Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק שמוק. אימון נהיגה מתקדמת במגרש סגור ובטיחותי אפשר לעשות גם היום. אז זה מה שעשינו!

אז נכון, זה לא מרוצי מסלול ולא ראלי, כולה ג'ימקאנה קטנה - אבל כיף גדול.

צילמתי כמה סרטונים באמצעות גו-פרו הירו (מצלמה מעולה!) ואני מצרף אותם כאן להנאתכם.

רוני

http://www.youtube.com/watch?v=swmMltDH0uc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=0xCKv4sEpxU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=nXz70mkWt34 דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=fWrle3CaK3s דרך יוטיוב

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ידידי,נכון זה כיף והמצלמה שלך עובדת מעולה, אבל.. זה שאתם מארגנים קבוצת חברים כמעט בחשאי ל"אימון" נהיגה או גימקאנה (את זה גם אני והחברים שלי עושים)לא הופך את זה לספורט מוטורי...וזה לא קשור אם זה "אימון" ראלי, מסלול או גימקאנה.

ברגע שתוכל לקרוא לילד בשמו, מירוץ , תחרות , אליפות, בפרהסיה כולל מדידות זמנים ופרסום תוצאות....זה יהיה ספורט מוטורי אמיתי מבחינתי.

בברכה,

קובי.

פורסם

היי קובי, הרבה זמן לא התראינו!

קודם כל - למה להעליב? בטח שזה ספורט מוטורי. אמנם בקטנה, אבל זה בדיוק מה שכתבתי. ונכון, זה לא "בחסות החוק", אבל יש לזה את כל המאפיינים של ספורט מוטורי עממי, גם אם צופה מהצד יקרא לזה מפגש חברים ותו לא.

נראה לי שהמדינה שלנו דפקה לנו מספיק את השכל, שאנחנו לא קוראים לשום דבר בשם "ספורט מוטורי" אם אנחנו לא מרגישים שקיבלנו אישור בשלושה העתקים מעשרה גורמים שונים. להזכירך, לפני 4-5 שנים אף חברת נהיגה מתקדמת לא חששה לקיים בפרהסיה אירועים כאלה עם מדידת זמנים וגביעים. לשנינו יש כמה מהגביעים האלה בארון, שיזכירו לנו את זה טוב-טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האם שמתאמנים בחדר כושר זה לא נקרא ספורט?

האם שמשחקים כדורגל בשכונה זה לא ספורט?

זה ספורט בריבוע!

אומנם ללא צופים אבל התחרותיות באה לידי ביטוי גם במגרש סגור.

אנחנו גם מתכוונים לארגן קבוצה ליום מגרש שכזה, הבעיה ש"בתי הספר" דורשים סכומים גבוהים מאוד.

אומנם "מבזבזים" להם אספלט והם אחראים על הקונוסים אבל קשה לי להבין מדוע יש לשלם 5000 ש"ח על 4 שעות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה גם מה שאנחנו משלמים, אם כי אפשר לבקש מהם יותר מ-4 שעות. אצלנו זה יוצא ל-20 נהגים 250 שקל, ואנחנו מספיקים לעשות כ-10 סבבים (מחולק לשניים - לשני הכיוונים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני אני בצד שלך כמובן, ונכון לפני 5-6 שנים המצב היה הרבה יותר טוב, ליגות של גימאקנות,ליגה של ספרינט ואפילו גביעים וסיקור תקשורתי גם על ידיך,מה שכואב זה שהלכנו הרבה אחורה והיום MDC זו מילה גסה,החוק סגר אותנו מכל הכיוונים וגמר את הקצת שהיה...

פורסם
רוני ידידי,נכון זה כיף והמצלמה שלך עובדת מעולה, אבל.. זה שאתם מארגנים קבוצת חברים כמעט בחשאי ל"אימון" נהיגה או גימקאנה (את זה גם אני והחברים שלי עושים)לא הופך את זה לספורט מוטורי...וזה לא קשור אם זה "אימון" ראלי, מסלול או גימקאנה.

ברגע שתוכל לקרוא לילד בשמו, מירוץ , תחרות , אליפות, בפרהסיה כולל מדידות זמנים ופרסום תוצאות....זה יהיה ספורט מוטורי אמיתי מבחינתי.

בברכה,

קובי.

אני מצטער קובי, אבל הליגה שלנו זה לא קבוצת חברים ובטח לא בחשאי.

יש לנו ליגה מסודרת ובעלת תקנון, הכוללת 12 מסלולים בשישה מפגשים, משתתפים שנרשמו ושילמו מראש לכל העונה, מדידות זמנים, פירסום תוצאות ואפילו - פרסים בחסות הנקוק.

בנוסף לזאת רשימת המשתתפים מורכבת מנהגים שהיוו את התחרות הקשה ביותר בתחרויות ה MDC.

