Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אמנם קצת באיחור אבל רציתי להבין איפה רואים את הלחץ במנוע לפי הטפסים שקיבלתי

הנה אחת התמונות שנראה לי קשור אבל אני לא יודע איך לפרש אותה:

18995347.jpg

בתודה מראש!

אסי

פורסם

לא רואים כלום בתמונה שצירפת,

בכל אופן, במכוני בדיקה בודקים רק דחיסה יחסית, לפי צריכת הזרם של הסטרטר.

הבדיקה הזו מאפשרת לראות הפרשי דחיסה בין הצילינדרים השונים במנוע, מקובל להניח שעד 10 אחוז הפרש זה תקין.

מעבר לכך הבדיקה לא מראה שום דבר.

פורסם

^ +1

אגב מישהו יודע למה כבר לא מבצעים את הבדיקה הזאת? אני זוכר לפני 6 שנים, כשקניתי את הרכב הראשון שלי, כן ביצעו בדיקת קומפרסיה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה?! זאת באמת הסיבה? זה לוקח כולה 10-15 דקות וזאת אחת הבדיקות הכי חשובות ברכב, אחרי שילדה. ממש לא מעניין אותי אם יש נורה שרופה או אם הצמיגים גמורים את זה אני יכול לראות לבד. אני הייתי בטוח כי יש חוק שאוסר על מכוני בדיקה לפרק חלקי מנוע או משהו בסגנון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,

אני זוכר במפורש שהבוחן ניגש אליי ואמר "אני לא ראיתי קומפרסיה כזאתי טובה ברכב מהשנתון הזה כבר הרבה זמן"

אז איך הוא ידע אם הוא לא בדק??

פורסם

כנראה שלא היו הפרשי קומפרסיה בין הצילינדרים בבדיקה יחסית.

אמור להיות לך דף אחר שקיבלת מהבדיקה ורשומים בו ערכי זרם שנמדדו .

לדוגמא 20, 21, 20, 19 ואז יופיע MAX 21, MIN 19, DIFF 2

• תוכן חדש...