Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סובארו ג'אסטי מנוע 1200 הזרקה שנת 93'.

הצריכת דלק היא בסביבות 1:12 ואני נוסע על טורים נמוכים, ולא מהר בכלל..

רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה כי בעבר הייתה לי ג'אסטי דומה עם אותו מנוע שצרכה כ 1:17.

ורציתי לדעת איך אני מזהה שהרכב צריך לעבור טיפול כי קניתי אותו לא מזמן והבן אדם שקניתי ממנו אמר לי שהוא עבר טיפול אבל אני לא יודע אם אני יכול לסמוך עליו כל כך אז החלפתי לו במוסך רק פילטר שמן ושמן..

תודה מראש

עידו.

פורסם

בעניין הצריכה: במה מאופיינת הנסיעה שלך? עירונית? בין-עירונית? אם אופן הנסיעה שלך השתנה מבעבר לנסיעה יותר עירונית אז יגרום לצריכת דלק גבוהה יותר.

כמו כן, הרכב יותר מבוגר ממה שהוא היה בעבר.

בעניין הטיפול: אם אין משהו שמעיד על תקלה רצינית תחליף את הדברים הבסיסיים ברכב(פילטר אוויר, פלאגים) בשביל להיות בראש שקט.

• תוכן חדש...