Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע לא המציאו עדיין מכשיר שיכול לבדוק כמות חיידקים במזון ? האם זה עדיין בלתי אפשרי טכנולוגית ? האם זה יקר מדי או בלתי כדאי כלכלית ?

ואולי דווקא כן המציאו כזה ? משהו שבמגע ישיר עם אוכל אומר "בתיאבון" או "שווה לתחת". אם כן, בבקשה הפנו אותי למקום שמוכרים אחד, יועיל מאוד לאדם סטרילי (יחסית) כמוני.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אוי, נו.

רוצה להיות בטוח שאין חיידקים באוכל? אל תאכל ב-כ-ל-ל אוכל שאיננו מבושל.

מיליארדי סינים/יפנים/קוריאנים עושים את זה כבר כמה מאות שנים,

בגלל עקרונות התזונה הסינית, נצל את זה לצרכיך...

יש מכשיר כזה, ראיתי לפחות בתוכנית טלוויזיה אחת -

פיתח אותה איזה מדען היפוכונדר. :wink:

אין מכשיר נייד וקטן שבודק ומאתר את כל משפחות החיידקים,

בד"כ מתמקדים במשפחה אחת. למשל, כאן יש ערכה לאיתור אי-קולי:

http://www.homedepot.com/Plumbing-Plumbing-Accessories/h_d1/N-5yc1vZbql8/R-202708273/h_d2/ProductDisplay?langId=-1&storeId=10051&catalogId=10053

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש דיבורים על תגים שיוכנסו לאריזות מזון וישנו את צבעם אם הוא מקולקל. כרגע זה עדיין בחיתוליו ולא כלכלי, אבל לדעתי נראה כניסה נרחבת שלהם עוד בעשור הנוכחי.

יחד עם זאת, הם מיועדים לזיהומים שמתפתחים במזון לאורך זמן, ולא לזיהומים חיצוניים ולא צפויים שהמזון מגיע איתם, אז לא חושב שהם היו עוזרים במקרה הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זיהומים חיצוניים ניתנים בד״כ למניעה ע״י הקפדה על היגיינה פשוטה, כמובן שמקרה המלפפונים הוא קיצוני. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לקבל תגים כאלה גם במסעדות :)

Hans, הערכה שציינתה היא לבדיקת מים בלבד, גם את זה אפשר לפתור ע״י קנייה של בקבוקים סגורים - בתאילנד זה עבד לי מצויין.

כמו-כן, אם אתה קורא להקפדה על רחיצת ידיים לפני האוכל, שטיפת ירקות לפני הכנת סלט וכדומה להיות היפוכונדר, אז אני לא רוצה לדעת מה זה לא היפוכונדר. מספיק לראות כמה מחטטים באף בפקק בבוקר כדי להבין שכנראה תלחץ יד עם לפחות אחד שמצא איתה כמה וכמה אוצרות חבויים בדיוק לפני.

אני משתדל לשמור על עצמי כמה שאפשר, לא ע״י להיות קיצוני ולהמנע מדברים באופן גורף, אבל כן ע״י זהירות והקפדה על מה שאפשר. מבחינתי, מכשיר כזה הוא יופי של דבר (אם היה כזה), בדיוק כמו ש gps עוזר לך למצוא מיקום טוב יותר, מה אכפת לי אם היה מכשיר שעוזר לי לראות אם מסעדה מגישה לי מזון מקולקל ?

וקוריוז קטן, אשתו של אחי היא טיוואנית, יום אחד היא הלכה עם כמה חברות למסעדה סינית בתל אביב (הם גרים בתל אביב), השף שם היה סיני, היא שאלה אותו (בסינית) מה כדאי לאכול, הוא אמר לה שלא כדאי לאכול שם כלום :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כמו-כן, אם אתה קורא להקפדה על רחיצת ידיים לפני האוכל, שטיפת ירקות לפני הכנת סלט וכדומה להיות היפוכונדר, אז אני לא רוצה לדעת מה זה לא היפוכונדר.

הלו, הלו, איפה בעולם רשמתי דבר כזה? נא לא להכניס מילים לפי, תודה.

רחיצת ידיים לפני האוכל ושטיפת ירקות זאת חובה בסיסית, מעולם לא טענתי אחרת.

הקישור שהבאתי לערכה יכול בעיקרון להתאים גם למלפפונים,

אבל אני בטוח שגיגול אינטנסיבי יוביל למוצר מתאים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...