Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

ב 27/3 מכרתי את הרכב שלי, ועקב כך שלא תכננתי לרכוש רכב אחר החלטתי לבטל את הביטוח, חובה וצד ג'.

בפוליסת החובה נשארו חמישה חודשים מלאים. הפוליסה הייתה בתוקף עד 31/8/2011.

ניגשתי לסוכנת ביטוח שלי בתאריך 28/3, מסרתי לה את תעודת החובה, וביקשה ממני לחזור אליה אחרי 20 יום על מנת לקבל את ההחזר. היות באותה תקופה היה העצמאות ועוד חגים, אז דחיתי את זה עד לפני כמה ימים.

חזרתי לסוכנת בשביל לקבל את ההחזר בתאריך 25/5, ולתדהמתי אני מוצא צ'ק על סך של 225 ש"ח בלבד.

ולמה אני אומר לתדהמתי ?. כי, כמו שאמרתי מקודם, בפוליסה נשארו עוד 5 חודשים. ופוליסת החובה הייתה על סך 2700 ש"ח.

מה שאומר שכמעט מגיע לי חצי מהסכום החזר, בתנאי שאין לי חובות כלפי החברה, מה שכמובן נכון.

הסוכנת טענה שזה מה שמגיע לי אחרי שהיא בדקה. לא הסתפקתי בתשובה שלה ויצרתי קשר באופן אישי עם חברת הביטוח.

לאחר שיחה עם בחורה שם, שהתפקיד שלה חתמת [מה שזה לא יהיה], מסתבר שההחזר שמגיע לי הוא מעל 1000 ש"ח, ולא כמו שהסוכנת העבירה לי. בחברה אמרו לי שהם מעבירים את היתרה תוך שבוע דרך סוכנת הביטוח.

אותה סוכנת פישלה בעבר פעם אחת עם הרכב ופעם עם הרכב של אחי, כשהיא גבתה כסף לביטוח גרירה ובפועל לא עשתה. וכשנזקקנו לגרר, שילמנו עליו מהכיס שלנו. אני רציתי לעזוב אותה אחרי התקלה הזאת אבל אבא שלי שכנע אותי להישאר כי הוא לקוח וותיק שלה.

היום אבא שלי ניגש אליה בשביל לעשות ביטוח צד ג' לרכב של אח שלי הקטן. ומה הגברת אומרת לו ? שהיא לא מעוניינת לבטח את הרכב אצלה כי הרכב על השם שלי, בגלל שעשיתי לה "בעיות". האם לדרוש מה שמגיע לי נקרא "לעשות בעיות" היום ?.

את הביטוח של אח שלי אני אעשה ביום ראשון במקום אחר, אבל את הסוכנת הזאת אני לא הולך לעזוב בשקט.היא עוד תשמע ממני.

אני רק ממתין שאני אקבל את יתרת הזיכוי, ואז אני אפנה למי שיכול לטפל בה, באופן חוקי כמובן.

אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו בקיא בנושא שיוכל לתת לי כיוון של איך להתנהל מולה.

נ.ב : ניסיתי לעשות ביטוח בסוכנות שעובדת עם חברת כלל, ומסתבר שיש להם הנחייה חדשה מתאריך 1/3/2011 שלא יעשו צד ג' עם ביטול השתתפות לנהג צעיר !.

שונא גזענים !.

פורסם

מבוטח יכול לבטל ביטוח חובה בכל עת, חברת ביטוח יכולה לבטל ביטוח חובה מנימוקים סבירים.

אם הביטול נעשה על ידי המבוטח והוא עקב מכירת הרכב, גניבה של הרכב או יציאתו מכלל שימוש - סכום ההחזר שיקבל המבוטח יהיה יחסי לתקופה שלא נוצלה.

אם המבוטח מבטל את הביטוח בשל סיבה אחרת - סכום ההחזר שיקבל המבוטח יהיה נמוך יותר מן החלק היחסי של דמי הביטוח לתקופה שלא נוצלה. הפרמיה שתוחזר למבוטח תהא כאילו מלכתחילה נערך חוזה לתקופה קצרה משנה (המבטח זכאי לשנות תנאי זה רק לטובת מבוטח).

עניין זה מוסדר בחוזר המפקח 2003/6 - דמי ביטוח בענף ביטוח רכב חובה.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/pniyot/faq.asp

לכן מגיע לך החזר של 1125 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן זהו הסכום שנציגת החברה אמרה שמגיע לי. ועכשיו אני רק מחכה לקבלת ההפרש.

הצ'ק שכבר קיבלתי זה לא צ'ק אישי של הוסכנת, אלא צ'ק של חברת הביטוח עצמה.

ממה יכול לנבוע ההחזר הזעום הזה לעומת מה מגיע לי בפועל ?.

שונא גזענים !.