אז כן זהו ספורט מוטורי - ואפילו ספורט מוטורי משובח. הלוואי ויהיו לנו עוד הרבה תחרויות וליגות כאלו בקרוב - גם בענפי ספורט אחרים...

פורסם

ניב,

א. אתם נחשבים לעבריינים מבחינת החוק,מפני שאין לכם רישוי מתאים לרכבים,המקום לא מאושר לתחרויות.

ב. איפה מפורסמות התוצאות?מתי ואיפה פתחתם הרשמה?

פורסם

לדעתי האישית זה ספורט בריבוע :shock:

כל הכבוד

אני מעוניין לדעת עם אני יכול להשתתף עם קורבט ומתי הליגה הבאה מתחילה

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
ניב,

א. אתם נחשבים לעבריינים מבחינת החוק, מפני שאין לכם רישוי מתאים לרכבים, המקום לא מאושר לתחרויות.

ב. איפה מפורסמות התוצאות? מתי ואיפה פתחתם הרשמה?

רישוי מתאים? זה ספורט עממי...

פורסם

א. אתם נחשבים לעבריינים מבחינת החוק,מפני שאין לכם רישוי מתאים לרכבים,המקום לא מאושר לתחרויות.

ב. איפה מפורסמות התוצאות?מתי ואיפה פתחתם הרשמה?

א. לכל הרכבים יש רישוי. הארוע הינו אימון נהיגה חוקי לחלוטין! קיימים מדריכים ואחראים במקום ואין פה שום עבירה

ב. ההרשמה נפתחה לפני מספר חודשים באתר שלנו - מועדון הרודסטרים, שם גם מתפרסמות התוצאות.

פורסם

כל הכבוד לכם

ויופי שאתם עושים את זה ונהנים

והכי חשוב נותנים בגז!! במקום בטוח ונכון.

יש גם קצת תמונות על הצד?

נ.ב

קובי EDANJ אני חושב בדיוק להפך,

טוב שהם עושים את זה וחבל שלא כל המועדונים לא עושים את זה

ככול שיהיה יותר אירועים ויותר מודעות אולי נצליח להחזיר לפחות את הMDC

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
א. לכל הרכבים יש רישוי אבל לא לוחית רישוי של אירוע ספורט עממי אחרי בדיקה טכנית כמו שדורש החוק הארוע הינו אימון טוב שכתבת אימון נהיגה חוקי לחלוטין! קיימים מדריכים ואחראים במקום ואין פה שום עבירה.

ב. ההרשמה נפתחה לפני מספר חודשים לחברים בלבד באתר שלנו - מועדון החברים רודסטרים, שם גם מתפרסמות תוצאות האימון

בכחול אלו התוספות שלי,שיבושם לכם מכל הלב,אבל זו עדיין גימקאנת חברים לדעתי.

קובי

פורסם

קובי אני לא מבין מאיפה המרירות והאנטי שלך.

לא רק חברים נרשמו לליגה, ולא רק ממועדון הרודסטרים. ניר מי פז נרשם לכל הליגה, עידו (לא זוכר שם משפחה) גם - שניהם בעלי מגאן ספורט. חגי פארן השתתף בתחרות הקודמת - גם הוא לא חבר מועדון. עוד אנשים שנחשפו לקיום הליגה הוזמנו להשתתף. כמובן שעקב הענות גדולה לא היינו צריכים לפרסם בקרספורום, אבל אם היית קורא בפורומים אחרים היית רואה הודעות על כך גם בפורום מועדון הרודסטרים וגם בפורומים אחרים.

בקשר ללוחות הרישוי המיוחדות. כמו שציינתי - הארועים מתבססים על אימוני נהיגה. הדבר המאפשר להם להשאר ככה זה העובדה כי הרכבים הינם רכבים חוקיים לכביש, תקניים, ואין בביצוע האימון מעבר על שום חוק. למעשה הארועים דומים מאוד לליגת ה MDC שהייתה הרבה לפני חוק הספורט המוטורי חוץ מהעובדה שאצלנו כל ארוע כולל שני מסלולים שונים והרבה יותר זמן נהיגה.

הייתי שמח לבצע אימון לפי כל החוקים של ספורט עממי, אך עד עכשיו לא זכיתי לראות ארוע גימקנה אחד שמתקיים בחסות החוק.

אם אתה יכול לארגן ארוע שכזה נשמח להעזר בך לקיום ארוע דריפטים חוקי וללא חשש ממשטרות :-)

ליגת חברים? אתה יכול לקרוא לזה ליגת חברים. בדיוק כמו שאתה יכול לומר על ה MDC או על כל תחרות שלא תוכרז רשמית כאליפות ישראל.

מבחינתנו זו ליגה

פורסם

אם תיהיה ליגה נוספת

הייתי שמח להשתתף או לחילופין היית מערבים אותנן[PSI]

היה יכול להיות אולי קצת יותר מעניין

אפשר לארגן לפעם הבאה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...