Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה טורבו 1998 לפני כשבוע המנוע התחיל לדפוק טיפה בסל"ד נמוך בעיקר , אך המשכתי לנסוע כך , לפני כיומיים לחצתי חזק על הגז ובערך ב 5000 סל"ד שמעתי רעש דפיקות חזקות כאילו שמשהו נשבר באוטו וכל הנהגים מסביבי הסתכלו עלי , מיד התחיל לצאת הרבה עשן מהאגזוז ומהנשם , עצרתי בצד ודוממתי מנוע , לאחר מכן הנעתי שוב את הרכב ושמעתי שוב דפיקות מאד חזקות כמו פטיש ויוצא המון עשן מהאגזוז ומהנשם הרכב כמעט שלא יכול לנסוע , האם מישהו יודע מה מקור הדפיקות הללו , מה נשבר מה העלויות ואיפה ניתן לתקן ?

תודה לכל העוזרים מראש !

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקווה בשבילך שזה לא זה אבל ככל הניראה מדובר בטורבו שסיים את חייו. לגבי הדפיקות ככל הניראה מאוור הטורבינה של הטורבו היתפרק לו שם ומישתגע. בוא נמתין לעוד תגובות...

:)
פורסם

גם אני חשבתי בהתחלה אולי זה כך אבל הטורבינה שלמה ומסתובבת כאשר המנוע מונע , אז זאת לא הבעיה ....

פורסם
גם אני חשבתי בהתחלה אולי זה כך אבל הטורבינה שלמה ומסתובבת כאשר המנוע מונע , אז זאת לא הבעיה ....

האם בדקת מה מצב שמן המנוע? האם אתה יכול לשמוע בערך מהיכן מגיע הרעש שמיכסה המנוע פתוח?

:)
פורסם

מצב השמן והמים נקיים , רעש הדפיקות מאד חזק נשמע מתוך המנוע אבל בכל זאת מניע ועובד בלי לתת גז , סובבתי את המנוע ידנית באזרת מפתח מהפולי ולא שמעתי שום דפיקות ....

פורסם

שלום רב !

האם נורת לחץ השמן דולקת במנוע עובד?

בכל מקרה אסור לנוע עם הרכב, ויש לגרור אותו למוסך מתמחה.

ציין את מקום מגוריך על מנת שנמליץ לך על מוסך כזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בגלל שמדובר ברכב עם טורבו, שלא מוכר לי, והרעש נשמע מהמנוע, קרוב לוודאי שהרעש מממיסבי טלטלים וגל ארכובה, יתכן ולחץ השמן גבוה, בגלל מסנן שמן סתום, או שסתום פורק לחץ תקול.

לא מומלץ להגיע בנסיעה למוסך.

המתן להמלצה למוסך מתמחה באזור מגורייך בנימינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני החלפתי מסנן שמן לפני 1000 ק"מ אז הוא לא סתום , העניין הוא שכאשר אני מסובב את המנוע ידנית אין דפיקות והדפיקות בהתחלה היו רק בסלד נמוך עד כ 3000 סל"ד בעיקר בתחילת נסיעה ואחרי זה הדפיקות היו נעלמות לחלוטין

פורסם

סתם לידע כללי, יש 2 טורבינות בטורבו, אחת לסעפת יניקה ואחת לפליטה.

זה שראית את הטורבינה של הסעפת יניקה תקינה לא אומר שהפליטה לא תקינה.

יכול להיות שהנזק נגרם עקב שחיקה וחופשים ממיסבי גל הארכובה/זיזים וכדו'.

קובי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...