פורסם

בוא ניתן להם להינות מהטעות כי

2700 סכום הביטוח לחלק ל 12 שווה 225 ש"ח

אוי שכחנו לכפול גם ב 5

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

"לא הולך לעזוב בשקט"?

עזוב, חבל על הזמן שלך.

תעניש אותה ע"י כך שאת כל הביטוחים שלך מעתה תעשה במקום אחר בו נותנים לך שירות נורמלי.

לעשות טעות בהחזרים זה קורה לכל אחד, אבל כשמתבררת הטעות נותן שירות נורמלי אמור להתנצל ולא להתייחס אליך כ"מוקצה" כי "שיגעת אותו".

לגבי הגרירה - אני הייתי דורש מהסוכנת את עלות הגרירה (בהנחה שאין מחלוקת על כך שביקשת במפורש שיהיה ביטוח גרירה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העניין עם הגרירה קרה לפני כשנתיים עם הרכב שלי, ולפני כשנה עם אחי.

כרגע כל מה שמעניין אותי זה רק לקבל את ההחזר על הביטוח, לא מעבר. כי אין לי חשבונית על הגרירה, היות ובעל הגרר דרש תוספת של 150 ש"ח בשביל שיוציא חשבונית, ולא הייתי מעוניין בזמנו.

הדבר היחידי שאין לי ספק בו, שאני לא מבטח אצלה יותר, אפילו אם היא תציע לי ביטוח בשקל תשעים.

שונא גזענים !.

פורסם
שלום שלום,

ב 27/3 מכרתי את הרכב שלי, ועקב כך שלא תכננתי לרכוש רכב אחר החלטתי לבטל את הביטוח, חובה וצד ג'.

בפוליסת החובה נשארו חמישה חודשים מלאים. הפוליסה הייתה בתוקף עד 31/8/2011.

ניגשתי לסוכנת ביטוח שלי בתאריך 28/3, מסרתי לה את תעודת החובה, וביקשה ממני לחזור אליה אחרי 20 יום על מנת לקבל את ההחזר. היות באותה תקופה היה העצמאות ועוד חגים, אז דחיתי את זה עד לפני כמה ימים.

חזרתי לסוכנת בשביל לקבל את ההחזר בתאריך 25/5, ולתדהמתי אני מוצא צ'ק על סך של 225 ש"ח בלבד.

ולמה אני אומר לתדהמתי ?. כי, כמו שאמרתי מקודם, בפוליסה נשארו עוד 5 חודשים. ופוליסת החובה הייתה על סך 2700 ש"ח.

מה שאומר שכמעט מגיע לי חצי מהסכום החזר, בתנאי שאין לי חובות כלפי החברה, מה שכמובן נכון.

הסוכנת טענה שזה מה שמגיע לי אחרי שהיא בדקה. לא הסתפקתי בתשובה שלה ויצרתי קשר באופן אישי עם חברת הביטוח.

לאחר שיחה עם בחורה שם, שהתפקיד שלה חתמת [מה שזה לא יהיה], מסתבר שההחזר שמגיע לי הוא מעל 1000 ש"ח, ולא כמו שהסוכנת העבירה לי. בחברה אמרו לי שהם מעבירים את היתרה תוך שבוע דרך סוכנת הביטוח.

אותה סוכנת פישלה בעבר פעם אחת עם הרכב ופעם עם הרכב של אחי, כשהיא גבתה כסף לביטוח גרירה ובפועל לא עשתה. וכשנזקקנו לגרר, שילמנו עליו מהכיס שלנו. אני רציתי לעזוב אותה אחרי התקלה הזאת אבל אבא שלי שכנע אותי להישאר כי הוא לקוח וותיק שלה.

היום אבא שלי ניגש אליה בשביל לעשות ביטוח צד ג' לרכב של אח שלי הקטן. ומה הגברת אומרת לו ? שהיא לא מעוניינת לבטח את הרכב אצלה כי הרכב על השם שלי, בגלל שעשיתי לה "בעיות". האם לדרוש מה שמגיע לי נקרא "לעשות בעיות" היום ?.

את הביטוח של אח שלי אני אעשה ביום ראשון במקום אחר, אבל את הסוכנת הזאת אני לא הולך לעזוב בשקט.היא עוד תשמע ממני.

אני רק ממתין שאני אקבל את יתרת הזיכוי, ואז אני אפנה למי שיכול לטפל בה, באופן חוקי כמובן.

אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו בקיא בנושא שיוכל לתת לי כיוון של איך להתנהל מולה.

נ.ב : ניסיתי לעשות ביטוח בסוכנות שעובדת עם חברת כלל, ומסתבר שיש להם הנחייה חדשה מתאריך 1/3/2011 שלא יעשו צד ג' עם ביטול השתתפות לנהג צעיר !.

במשפט הכחול חוסר המקצועיות שלה בולטטטטטטטטטטטטט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...