-80 או וולבו 740/240

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
תודה רבה על ההתייחסויות. חלק מההמלצות שקיבלתי כמו פייסטה וגולף ואונו מפספסות מבחינתי את קריטריון ה"ייחודיות", והולכות לכיוון הפראקטיות. אני מחפש רכב אמין ופשוט מכאנית במצב נסיעה טוב מתחילת השמונים, בטווח ה15000 שקל

פורד פיאסטה ,חיפושית ,פיאט כלשהי תנסה למצוא רכב שיהיה במצב טוב שבשלב ההתחלתי לא תצטרך להשקיע הרבה כסף ,

מניסיון אני יכול להגיד לך שחיפושית רכב טוב להתחלה חלקים יחסית זמינים ועדיין יש מוסכים שמטפלים בהם באופן שוטף ,

נכון לא כולם מתחברים אליה אבל אם יש קליק אז יש אם אין ממשיכים הלאה .

יוסי

פורסם

תודה. מה לגבי ALFA GTV שנות השמונים?

או פורד CAPRI? מה בעניין האמינות שלה ועד אילו מודלים(שנים) היא מיוצרת?

פורסם

הייתי ממליץ לך על חיפושית אבל אתה לא מתחבר, יש רכב שלדעתי יכול לענות על חלק מהדרישות שלך חוץ מהדלק, וולוו 144, קלאסי, חזק, אמין, חלקים ניתנים להשגה, קל יחסית לטיפול. אין יותר קלאסי מימנו במחיר הזה. יש עוד אפציות טובות פורד קורטינה, פורד ברנדה, פורד אסקורט, אודי 80, פולקסווגן פאסט, פולקסווגן ג'טה, אופל קדט, אופל אסקונה. אולי תתחבר לאחת המכוניות האלו. יש עוד מכוניות שכרגע לא עולות לי לראש.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הייתה כאן למכירה (לפני כמה חודשים) על ידי חבר פורום פולקסווגן שירוקו 83'

לדעתי זה רכב שעונה בצורה מלאה על ההגדרה שלך :

מודרני יחסית

יחודי ונדיר

בעל מרכב קופה

מרבית המכלולים המכאניים משותפים עם גולף מאותם שנים ועם דגמי פולקסווגן אחרים

המחיר המובוקש היה גבוה יותר מהתקציב שלך, אבל לדעתי שווה להתאמץ.

• תוכן חדש...