Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שחשבנו בעונה הבאה לבצע משהו קצת יותר גדול, אולי אפילו אם קטגוריות.

כשתגיע העונה הבאה נקח את זה בחשבון.

בינתיים יש עוד שני ארועים לסיום הליגה הנוכחית...

פורסם
האמת שחשבנו בעונה הבאה לבצע משהו קצת יותר גדול, אולי אפילו אם קטגוריות.

כשתגיע העונה הבאה נקח את זה בחשבון.

בינתיים יש עוד שני ארועים לסיום הליגה הנוכחית...

אנחנו נשמחח לשיתוף פעולה עימכם

ובהצלחה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מוסיף סרטונים מהאירוע שהתקיים אתמול:

בכיוון הראשון, אימון ומדידה ראשונה:

http://www.youtube.com/watch?v=EyaHBDSbW1U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שתי מדידות נוספות וגמר:

http://www.youtube.com/watch?v=w0v3CyJmMKU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(כן, בגמר אחרי הרמת בלם היד הוא לא ירד עד הסוף למטה. נו, קצת טיגון בלמים לא הזיק מעולם לאף אחד :lol::wink: )

לכיוון השני, שתי מדידות:

http://www.youtube.com/watch?v=8k-zu3QNyDg דרך יוטיוב

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יופי של יום היה לכם

כמעט הגעתי בסוף היום אבל לבסוף לא הצלחתי להגיע

תמשיכו להנות ממה שיש

ומקווה לעונה נוספת אחרי הקיץ הנורא שבא עלינו לטובה

ואולי לשיתוף פעולה?.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
קובי אני לא מבין מאיפה המרירות והאנטי שלך.

לא רק חברים נרשמו לליגה, ולא רק ממועדון הרודסטרים. ניר מי פז נרשם לכל הליגה, עידו (לא זוכר שם משפחה) גם - שניהם בעלי מגאן ספורט. חגי פארן השתתף בתחרות הקודמת - גם הוא לא חבר מועדון. עוד אנשים שנחשפו לקיום הליגה הוזמנו להשתתף. כמובן שעקב הענות גדולה לא היינו צריכים לפרסם בקרספורום, אבל אם היית קורא בפורומים אחרים היית רואה הודעות על כך גם בפורום מועדון הרודסטרים וגם בפורומים אחרים.

בקשר ללוחות הרישוי המיוחדות. כמו שציינתי - הארועים מתבססים על אימוני נהיגה. הדבר המאפשר להם להשאר ככה זה העובדה כי הרכבים הינם רכבים חוקיים לכביש, תקניים, ואין בביצוע האימון מעבר על שום חוק. למעשה הארועים דומים מאוד לליגת ה MDC שהייתה הרבה לפני חוק הספורט המוטורי חוץ מהעובדה שאצלנו כל ארוע כולל שני מסלולים שונים והרבה יותר זמן נהיגה.

הייתי שמח לבצע אימון לפי כל החוקים של ספורט עממי, אך עד עכשיו לא זכיתי לראות ארוע גימקנה אחד שמתקיים בחסות החוק.

אם אתה יכול לארגן ארוע שכזה נשמח להעזר בך לקיום ארוע דריפטים חוקי וללא חשש ממשטרות :-)

ליגת חברים? אתה יכול לקרוא לזה ליגת חברים. בדיוק כמו שאתה יכול לומר על ה MDC או על כל תחרות שלא תוכרז רשמית כאליפות ישראל.

מבחינתנו זו ליגה

ניב ואחרים

יישר כח,תמשיכו להנות ממה שאפשר במסגרות המצומצמות שלכם , הכל ברור ומובן .

לדעתי, מי שרוצה יכול להתפלסף ,איו טעם לנסות להוכיח כמה שאתם צודקים , כי זה עלול לדרבן את ה"נשמות הטובות " להזיק לכם.

מי שרוצה באמת יכול ליצור קשר ולהגיע .

תהנו.

מישל

פורסם
מישל, תודה שהסרטונים גורמים לך להתגעגע לימי ה-MDC העליזים! :wink::-)

לא רק למישל!

פורסם

חבריי ממועדון הרודסטרים,

תמשיכו בדיוק את מה שאתם עושים!

גם אנחנו במועדון עושים אימוני נהיגה - וכשהחוק יעבור או לא נשבור את הראש מחדש.

בינתיים תמשיכו להנות "ולתת בראש" :lol:

LIKE ענק!

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קובי ,

פעם ראשונה שאני מסכים עם ניב בעניין, למה אתה כל כך אנטי ,

זה שזה לא חוקי בכל התקנות והאישורים (אלוהים ישמור כמה ) של המשטרע והחוק המוטורי , אני מסכים איתך .

אבל זה במגרש סגור, עם מדריכים , והכל , אומנם אתה צודק שאי אפשר לקרוא לזה תחרות .

אבל מצטער גם הMDC בזמנו כמה שהיה אירוע גדול , ואיכותי . לא היה תחרות , מבחינתי תחרות זה אומר ששרי ממשלה מכירים בנו כמתחרים . יותר מזה , שיתפרסם בתור ספורט בערוץ הספורט ולא רק רכב אחד על המסלול כל פעם . מה שלא התקיים כמה שזכור לי .

כרגע , "תחרות" (אל תעלבו אבל פה הוא צודק. ) כזאת , זה הדבר היחיד שקיים פה בארץ . אז לדעתי אם המקום הוא לא נמצא במקום חשאי . ופתוח לקהל , ומשטרע עדיין לא מגיעים לעצור את הפעילות , ברכה משמיים . כי עד שבאמת לא יהיה את כל השאר, אפילו אימון נהיגה של שני רכבים במקום חשאי , עדיין בעיניי ספורט מוטורי מפותח בארץ .

כי לצערנו הרב, אני פשוט לא רואה את הספורט שאנחנו מכירים כמו בחול שזה רכבים שמתחרים בספורט עממי , ממש לא קשורים לאיך שיצאו מהחברה , מתקיים בארץ . לא עכשיו , ולא עוד שנתיים , אבל זה לא אומר שאני לא יעזור אם יש משהו לבצע בישביל שאולי יתקדם.

A.R.T Performance

פורסם

אני חושב שאולי לא הייתי ממש ברור,

אבל כל הכבוד לכם !!! נראה ממש טוב מקווה שרק יהיה עוד אירועים כאלה ! אולי בקרב הדריפטים גם !

A.R.T Performance

• תוכן חדש...