Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הרעש בא כאילו מתוך המנוע , חוץ מזה אילו הבעיה היתה בטורבינה של הטורבו מדוע יוצא המון עשן מתוך נשם המנוע ?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא ממהר להכניס את הרכב למוסך אך יש כאן בעיה ואני צריך לנסוע ברכב משהו פה שבור במנוע והדבר לא יכול להסתדר מעצמו ...

פורסם

יש מצב גדול שהוא היה ציני:roll:

אגב, אל תמהר להכניס את הרכב למוסך, תחכה שיעוף לך טלטל דרך הרדיו טייפ.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

די עם הציניות,

שיחכה למדיום הפורום, שמעתי שהוא מאבחן תקלות בטלפתיה.

ועכשיו ברצינות, זה יכול להיות כמה דברים ולא משנה מה זה יהיה יגידו לך להכניס את הרכב למוסך,

אז תקדים את כולם ותכניס את הרכב למוסך כבר.

או שבסוף תמצא את הקראנק שלך בחלקים.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, נשמע שהלך מנוע.

ברור שאי אפשר לתת לך דיאגנוזה מדויקת, אבל כמו שאמרו, נשמע שזה הקראנק ואם זה באמת המצב, תכין את הארנק כי זה או אובראול או להביא מנוע אחר

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אבל השאלה היא מה שבור במנוע , אני יודע שקיימת מצלמה קטנה עם 4 לדים קטנים שנכנסים לתוך המנוע וניתן לראות על גבי המוניטור את מצב המנוע מבלי לפתוח אותו , ניתן להכניס את המצלמה במקום הפלגים

פורסם

לא יתכן שזה הקאנק פתאום יוצא עשן בכמות גדולה גם מהאגזוז וגם מהנשם , כמה יכול לעלות מנוע כזה מפירוק ?

פורסם

נשברה בוכנה או רינג או קרנק, לא משנה כי כנראה תחליף מנוע.

אני מניח שתצטרך לשריין 10-15K

נקודה למחשבה חיובית בכל הסיפור המבאס, יש לך הזדמנות פז, תחשוב על יבוא מנוע משודרג וחזק יותר ... 2.5 B3STI ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש מצב זה הלך הקראנק.

תיפתח את המיכסה מילוי של השמן עם יצאה עשן קצת אז הלך לך הקראנק.

קפץ שן בטימינג מתי עשעיתה פעם אחרונה טימינג?

והכי טוב גש למוסך ורק תישאל הם כבר יכוונו אותך איפה הבעיה ומשם תירא אם אתה יכול לסדר את זה לבד או צריך עבודת מוסך.

מקווה שעזרתי

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...